Донецький національний університет у Вінниці запрошує на День відкритих дверей

Донецький національний університет у Вінниці запрошує на День відкритих дверей
У неділю, 8 лютого, Донецький національний університет, що наразі працює у Вінниці, запрошує на День відкритих дверей.

Організатори пропонують відвідувачам особисто познайомитися із ректором університету та колективом викладачів, а також дізнайтеся про останні зміни у правилах прийому до навчального закладу.

З 10 ранку у закладі запрацюють консультаційні пункти факультетів, а уже об одинадцятій годині в актовій залі головного корпусу на 7 поверсі відбудеться зустріч з ректором. О 12.00 розпочнеться зустріч із деканами факультетів.

Усіх бажаючих та майбутніх студентів чекають за адресою: вулиця 600-річчя, 21.

Відео дня
 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (4)
  • Анонім

    "наразі" - мерзотный галицизм.

    Анонім reply Анонім

    "наразі" - ідіотський путінізм
  • Анонім

    Хто не знає. Донецький університет залишився в Донецьку. Близько 1000 викладачів і наукових співробітників там працювали і працюватимуть. В Вінницю перебігло півтора десятка бандеріотів, які щосили намагаються вдавати з себе університет "національно стурбованих наук". Звідси і вся ця їх судомна метушня у Вінниці.

    Анонім reply Анонім

    Донецький університет вже давно у Вінниці. А ти напевно цього не знаєш. Я розумію, потрібно тобі ховатися у підвалі від обстрілів міста Донецька проросійськими бандюгами-терористами.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
10:22 Де у Вінниці 8 травня не буде світла, холодної та гарячої води. Адреси 09:53 У Вінниці оновили розклад руху автобусів маршруту №16 09:17 Нічна атака на Вінниччину: ворог влучив в об'єкт інфраструктури 09:04 Де купити жіночу, чоловічу та дитячу вишиванку у Вінниці (партнерський проєкт) Від читача 13:38 На Вінниччині відкрили набір на безоплатний курс із вивчення правил дорожнього руху — як долучитися? 08:17 Сьогодні в Україні День пам'яті та примирення. Історія, заборони та прикмети 8 травня 08:11 У Шаргороді стартувала Програма ФІФА з розвитку талантів 21:04 На Донеччині загинув Юрій Іванина з Іллінців 20:18 Вінничан запрошують на відкриття фотовиставки Максима Кривцова на псевдо «Далі» 19:35 У першому кварталі понад 320 переселенців знайшли роботу на Вінниччині. На яких підприємствах? 19:12 До Міжнародного дня сім'ї у Вінниці проведуть захід «Сильні, вільні та спортивні» 18:44 Після десятків років занепаду легендарний «Шоколадний будинок» відреставрували. Ми побували всередині play_circle_filled 18:23 До п'яти років за ґратами засудили бухгалтерку за привласнення бюджетних коштів 18:05 У Вінниці складно врятувати безпритульну тварину? Історія загибелі кота оголила великі проблеми photo_camera 17:19 Нічний дебош у Вінниці: п'яні хулігани розбили вікно та шуміли у під'їзді photo_camera 17:08 Кому належить недобудова на Соборній? І ще про історію її «вічного ремонту» photo_camera 16:19 Минулої доби у двох ДТП травмувалися троє дітей та троє дорослих photo_camera 15:25 На війні загинув легендарний боєць «Азова» 21-річний вінничанин Назарій «Грінка» Гринцевич play_circle_filled photo_camera 14:22 Захисник з Вінниччини Василь Грабійчук отримав нагороду від Головкома ЗСУ photo_camera 14:20 Від шпаклівки до декору: Як «ВінЄвроБуд» вчить дітей креативності та майстерності (новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up