Інспектор Фреймут завітала до Вінниці. Перевіряла трамваї

Інспектор Фреймут завітала до Вінниці. Перевіряла трамваї
До Вінниці вчора, 30 вересня, завітала знімальна група програми "Інспектор Фреймут". Ведуча Ольга взялась перевіряти вінницькі трамваї.

Фреймут та її команда у вечірню пору зайшла до вагону на зупинці 40-річчя Перемоги. Жінка почала свою перевірку із маленької хитрості - перевдяглася у кондуктора та почала продавати квитки.

Після того, як ведучу викрили, вона взялась перевіряти Wi-Fi та шукати вогнегасник.

Так як усе було в нормі, Ольга Фреймут приїхала на кінцеву, де і оголосила "вирок" - вінницькі трамваї найкращі в Україні.

Відео дня

- Ми доїдемо до кінцевої станції, а там уже на нас чекає керівництво міста. Мені потрібно, щоб ця інспекція була не заангажована, - каже Фреймут на аматорському відео, яке вінничани поширюють у соціальних мережах.

Переглянуть перевірку скоро вінничани зможуть у ефірі 1+1. За попередньою інформацією програма про вінницькі трамваї вийде у ефірі після 19 жовтня.

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (17)
  • Анонім

    Так як на кінцевій міста вже чекало керівництво міста, то це вже говорить про те, що ця перевірка заздалегідь запланована, проінформована і всі зацікавлені особи вчасно усунули всі недоліки. А вона розказує за незаангажованість...
  • Дарья

    Не знаю як в інших містах, але в Одесі та у Львові жахливі трамваї, наші порівняно з ними небо і земля.
  • Анонім

    Такую уже фигню пишут... За Моргунова голосовать не будем, где рабочие места в городе ? Максимчука в мэры !!!
  • Украинец

    У меня туалет воняет, надо ее пригласить на инспекцию, а то она еще только в ж...пе не рылась и не искала там вогныгаснык!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
13:13 У Вінниці водій «ВАЗу» збив жінку на пішохідному переході. Потерпіла в лікарні 13:05 Футболісти, черлідери і фрізбісти згуртувалися, аби разом прибрати рідне місто 12:35 Як поводяться вінничани під час хвилини мовчання? Ми запитали 12:17 Великдень у Вінниці: правила безпеки та обмеження play_circle_filled Від читача 15:59 Командир батальйону полку ССО «Рейнджер» розповів про службу у спецпідрозділі 11:13 Понад сотня відбитих атак та 13 збитих Shahed: Україна дає жорстку відповідь окупантам 10:45 Вінниця в Instagram. Кращі фото за тиждень, що минає photo_camera 10:01 Сьогодні — Велика субота. Традиції, прикмети та що не можна робити 09:54 «Нива» дев’ятий раз у сезоні зіграла внічию. Розійшлася миром з «Чайкою» в гостях 09:20 Три види пасок та шоколадні яйця готували на майстер-класі разом з учасницею МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 09:01 Вінниця сьогодні проводжає у вічність трьох військових play_circle_filled 08:30 Вітаємо християн зі Світлим Христовим Воскресінням! (Прес-служба ВО "Батьківщина") 08:25 Сьогодні вітаємо Марію та Кирила. Історія та прикмети 4 травня 08:00 Готові великодні кошики, паски та ковбаски. Де замовити у Вінниці (партнерський проєкт) 21:01 Вінницька обласна лікарня отримала новий апарат УЗД для кращої реабілітації пацієнтів photo_camera 20:08 «Цвітіння» водойм: основні причини та чим воно небезпечне 19:29 «Тато забирав мене з дитсадка і ми дивилися вручення «Оскара»... У Тульчині показали «Ядерне чаювання» 19:11 У Вінниці зупинили «ВАЗ», водій якого був під дією двох наркотиків photo_camera 19:08 До ЗСУ через рекрутингові центри: перша група добровольців навчається на тренувальних базах 18:16 На Вінниччині за добу рятувальники ліквідували сім пожеж в екосистемах
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up