Мистецтво руйнує бар’єри! (Новини компаній)

Мистецтво руйнує бар’єри! (Новини компаній)

18 листопада у Вінниці в театрі Садовського відбулась прем’єра інклюзивної танцювальної вистави «INCLUSION IN HARMONY».

Це постановка про віру в життя, кохання та гармонію в стосунках між людьми, вистава, в якій закладена філософія.

З повним аншлагом, оплесками, сльозами на очах відбулось дійство, яке вражає, захоплює, змінює свідомість, руйнує бар’єри. 

У холі театру була представлена фотовиставка, присвячена Раїсі Панасюк - «Благословена для людей».

 

 

«Дякую всім вінничанам, які підтримали нас. У танцювальній виставі артисти показали своє справжнє життя, поділились емоціями. Це історії дружби, кохання, історії взаємовідносин з людьми, деколи трагічні моменти життя. Артисти поділяться з глядачем власними життєвими історіями, показали, як життя людини може змінитися в одну мить. Не існує гарантій, що в закоханої пари не народиться дитина з інвалідністю, чи коханий чоловік повернеться з війни цілим та неушкодженим, або що не трапиться страшної аварії, яка змінює лінію долі… Тільки завдяки сприйняттю, любові, силі духа, дружбі та підтримці можна подолати трагічні моменти життя. На сцені театру виступили близько сотні надзвичайно талановитих артистів різного віку і показали, що для справжнього Мистецтва ніщо не може стати перешкодою! Наше головне завдання за допомогою творчості і мистецтва зламати бар’єр між людьми з інвалідністю і суспільством», - говорить організатор проекту, голова «ГО Розвиток.Розвиток» Ірина Борзова.

Організатор вистави Ірина Борзова

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:04 На Донеччині загинув Юрій Іванина з Іллінців 20:18 Вінничан запрошують на відкриття фотовиставки Максима Кривцова на псевдо «Далі» 19:35 У першому кварталі понад 320 переселенців знайшли роботу на Вінниччині. На яких підприємствах? 19:12 До Міжнародного дня сім'ї у Вінниці проведуть захід «Сильні, вільні та спортивні» Від читача 13:38 На Вінниччині відкрили набір на безоплатний курс із вивчення правил дорожнього руху — як долучитися? 18:44 Після десятків років занепаду легендарний «Шоколадний будинок» відреставрували. Ми побували всередині play_circle_filled 18:23 До п'яти років за ґратами засудили бухгалтерку за привласнення бюджетних коштів 18:05 У Вінниці складно врятувати безпритульну тварину? Історія загибелі кота оголила великі проблеми photo_camera 17:19 Нічний дебош у Вінниці: п'яні хулігани розбили вікно та шуміли у під'їзді photo_camera 17:08 Кому належить недобудова на Соборній? І ще про історію її «вічного ремонту» photo_camera 16:19 Минулої доби у двох ДТП травмувалися троє дітей та троє дорослих photo_camera 15:25 На війні загинув легендарний боєць «Азова» 21-річний вінничанин Назарій «Грінка» Гринцевич play_circle_filled photo_camera 14:22 Захисник з Вінниччини Василь Грабійчук отримав нагороду від Головкома ЗСУ photo_camera 14:20 Від шпаклівки до декору: Як «ВінЄвроБуд» вчить дітей креативності та майстерності (новини компаній) 13:21 У восьми криницях Вінниці виявили неякісну воду. Адреси 12:23 З початку травня на навчальних автівках змінилося маркування 11:51 Запустили масштабний волонтерський проєкт «Подільські дрони». Мета — збирати по тисячі FPV щомісяця photo_camera 11:25 Де смачно пообідати у Центрі Вінниці: огляд бізнес-ланчів і не тільки (партнерський проєкт) 11:21 Небайдужі вінничани повідомили патрульним про п'яного водія photo_camera 10:23 Без води та світла. Де у Вінниці 7 травня відключатимуть послуги
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up