ТОП 7 найкращих драматичних серіалів за версією Critics' Choice Awards 2021 (ВІДЕО)

ТОП 7 найкращих драматичних серіалів за версією Critics' Choice Awards 2021 (ВІДЕО)
  • У Голлівуді оголосили список номінантів Critics' Choice Awards. За престижну нагороду поборються успішні проєкти Netflix і не тільки.

Беззаперечним лідером у 2020 році став Netflix, серіали якого претендують на 26 нагород. Другу сходинку серед кіновиробників зайняла компанія HBO, яка також дивувала глядачів новинками кіно.

Поки в мережі оприлюднили тільки список серіалів, які будуть претендувати на щорічну премію Critics' Choice Awards. Вже 8 лютого експерти представлять номінантів в категорії фільми року. Сама ж церемонія нагородження Critics' Choice Awards має відбутися 7 березня 2021 року.

Critics' Choice Awards 2021: список номінантів драматичних серіалів

Краще дзвоніть Солу

Головний герой — Сол Ґудмен — хитрий і пронирливий адвокат з кримінальних справ, який не гребує переступати закон заради власної вигоди. Він збирається відкрити своє власне адвокатське бюро в Альбукерке, штат Нью-Мехіко. Саме там, як йому здається, кількість клієнтів буде достатною, щоб бізнес процвітав. Крім того, там відносно невелика конкуренція ...

Відео дня

Корона

Біографічний серіал розповідає про історію правління королеви Великої Британії Єлизавети II і охоплює декілька десятиліть життя країни в післявоєнний час. У центрі сюжету — інтриги, махінації і любовні зв'язки, які відбуваються за зачиненими дверима двох найвідоміших будинків Сполученого Королівства: Букінгемського палацу і будинку номер 10 на Даунінг-стріт — а також їх вплив на світову історію в другій половині XX століття.

Хороша боротьба

В результаті розкриття ряду незаконних угод Діана Локхарт втрачає роботу і заощадження, а її хрещениця, молодий адвокат Майя, — репутацію. Через деякий час Діана стає партнером однієї з найбільших юридичних фірм Чикаго

Країна Лавкрафт

Серіал розповідає історію 25-річного Аттікуса Блека, який об’єднується зі своєю подругою Летицією та дядьком Джорджем, щоб здійснити подорож Америкою Джима Кроу 50-х років, аби знайти свого зниклого батька. Вони мають вижити та подолати як расистські терори білої Америки, так і злісних монстрів, які мов зійшли зі сторінок творів Лавкрафта.

Мандалорець

Серіал розповість про події, що сталися після падіння Імперії, але до появи Першого ордену. У центрі сюжету — самотній мандалорець-найманець, вимушений виживати в далеких краях Галактики, куди не дотягується влада Нової республіки.

Озарк

Дія серіалу відбувається в невеликому курортному містечку біля озера Озарк, в штаті Міссурі. Головний герой — фінансовий консультант Марті Берд, який відмиває гроші для мексиканського наркокартелю. Потрапивши в серйозні неприємності через грошові махінації колеги, Марті змушений покинути престижний район в передмісті Чикаго, щоб разом з дружиною Венді і двома дітьми переїхати в маленьке містечко, де йому належить відмити велику суму грошей і довести свою відданість босові. Однак, у містечку повно своїх кримінальних елементів, які не раді новому конкуренту.

Це ми

У серіалі об'єднані історії різних людей, у яких спільне лише одне - дата народження. Кожен з героїв живе своїм життям, з радощами і проблемами. День народження для кожного з них стає відправною точкою, щоб змінити своє життя.

Один з персонажів вирішує знайти батька, який покинув сім'ю багато років тому. Інша героїня намагається позбутися зайвої ваги. Дивно, але долі героїв серіалу переплітаються найнесподіванішим чином.

 

Читайте також:

На Водохреща у Вінниці скасували масові пірнання. Де можна освятити воду?

«Хто казав, що карантин, то скучно»: хлопці роздяглись та стрибнули з мосту

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
20:29 Родичі та бізнес-партнери у вінницьких МСЕК: знайшли багато цікавого в деклараціях членів комісій 19:35 «Ми гідно робимо свою роботу». Про історію та випробування війною Ладижинської ТЕС 18:45 Класична, сирна, шоколадна. Знані вінничани діляться рецептами великодньої паски та хліба photo_camera 18:10 Оригінальні автозапчастини від провідних виробників тепер доступні для вінничан (Новини компаній) Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 18:09 У Вінниці виділять 21 мільйон гривень на потреби Захисників та Захисниць 17:48 Шукає ту, яку ніколи не цілував. Вони обоє із Джурина: хвилююча історія двох наших земляків 17:32 Як вінничанам з хронічними захворюваннями безплатно отримати ліки 17:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 27 та 28 квітня 16:35 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 16:33 В останні дні квітня на вулицях біля Київського мосту обмежать рух. Яка причина та скільки це триватиме 14:45 З’явився білий бенгальський тигр. Чим ще здивує Подільский зоопарк у новому сезоні? photo_camera 13:45 У Вінниці чоловік з сокирою накинувся на контролера обленерго 13:32 «Колосівські» тхеквондисти здобули дві бронзи на турнірі «Hereya open» в Болгарії 13:20 Де смачно пообідати на Вишенці: огляд бізнес-ланчі і не тільки (партнерський проєкт) 12:45 За вбивство продавця трактора хмільничанин сидітиме 15 років 12:21 «Коли в темну пору йшли по траві, іскри сипалися з-під ніг». Спогади про аварію в Чорнобилі photo_camera 12:00 Адреси, де у Вінниці 26 квітня тимчасово не буде світла чи води 12:00 Як знайти роботу в Польщі: поради для українців (Новини компаній) 11:45 Знайшли військових, які переховували вбивць поліцейського з Вінниччини
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up