На Вінниччині підприємець незаконно робив цеглу та крав газ

На Вінниччині підприємець незаконно робив цеглу та крав газ
На Вінниччини протягом року одне із підприємств незаконно видобувало корисні копалини. Також умільці не платили за газ. Своїми діями злочинці завдали державі шкоди більше 30 мільйонів гривень.

Дане товариство займається виробництвом цегли. Як зазначають у поліції, заступник директора товариства з листопада 2014 по червень 2015 року за відсутності жодного спеціального дозволу організував незаконне видобування корисних копалин місцевого значення. Таким чином підприємець завдав державі понад 17 мільйонів гривень збитку.

Та це ще не все, під час досудового розслідування правоохоронці встановили ще один факт злочинної діяльності посадовця – крадіжку природного газу у його регіонального постачальника.

-  Щоб не сплачувати за газ, заступник директора товариства разом з іншими особами, збудували прихований газопровід, приєднали системи труб до газової магістралі, яка проходила поряд з територією товариства та забезпечувала рух газу від магістралі до печей цегельного заводу. Внаслідок незаконного використання газу ПАТ завдано збитків на загальну суму майже 15 мільйонів гривень, - кажуть у відділі комунікацій ГУ Нацполіції у Вінницькій області.

Відео дня

Посадовцю уже повідомили про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених статтею 364-1 та статтею 185 Кримінального кодексу України.

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:00 ТОП важливих новин на «20 хвилин» від 22 по 29 квітня, які ви могли пропустити photo_camera 19:50 Сестри Тельнюк приїдуть у Сугаки. Коли і кого запрошують на зустріч з ними? 19:44 Магнітні бурі в травні-2024: коли очікувати на погіршення самопочуття 19:10 «Потрібна підтримка!» Зірка «Перелесника» з Вінниці братиме участь у новому проєкті Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 18:38 «Вінницький» ліфт встaновлять в одній із бaгaтоповерхівок містa 17:42 На Вінниччині до Реєстру корупціонерів за 2023 потрапили 169 осіб 17:07 П'ять вулиць у Вінниці назвуть іменами загиблих захисників 15:43 На фронті загинув Микола Калачик з Тульчинської громади 15:20 Втрачена історія: закинуті садиби та палаци Вінниччини 14:25 Під час пожежі на Вінниччині травмувався власник будинку photo_camera 13:07 Вербна неділя: традиції та заборони, куди поставити освячену вербу 11:50 Вінницька торгово-промислова палата працюватиме в оновленій будівлі Пошти photo_camera 10:38 Вночі сили ППО збили над Вінниччиною ворожий безпілотник 10:05 Швидкий рецепт сирної паски від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 10:00 Як ви ставитеся до норми про вилучення авто у законі про мобілізацію? Ми запитали вінничан 09:17 В Україні відзначають День працівників швидкої допомоги. Історія, заборони та прикмети 28 квітня 09:00 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up