На виїзді з Вінниці зіткнулось два «Опеля». Водій одного з них потрапив в лікарню

На виїзді з Вінниці зіткнулось два «Опеля». Водій одного з них потрапив в лікарню
Біля Західного Автовокзалу, навпроти надпису «Вінниця» сьогодні, 24 вересня, близько третьої години дня зіткнулись два «Опеля». Учасники ДТП заявляють, що причина у всьому – непрацюючі світлофори.

Зі слів пасажирів сірого «Опеля», вони рухались з боку Барського шосе, білий «Опель» їхав по Хмельницькому шосе в сторону Вінниці і врізався в сірий на  повороті.

Причиною зіткнення вони  називають непрацюючі світлофори.

Previous Next

Відео дня

- Не працювали чотири світлофори з усіх боків. Запрацювали лише через 20 хвилин після інциденту, - кажуть учасники ДТП, чоловік і жінка. Коли журналіст приїхав на місце аварії, світлофори працювали.

В сірого «Опеля» пошкоджена фара та бампер з лівого боку. Білий постраждав більше, в нього зім’ятий капот. Зі слів пасажирів сірого опеля, водій серйозно постраждав, їхав один. Машина була навантажена пшеницею.

Через аварію рух на цій ділянці дороги уповільнився. З боку Хмельницького шосе утворився невеликий затор. Інспектори ДАІ регулюють рух. 



Читайте також:
В аварії двох „Опелів” на в’їзді у Вінницю назвали винуватим молдованина

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (4)
  • Євген

    Фото зробили не з того боку, там Кадет розбитий в мотлох, стойка і ланжерон не підлягають ремонту, під капотом теж мало чого залишилось цілого, навіть акумуляторна батарея розбилася!!!

    Водій постраждав сильно, від удару сидіння по вигинало навіть
  • olnet

    І в чому проблема що сфітлофор не працював? А пропустити автомобіль, що рухається по головній дорозі у автошколі не вчили? Чи думаєте купили права і тепер все можна і все минеться? Сьогодні також став свідком інциденту, як блондинка за кермом, наскілька памятаю автомобіля КІА біля Петроцентру мало не вїхала в трамвай. При цому незрозуміло як, але автомобіль її розташовувався поперек дороги. Намагалась розвернутись, але як тільки натиснула на педаль мало не стукнула трамвай. Не з першого разу, але розвернутись їй все таки вдалось.  От так, права купили то, а їздити не купили.
  • Олександр син постраждалого

    навіщо писати цю брехню,мій батько зараз в лікарні лежить,а пословам журналістки білий opel винен,а насправді винен opel astra сірого кольору,томущо працівники ДАІ визнали що винен Opel Astra сірого кольору.Білий  opel рухався по головній дорозі,а opel astra сірого кольору виїжав з повороту і повинен був пропустити білий opel kadett.



    p.s, а журналісткі потрібно знати правила дорожнього руху, а тоді писати статі про ДТП...
  • Місцевий

    Треба вчити і добре знати правила пріоритету проїзду. Раніше світлофорів не було, а на Київській -Чекістів стояв регулювальник, і там ніколи не було заторів. Зараз наші доблесні ДАІшники- однозначно не вміють розвести перехрестя, не кажучи вже про водіїв, які без світлофора - не вміють їздити.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:00 ТОП важливих новин на «20 хвилин» від 22 по 29 квітня, які ви могли пропустити photo_camera 19:50 Сестри Тельнюк приїдуть у Сугаки. Коли і кого запрошують на зустріч з ними? 19:44 Магнітні бурі в травні-2024: коли очікувати на погіршення самопочуття 19:10 «Потрібна підтримка!» Зірка «Перелесника» з Вінниці братиме участь у новому проєкті Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 18:38 «Вінницький» ліфт встaновлять в одній із бaгaтоповерхівок містa 17:42 На Вінниччині до Реєстру корупціонерів за 2023 потрапили 169 осіб 17:07 П'ять вулиць у Вінниці назвуть іменами загиблих захисників 15:43 На фронті загинув Микола Калачик з Тульчинської громади 15:20 Втрачена історія: закинуті садиби та палаци Вінниччини 14:25 Під час пожежі на Вінниччині травмувався власник будинку photo_camera 13:07 Вербна неділя: традиції та заборони, куди поставити освячену вербу 11:50 Вінницька торгово-промислова палата працюватиме в оновленій будівлі Пошти photo_camera 10:38 Вночі сили ППО збили над Вінниччиною ворожий безпілотник 10:05 Швидкий рецепт сирної паски від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 10:00 Як ви ставитеся до норми про вилучення авто у законі про мобілізацію? Ми запитали вінничан 09:17 В Україні відзначають День працівників швидкої допомоги. Історія, заборони та прикмети 28 квітня 09:00 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up