На "X-факторі" вінничанин Богдан Совик виступатиме без синтезатора

На "X-факторі" вінничанин Богдан Совик виступатиме без синтезатора
Born to be wild. Саме цим девізом керується вінничанин Богдан Совик, який з успіхом увірвався у шоу “X-фактор”. Відео з виступом облетіло інтернет-портали і за тиждень набрало 101 661 перегляд на сайті Youtube.Зовсім скоро у глядачів буде змога побачити Богдана знову - вже у найближчих ефірах.

Епатажний та яскравий вінницький музикант Богдан Совик (або Совік, як його називають друзі) вразив суддів популярного телешоу  “X-фактор” не лише барвистим одягом, а й досить високими вокальними даними. Виконавши гімн байкерів -  відривну олдскульну композицію “Born to be wild” гурту "Steppenwolf"– 35-річний хіпі отримав три “так”, що за правилами передачі є квитком у наступний тур.

Про це "RIA" повідомляли у минулому номері. Тоді нам не вдалося поспілкуватися з музикантом: Богдан готувався до поїздки.На питання відповідав дуже обережно - за правилами шоу у конкурсантів “X-фактор” є обмеження на спілкування з іншими журналістами і розголошувати інформацію поки що заборонено.Проте нам вдалось поспілкуватись з артистом та дізнатись, чим живе останній вінницький хіпі та хто вмовив його засвітитись на ТБ.Вінницькі меломани знають Богдана давно. Вже декілька років талановитого музиканта часто можна побачити за клавішними у закладі “Royal Pub”, де Богдан разом з гуртом “Graffiti” виконує класичні рок-хіти з репертуару Оззі Озборна, Pink Floyd, Nirvana та багатьох інших. Раніше неординарний хіпі працював на заводі та вів спокійний спосіб життя. Про те, що потрапить на сцену популярного співацького шоу, музикант не задумувався.- Сам я мало чув про проект і не знав, що у нас проходить кастинг. – розповідає Богдан. – Наш вокаліст Славік повідомив, що буде відбір у “Зорі” і підбив піти. Кохана Оля також вмовляла, що це чудовий шанс проявити себе. Встояти під таким напором мені не вдалося.

Богдан – особистість творча та доволі креативна. Грати почав ще в 13 років на батьковій гітарі. Після університету повернувся до гри на клавішних інструментах, багато імпровізував. У 17 почав створювати власні композиції, згодом почав виступати з гуртами “Клондайк”, “Mojo Jojo”, “Karlliney” та “Svetalo Bezulitz Band”. У “Graffiti”, з якими зараз співпрацює Бодя, він грає на синтезаторі та виконує деякі партії пісень.На кастингу у Вінниці виконавець не переживав. Хвилюватись почав, коли одного дня пролунав дзвінок, і його запросили на основний кастинг до Києва. Ось тоді Богдан запереживав по-справжньому. Але хвилювання зникло, як тільки почав співати. Глядачі бачили посмішку, але всередині все клекотіло в очікуванні вироку суддів. До речі, експертів вінничанин вразив.

Відео дня

- А ви досі хіпуєте?, - запитав продюсер Ігор Кондратюк.

Богдан дійсно останній хіпі у Вінниці. Мабуть, навряд знайдеш рокера з нашого міста, у якого є подібний стиль. Носить музикант яскраві сорочки, штани-кльош та ковбойські чоботи. У Боді довга борода та  густе русяве волосся. Крім того, співак має цілу колекцію різноманітного взуття, шкіряних сумок, капелюхів та косух.

Сподобався Богдан Совик і Сергію Соседову, і Ніно Катамадзе. А от лідер гурту “Бумбокс” Андрій Хливнюк  хоч і активно пританцьовував під час виступу співака, на четверте “так” все ж не розщедрився. Проте це не завадило Богдану пройти  до наступного туру та показати себе.

Що саме очікує на глядачів та прихильників виконавця – яскравий хіпі тримає у секреті. Зараз учасники активно займаються у тренувальному таборі, як проходять тренування – матимемо змогу побачити цієї суботи. Коли очікувати прямих ефірів – також секрет. Виступу з клавішними, швидше за все, не буде. За словами музиканта, синтезаторів має бути чотири, та й вага – кілограм триста. Перевозити таку апаратуру до Києва – досить важко. Невідомо також, чи зіграють разом із Бодею колеги з проекту “Graffiti”. А поки що налаштовуємось на позитивну хвилю та вболіваємо за останнього хіпі із Вінниці, який не побоявся підкорити “X-фактор”.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (2)
  • Дарья

    Виступ був чудовий, але виглядає не дуже, в нього така дружина красуня, а він як будулай.

    Игорь Тертычный reply Дарья

    Маленькая, это ХИППИ и этим всё сказано ! Богдан супер !
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:00 ТОП важливих новин на «20 хвилин» від 22 по 29 квітня, які ви могли пропустити photo_camera 19:50 Сестри Тельнюк приїдуть у Сугаки. Коли і кого запрошують на зустріч з ними? 19:44 Магнітні бурі в травні-2024: коли очікувати на погіршення самопочуття 19:10 «Потрібна підтримка!» Зірка «Перелесника» з Вінниці братиме участь у новому проєкті Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 18:38 «Вінницький» ліфт встaновлять в одній із бaгaтоповерхівок містa 17:42 На Вінниччині до Реєстру корупціонерів за 2023 потрапили 169 осіб 17:07 П'ять вулиць у Вінниці назвуть іменами загиблих захисників 15:43 На фронті загинув Микола Калачик з Тульчинської громади 15:20 Втрачена історія: закинуті садиби та палаци Вінниччини 14:25 Під час пожежі на Вінниччині травмувався власник будинку photo_camera 13:07 Вербна неділя: традиції та заборони, куди поставити освячену вербу 11:50 Вінницька торгово-промислова палата працюватиме в оновленій будівлі Пошти photo_camera 10:38 Вночі сили ППО збили над Вінниччиною ворожий безпілотник 10:05 Швидкий рецепт сирної паски від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 10:00 Як ви ставитеся до норми про вилучення авто у законі про мобілізацію? Ми запитали вінничан 09:17 В Україні відзначають День працівників швидкої допомоги. Історія, заборони та прикмети 28 квітня 09:00 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up