Вінницькі школярі навчатимуться онлайн з 8 по 25 січня. Що з дитсадками?

Вінницькі школярі навчатимуться онлайн з 8 по 25 січня. Що з дитсадками?
  • Департамент освіти Вінницької міської ради розробив рекомендації щодо роботи вінницьких шкіл та дитячих садочків у період жорсткого карантину з 8 до 25 січня.

Учні першого класу

У документі йдеться про те, що для учнів перших класів можливе продовження канікул до 15 січня за рахунок додаткових, що планувались у лютому. Рішенням про продовження канікул приймається кожним закладом освіти.

Учні 2-11 класів

Освітній процес для учнів 2-11 класах організовується з 11 січня відповідно до затвердженого розкладу уроків з використанням технологій дистанційного навчання (крім Спеціальної загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів з дошкільним відділенням Вінницької міської ради).

Дитсадки

Заклади дошкільної освіти у цей період працюватимуть у звичайному режимі за умови неухильного дотримання правил створення безпечного середовища.

Відео дня

«Деснянський навчально-виховний комплекс: початкова школа – заклад дошкільної освіти Вінницької міської ради» та «Вінницько-Хутірський ліцей Вінницького району Вінницької області» продовжить здійснювати освітній процес для вихованців у дошкільних групах закладу у звичайному режимі з обов'язковим дотриманням усіх протиепідемічних вимог.

Заклади загальної середньої освіти з 8 до 25 січня працюють в онлайн-режимі. У період обмежувальних протиепідемічних заходів з 8 до 25 січня 2021 року КЗ «Спеціальна загальноосвітня школа І-ІІ ступенів з дошкільним відділенням Вінницької міської ради» працює у звичайному режимі за умови неухильного дотримання правил створення безпечного середовища.

Гуртки

Заклади позашкільної освіти у період обмежувальних протиепідемічних заходів з 8 до 25 січня працюють в онлайн-режимі.

Інклюзивно-ресурсні центри також працюватимуть в онлайн-режимі. У цей період комплексна оцінка з метою визначення особливостей освітніх потреб дитини не проводиться. Буде забезпечено надання фахівцями психолого-педагогічних та корекційно-розвиткових послуг дітям з особливими освітніми потребами в онлайн-режимі.

Також буде організовано надання консультативних послуг батькам та педагогічним працівникам в онлайн-форматі.

 

Читайте також:

Вінницька міська рада обмежила безкоштовний проїзд для учасників АТО (ОПИТУВАННЯ)

Карантин з 8 січня посилять: що зміниться під час локдауну?

Графік збільшення пенсій на 2021 рік. Кому і скільки доплатять?

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (14)
  • Yaroslav Yashchuk

    Це смішно,   їх не можливо навчити стаціонарно. Покоління неучів.
  • Наталия Войт

    Да дистанционно,только у меня 3 школьника и ресурса на всех не хватит ,будут прогуливать)))
  • Olesya Pavlyuk

    А що в лютому мали бути канікули для першачків?

    Yulia Shakula reply Olesya Pavlyuk

    Елена Мартынова тільки для першокласників

    Yulia Shakula reply Olesya Pavlyuk

    Olesya Pavlyuk звичайно. З введенням НУШу у першокласників є додатковий тиждень канікул у лютому

    Елена Мартынова reply Olesya Pavlyuk

    Olesya Pavlyuk фейк даты зимних каникул 2020-2021 в Украине такие:

    с 28 декабря 2020 по 10 января 2021 года,
    с 15 до 21 февраля 2021 года.
    Update. Позже в МОН заявили, что не давали информацию о каникулах в указанные даты.

    Olesya Pavlyuk reply Olesya Pavlyuk

    Елена Мартынова дякую

    Елена Мартынова reply Olesya Pavlyuk

    Olesya Pavlyuk да

    Olesya Pavlyuk reply Olesya Pavlyuk

    Елена Мартынова я перший раз таке чую, додаткові тільки в лютому мали бути?

    Елена Мартынова reply Olesya Pavlyuk

    Olesya Pavlyuk должны были быть для всех школьников 1 дополнительная неделя каникул в феврале, видимо уже не будет
  • Tet Yana

    Навіщо писати, що навчатимуться з 8 січня, коли для 2-4 класів дистанційне навчання буде з 11, а для 1 кл. на тиждень пізніше, бо в них канікули до 15.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
20:44 Вінницькі гімнастки підкорили Грузію. Привезли 21 нагороду з «Keti Cup Tbilisi» photo_camera 20:29 Родичі та бізнес-партнери у вінницьких МСЕК: знайшли багато цікавого в деклараціях членів комісій 19:35 «Ми гідно робимо свою роботу». Про історію та випробування війною Ладижинської ТЕС 18:45 Класична, сирна, шоколадна. Знані вінничани діляться рецептами великодньої паски та хліба photo_camera Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 18:10 Оригінальні автозапчастини від провідних виробників тепер доступні для вінничан (Новини компаній) 18:09 У Вінниці виділять 21 мільйон гривень на потреби Захисників та Захисниць 17:48 Шукає ту, яку ніколи не цілував. Вони обоє із Джурина: хвилююча історія двох наших земляків 17:32 Як вінничанам з хронічними захворюваннями безплатно отримати ліки 17:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 27 та 28 квітня 16:35 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 16:33 В останні дні квітня на вулицях біля Київського мосту обмежать рух. Яка причина та скільки це триватиме 14:45 З’явився білий бенгальський тигр. Чим ще здивує Подільский зоопарк у новому сезоні? photo_camera 13:45 У Вінниці чоловік з сокирою накинувся на контролера обленерго 13:32 «Колосівські» тхеквондисти здобули дві бронзи на турнірі «Hereya open» в Болгарії 13:20 Де смачно пообідати на Вишенці: огляд бізнес-ланчі і не тільки (партнерський проєкт) 12:45 За вбивство продавця трактора хмільничанин сидітиме 15 років 12:21 «Коли в темну пору йшли по траві, іскри сипалися з-під ніг». Спогади про аварію в Чорнобилі photo_camera 12:00 Адреси, де у Вінниці 26 квітня тимчасово не буде світла чи води 12:00 Як знайти роботу в Польщі: поради для українців (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up