У Вінниці опечатали 45 гральний заклад. Що знайшла міліція в покерному клубі на Квятека?

У Вінниці опечатали 45 гральний заклад. Що знайшла міліція в покерному клубі на Квятека?
Столи для гри в покер і Блек Джек, фішки і гральні колоди. Все це вилучили вчора, 6 квітня, в підпільному гральному залі на Квятека.

Тут міліція не влаштовувала "Чікаго" і не ловила гравців на гарячому. Зал був порожній, бо, як розповів начальник міської міліції Юрій Куций, цей заклад закрили за рішенням суду ще 14 березня. Відтоді він був опечатаний. А вчора, близько 12.00, працівники міліції виконали судову постанову – прийшли разом зі понятими на обшук, задокументували обстановку і вилучили заборонене.



Підпільний гральний заклад був на другому поверсі приміщення над мийкою. В середині застали три столи для гри у покер і один для гри у Блек Джек. Їх вилучили. Ще - 1400 фішок, 42 гральні колоди для покеру. Також у матеріали справи підшили сім касових чеків, а на експертизу забрали монітор, телевізор, принтер.     



- За нашою інформацією, у Вінниці є 45 точок, де надають послуги з грального бізнесу, - каже Юрій Куций. – На всі ці точки, які працювали як інтернет-клуби, але потай використовувалися для ігор, ми отримали постанови суду для проведення обшуків. Коли почали відпрацювання гральних закладів, більше половини їх закрили. В деяких вже провели обшуки і вилучили 35 гральних автоматів і 36 комп’ютерів. Все це обладнання відправили на експертизу, після якої продовжиться розслідування.
Також, за даними міської міліції, днями затримали автомобіль, за допомогою якого порушники заборони намагалися вивезти обладнання з ігрового закладу. В зупиненій машині знайшли і вилучили 15 гральний автоматів і три системних блока.
Сказати зараз, хто стоїть за організацією грального бізнесу у Вінниці Юрій Куций не зміг. Він пояснив, що приміщення, де були закриті гральні заклади, здані в оренду. І як правило, не один раз.  
- Практично знайти крайнього одразу не можливо, - каже він. - Тільки коли ми вилучаємо обладнання, і людина, яка була затримана під час гри і дала про це пояснення, починає закручуватися ниточка. Одразу знайти кінець важко. Все це буде зроблено в процесі розслідування, і про власників ми поговоримо пізніше. Зараз скажу, що перевірка вилученого обладнання проводиться тільки у Києві. І якщо експертиза доведе, що цей комп’ютер – гральний, тоді зможемо пред’явити обвинувачення.
Нагадаємо, що Міністерство внутрішніх справ дало завдання керівникам міліції в регіонах ліквідували усі гральні заклади на своїй території до 20 квітня. І зараз у секторі зв’язків з громадськістю обласної міліції мало не щодня звітують про закриття закладу чи в обласному центрі, чи в котромусь районі.
- Ми всі заклади об’їхали і опечатали, - каже Юрій Куций про вінницькі клуби і букмекерські контори, де могли приймати ставки і грати на гроші. – Створена спеціальна група, яка три-чотири рази на добу, в тому числі в нічний час, моніторить ситуацію – перевіряє, де зірвані печатки. Всі такі заклади вже закриті, і буде ліквідований повністю гральний бізнес у місті.
 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (5)
  • Anonymous

    ПОНТЫ месяц простоят закрытыми ,потом не найдут кого, и через пару месяцов будет открыто, а чьи салоны все знают ,а менты тем более, люстрацию или они хотят показуху сделать на игральном бизнесе, а пару сотен ментов посадить,а проверить откуда у них деньги,машины квартиры, налоговиков проверить,сбушников,судей!!!!!Ничего не измениться в этой стране
  • Anonymous

    Фото удачное! Прямо со ссылкой на интернет-сайт. Случайно наверное так получилось?
  • Anonymous

    бред. все знают, что кому принадлежит. потому как люди бабки за работу на прямую мусорам плотят. и это всем известный факт. конкретно за еденицу техники. а какие вопросы к покеру?
  • Anonymous

    Мусора забрали очередной бизнес, а пацанам теперь и негде вечер скоротать. Беспредел скоро кончится. Вам то тугодумам и не понять что это игра и каждый кто пришел хочет получить эмоции. И вот теперь из-за Вас сук ментовских заместо покера люди начнут грабить. Где логика цветные ?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
19:03 Робили все без дозволів: через будівництво у селі Прибузьке затоплює ліс play_circle_filled photo_camera 18:43 На Калинівщині відкрили меморіальну дошку в пам'ять про полеглого Віталія Кулака photo_camera 18:09 Затримали «бізнесмена», у якого «квиток» до Молдови коштував $9000 17:24 У Хмільницьку громаду «на щиті» повертається Олександр Бойко, який вважався безвісти зниклим Від читача 17:14 Проект Брама вступив у боротьбу за чистоту медіа-простору 16:38 У Вінниці затримали жителя Чернігова, який пограбував аптеку та втік 15:45 Куди вступити після 9 класу: огляд навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 15:16 Відібрали п’ять найбагатших депутатів Вінницької міськради. Рейтинг від «20хвилин» 14:55 Хабарники вимагали у фермера 42 тисячі доларів за оренду та приватизацію землі play_circle_filled photo_camera 14:22 Хірурги-ортопеди «Пироговки» успішно вилікували вроджену ваду ноги в дитини photo_camera 14:00 Де поставити зубні імпланти у Вінниці? Огляд кращих стоматологій Вінниці (партнерський проєкт) 13:21 Вінницька громада передала військовим три пікапи, 60 FPV-дронів і шість Mavic 3T photo_camera 12:31 Спершу передали на фронт 11 дронів, а потім — 184 паски. У «Карамельної банди» зі Жмеринки новий збір 12:19 Неповнолітній пасажир мотоцикла потрапив до лікарні після зіткнення з п'яним водієм автівки 11:24 СБУ затримала чоловіків, які готували масовані авіаудари по Вінниччині напередодні Великодня photo_camera 11:15 Три види пасок та шоколадні яйця готували на майстер-класі разом з учасницею МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 10:17 Тисячі людей прийшли до кафедрального собору Вінниці, аби посвятити великодні кошики photo_camera 09:17 Минулої ночі сили ППО знищили 12 ворожих безпілотників над Україною 09:00 Медогляд дітей: які медичні центри Вінниці пропонують швидке та комфортне обстеження? (партнерський проєкт) 08:17 В Україні відзначають День піхоти ЗСУ. Історія, заборони та прикмети 6 травня
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up