Під час концерту «ВВ» у Вінниці Олег Скрипка особисто потиснув руку половині зали

Під час концерту «ВВ» у Вінниці Олег Скрипка особисто потиснув руку половині зали
Після мегазапального концерту у Вінниці «ВВ-шники» так поріднились із вінничанами, що навіть вигадали нове розшифрування власного гурту - «Vесела Vінниця».

- Це був незабутній концерт. Не пам’ятаю, коли востаннє так відривалась!  - ділиться враженнями вінничанка Ірина Поліщук. - З друзями ми танцювали до сьомого поту, а сам Скрипка просто «порвав» всіх своєю харизмою, енергетикою і відкритістю. Йому 50 років, а відривався на концерті краще за молодих. Я очікувала, що на концерті «ВВ» буде класно, але гурт перевершив усі сподівання. Аж не віриться, що таке відбувалось у Вінниці.

Після феєричного рок-концерту, який 28 квітня відгримів у Будинку офіцерів, вінничани у соцмережах продовжують активно обмінюватися емоціями від пережитого. 
- Це було дуже круто, море позитиву і шалених емоцій! Дякуємо за чудовий вечір у Вінниці! - пише вінничанка Олеся Лукіянчук, яка на концерт прийшла у вишиванці і навіть встигла виловити Олега Скрипку у гримерці, аби зробити фото на пам'ять.

Нагоду у буквальному сенсі доторкнутися до легендарного рокера отримала половина присутніх. Посеред концерту Олег Скрипка стрибнув зі сцени і пішов влаштовувати свої фірмові божевільні танці прямо на стільцях у залі. Ошаліла публіка тут же поспішила робити селфі з улюбленим музикантом і особисто потиснути йому руку. 


Ще більше пощастило дівчатам, які наприкінці концерту танцювали під сценою: увійшовши в азарт, Олег Скрипка за руку витягнув на сцену шанувальниць, створивши мегакрасиву імпровізовану підтанцьовку.

Що стосується музики, то за дві години виступу «Воплі Відоплясова» презентували програму, що стала міксом нових і старих пісень гурту. З особливим захватом вінничани зустрічали улюблені хіти: «Весна», «Галю, приходь», «Їхали козаки із Дону додому», «Юра», «День народження», «Танці» і «Країну мрій». Фінішував концерт виходом «на біс», а вінничани, стоячи, проводили «ВВ» шаленими оплесками.

Відео дня
v class="embed-responsive embed-responsive-16by9">

Previous Next

Валентина КИРИЛЬЧУК (096)3145155

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (3)
  • Дарья

    Гурт чудовий, виступи були неперевершені, багато позитиву, море емоцій.
  • Анонім

    Скрипка уже не тот...
  • Шевченко Александр

    месяц теперь не мойте руку)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
13:21 У восьми криницях Вінниці виявили неякісну воду. Адреси 12:23 З початку травня на навчальних автівках змінилося маркування 11:51 Запустили масштабний волонтерський проєкт «Подільські дрони». Мета — збирати по тисячі FPV щомісяця photo_camera 11:25 Де смачно пообідати у Центрі Вінниці: огляд бізнес-ланчів і не тільки (партнерський проєкт) Від читача 13:38 На Вінниччині відкрили набір на безоплатний курс із вивчення правил дорожнього руху — як долучитися? 11:21 Небайдужі вінничани повідомили патрульним про п'яного водія photo_camera 10:23 Без води та світла. Де у Вінниці 7 травня відключатимуть послуги 10:07 Дрони з Калинівки випробували на полі бою. Робити їх самотужки дешевше і швидше photo_camera 10:03 Олег Мейдич: «Закон про легалізацію грального бізнесу взагалі має бути скасований» (Прес-служба ВО "Батьківщина") 09:48 Через важку хворобу перестало битися серце воїна-добровольця Володимира Савуляка 09:18 У Генштабі розповіли про 804-й день війни: найгарячіше на Авдіївському напрямку 08:17 Сьогодні вітаємо Антона та Людмилу. Історія, заборони та прикмети 7 травня 08:00 Як зберегти здоров'я спини, суглобів та куди звернутися при болях у Вінниці (партнерський проєкт) 07:55 Вакансії в Green cool, Грош та 59 актуальних пропозицій роботи у Вінниці 21:07 На Вінниччині відбудеться ретро-тур найдовшою вузькоколійкою в Європі photo_camera 20:19 У Вінницькій області з початку року народилося 2151 немовля 19:21 Нічні заморозки та погіршення погодних умов прогнозують на Вінниччині play_circle_filled 19:03 Робили все без дозволів: через будівництво у селі Прибузьке затоплює ліс play_circle_filled photo_camera 18:43 На Калинівщині відкрили меморіальну дошку в пам'ять про полеглого Віталія Кулака photo_camera 18:09 Затримали «бізнесмена», у якого «квиток» до Молдови коштував $9000
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up