Вінницька міська рада обмежила безкоштовний проїзд для учасників АТО (ОПИТУВАННЯ)

Вінницька міська рада обмежила безкоштовний проїзд для учасників АТО (ОПИТУВАННЯ)
  • З 1 січня у Вінниці ввели нові правила безкоштовного проїзду у громадському транспорті. Право на 60 безкоштовних поїздок в місяць мають лише учасники АТО та ООС з Вінниці. Всі інші мають платити за проїзд.

Активісти обурились таким рішення та збираються йти до суду.

«Вінницька міська рада з нового року вирішила наплювати на чинне законодавство і права АТОвців і відмінила їм безкоштовний проїзд у громадському транспорті. Залишили тільки 60 поїздок для вінницьких. А нічо що у нас купа військових частин і два шпиталі? Прекрасний початок нового року ) Ми йдемо до суду», — написала на ФБ вінничанка Таїсія Гайда.

Відео дня

Опитування

Чи треба залишити безкоштовний проїзд для всіх учасників АТО?

Раніше, нагадаємо, «Вінницякартсервіс» повідомив про нові правила проїзду, які запровадили з 1 січня. За нововведенням, пільгові категорії вінничан мають право лише на 60 безкоштовних поїздок на місяць, тоді як раніше ця кількість була не обмежена. 


Читайте також:

Нові правила проїзду з 1 січня: пільговики мають лише 60 поїздок в місяць

Графік збільшення пенсій на 2021 рік. Кому і скільки доплатять?

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (69)
  • Читач48

    самый интересный вопрос : а как иногородние АТОшники должны оплачивать проезд в муниципальном транспорте если они ИНОГОРОДНИЕ и у них нет картки винничанина, а наличкой расчитываться нельзя????????????????????

    Ols Kat reply Читач48

    СМС-кой

    Читач48 reply Ols Kat

    че серьезно? ну ты и дура! не все так зависимы от смартфонов как ты, идиотка. смс -ка списывает деньги с мобильного счета при их наличии, а если на счету ноль?

    Ols Kat reply Читач48

    Смартфон не обязателен, СМС можно отправить с обычного телефона. А чтобы на счету был не ноль, пополняйте вовремя, какие проблемы?

    Читач48 reply Ols Kat

    и еще а тебя не удивляет что наше правительство после ухода гройсмана с премьерства резко усилило курс на виртуализацию денег под видом дороговизны производства бумажных купюр и монет нам втюхивают электронные. ни одна страна мира не переходит на виртуальные деньги такими темпами как мы. сначала нас подсадят на электронные деньги а потом в один прекрасный день все деньги у народа исчезнут ,как у нас это бывает.

    Читач48 reply Ols Kat

    вот на таких как ты операторы мобильной связи и зарабатывают левое бабло, засылая десятки прилдожений  и услуг (платных типо погоды) которых ты же и не замечаешь. ты всегда считаешь сколько смс оплат ты совершаешь в день? уверен что вообще не считаешь. именно такими наивными и не внимательными и пользуются операторы мобильной связи. и даже тот факт что недавно им законодательноэто запретили делать потобные платные услуги всеравно приходят (погода, гороскопы) скажу больше : очень большая часть населения пополняет счет только ввиде абонплаты и не более. кстати недавно операторы объявили что в дальнейшем планируют изъять из пакетов смс услугу ввиду того что есть иные мессенжеры  и приложения (вайбер,телеграмм), про смс оплату информации нет

    Ols Kat reply Читач48

    Я не плачу СМС, у меня карточка винничанина есть. А у кого нету, пусть платит по-другому или едет маршруткой

    Читач48 reply Ols Kat

    а я иногородний и у меня нет карточки винничанина, у приезжаю в винницу один раз в месяц в командировку, совершаю три-четыре поездки и я готов оплатить наличной. УБД не пользуюсь из принципа хотя есть такая бумага, ибо остался жив здоров после 2014 года , но наличку не берут и пересел на маршрутку. ТАк кто выиграл от этого? уверен что ТТУ закрыло год с колосальными убытками , но так и не поняло что убытки -это результат полупустых перевозок во время непонятного карантина. А кто же будет оплачивать убытки??? Правильно ,ТЫ-ВИННИЧАНИН!!! С твоих налогов покроют убытки. Кстати ты же мне и рассказала новую схему воровства денег у ТТУ через смс оплату и QR-код, эти деньги вообще нельзя проверить куда уходят. регестрируешь левую фирму под названием ТТУ(тупой,тупее управление) открываешь счет , развешиваешь объявки по муниципальному транспорту и никто в жизни не поймет куда идут деньги, водиле пофиг , кондукторов нет , пока выяснится уйдет много воды.да и мошейничества тут нет.МЫ же сами платим,добровольно! ЛОГИЧНО???

    Ols Kat reply Читач48

    Я не винничанин, я из села. Купил карточку винничанина в киоске Пресса, за три месяца она отбилась, т.к. пользуюсь "пересадками". Кто бывает в Виннице пару раз в месяц, может сделать так же, тлько карточка отобьется попозже. А куда идут налоги винничан мне пофиг, мне и так нормально.
  • Гість

    Гайда не хоче так само відстояти пенсіонерів? А АТОшники,ті з них, хто не інвалідом вернувся (мають посвідчення інваліда) ще здатні щось заробити. Пенсіонери вже ні(
  • Віталій Виталий

    Я підтримую рішення міської ради та міського голови. Згодний мітингувати за це.

    Читач48 reply Віталій Виталий

    Выталька, война еще не закончилась, хер кто за вас подонков воевать теперь будет. так что готовсься к мобилизации. зеля же сказал что все и мужчины и женщины , мы уже свое отвоевали ,теперь ваша очередь
  • Александр Пташинский

    Засунути депутату картку вінничанина і провевнути. А краще на передову
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
11:00 Ліквідували ще 950 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 26 квітня 10:00 Сьогодні день пам'яті Чорнобиля. Історія та прикмети 26 квітня 09:44 Чи знаєте історію Чорнобильської катастрофи? Тест від 20minut.ua 09:00 Конференц-зали та коворкінги у Вінниці: де орендувати та за скільки? (партнерський проєкт) Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up