Біля обласного МСЕКу знову заворушка. Активісти закликали брати будівлю штурмом

Біля обласного МСЕКу знову заворушка. Активісти закликали брати будівлю штурмом
Сьогодні,16 вересня, громадські активісти, представники партії "Свобода", "Батьківщина" та "Студентська Свобода" прийшли до обласного МСЕКу, щоб за їх словами, "вигнати колишнього головного лікаря Віктора Власюка".

За словами активістів, Власюк обіймає посаду незаконно. А у МСЕКу є новий, законний головний лікар - Валентин Фіщук.

Зайти у приміщення закладу громадськості не вдалося. Туди їх не пустили представники охоронної фірми "Армада". Між охоронцями та активістами виникла штовханина та сутички. На акції також були присутні міліціонери та служби громадського порядку, які стежили за правопорядком. Активісти закликали людей  зносити до будівлі шини та брати будівлю штурмом. Наразі в приміщення МСЕКу впустили п'ятьох представників громадськості, почались переговори. На місці події працює наш журналіст. Детальнішу інформацію та відео читайте найближчим часом.

Відео дня

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (13)
  • Орлов Сашка

    Вот мне интересно-если бы в благословенном ЕС,куда так "прагнуть" активисты,они пошли на штурм гос.учреждения-то сколько минут потребовалось бы "демократической полиуии",чтобы запаковать их в автозаки?

    Микола reply Орлов Сашка

    О привіт, ти вже тут ?

    ВоуВоу reply Орлов Сашка

    Да дело даже не в этом , Вы пойдите спросите их за что они там стоят...  Они Вам скажут : "Власюка треба міняти" , а на кого ? а будет ли лучше ? а может не в Власюке дело ? - на эти вопросы у них есть ответы ? Или "новый глава" , туда уже 3 месяца чисто по совести ломится ?
  • Орлов Сашка

    Мда."Правова европейська держава"....Интересно,почему,когда штурмуют гос.учреждения в Виннице-то они "активисты".а когда в Донецке-то "сепаратисты-террористы"?

    О.Глядач reply Орлов Сашка

    А вони не штурмують-вони лише "закликають". Тобто,"грудьми стануть за нашими спинами".
  • О.Глядач

    Третє фото. Справа-типовий "активіст".
  • Боевик

    "Громада" для меня уже стало ругательством.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:00 ТОП важливих новин на «20 хвилин» від 22 по 29 квітня, які ви могли пропустити photo_camera 19:50 Сестри Тельнюк приїдуть у Сугаки. Коли і кого запрошують на зустріч з ними? 19:44 Магнітні бурі в травні-2024: коли очікувати на погіршення самопочуття 19:10 «Потрібна підтримка!» Зірка «Перелесника» з Вінниці братиме участь у новому проєкті Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 18:38 «Вінницький» ліфт встaновлять в одній із бaгaтоповерхівок містa 17:42 На Вінниччині до Реєстру корупціонерів за 2023 потрапили 169 осіб 17:07 П'ять вулиць у Вінниці назвуть іменами загиблих захисників 15:43 На фронті загинув Микола Калачик з Тульчинської громади 15:20 Втрачена історія: закинуті садиби та палаци Вінниччини 14:25 Під час пожежі на Вінниччині травмувався власник будинку photo_camera 13:07 Вербна неділя: традиції та заборони, куди поставити освячену вербу 11:50 Вінницька торгово-промислова палата працюватиме в оновленій будівлі Пошти photo_camera 10:38 Вночі сили ППО збили над Вінниччиною ворожий безпілотник 10:05 Швидкий рецепт сирної паски від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 10:00 Як ви ставитеся до норми про вилучення авто у законі про мобілізацію? Ми запитали вінничан 09:17 В Україні відзначають День працівників швидкої допомоги. Історія, заборони та прикмети 28 квітня 09:00 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up