В аварії двох „Опелів” на в’їзді у Вінницю назвали винуватим молдованина

В аварії двох „Опелів” на в’їзді у Вінницю назвали винуватим молдованина
Водій одного „Опеля” опинився в лікарні після зіткнення з іншим „Опелем”. Порушив правила, за попередніми даними, водій другої іномарки - громадянин Молдови.

Це ДТП сталося вчора вдень, 24 вересня, на перехресті Хмельницького та Барського шосе, біля Західного автовокзалу. 38-річний житель Молдови на автомобілі «Опель Астра», як кажуть у секторі зв’язків з громадськістю обласної міліції, не переконався у безпеці маневру та не надав переваги в русі іншій машині. В результаті й сталося зіткнення з автомобілем «Опель Кадет».

Водія другої машини, 45-річного чоловіка, госпіталізували з закритою черепно-мозковою травмою та численними тілесними ушкодженнями. Наслідки аварії бачив репортер „20 хвилин”, і учасники пригоди йому сказали, що винуваті в зіткненні двох „Опелів” непрацюючі світлофори.

Міліція відкрила кримінальне провадження і продовжує досліджувати обставини автопригоди. Нагадаємо, що за порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту водіями загрожує, щонайменше, обмеження волі на строк до трьох років з позбавленням водійських прав.
 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (2)
  • Prison

    а в статте уже так написали будто виновнику 100% светит минимум 3 года. за зчмт и переломы которые не привели к инвалидности 3 года точняк не дадут.
  • Prison

    если инвалидом никто не станет, никому там три года давать не будут, штрафом все ограничится, строк дают как правило при летальных дтп
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
15:15 «Ми зробили повністю автономні дрони»: вінницькі розробники підняли в повітря свій перший рій з FPV play_circle_filled photo_camera 15:11 На війні загинув військовий з Козятина Максим Корнійчук 14:55 Безкоштовна правова допомога для військових: куди і як звертатися у Вінниці 14:17 Затримали чоловіка з сімома кілограмами наркотиків на понад три мільйони гривень play_circle_filled photo_camera Від читача 14:45 Друга лінія оборони фортифікаційних споруд на Харківщині (Відео) 14:14 Середня освіта стане 12-річною. Чого очікувати вінничанам від реформи — поговорили з Оксаною Яценко 13:50 Де купити жіночу, чоловічу та дитячу вишиванку у Вінниці (партнерський проєкт) 13:28 Герой з Мурованих Курилівців: військовий Олександр Беляєв нагороджений медаллю 12:00 Де у Вінниці 14 травня немає світла та води: адреси 11:10 Під цех, майстерню або склад: у Вінниці пропонують приватизувати комунальне приміщення (Новини компаній) 10:21 ЗСУ вчора знищили 212 безпілотників, 11 танків та 43 бойових броньованих машин ворога 09:45 День відкритих дверей! Запрошуємо у Вінницькій національний технічний університет (Новини компаній) 09:27 Вінниця прощається з воїном-добровольцем Дмитром Батюком 08:36 Сьогодні вітаємо Максима. Історія, заборони та прикмети 14 травня 08:30 Де смачно пообідати на Вишенці: огляд бізнес-ланчі і не тільки (партнерський проєкт) 08:10 Вакансії в Green cool, Грош та 85 актуальних пропозицій роботи у Вінниці 23:36 За церковними канонами чи народними традиціями, як правильно вшановувати померлих 21:23 На Вінниччині проводи відзначають аж до Трійці. Історія та традиції поминальних днів photo_camera 21:01 Вісім фільмів про історію України та війну, які варто подивитися play_circle_filled 20:16 Гвардієць з бригади «Червона Калина» ремонтує зброю для побратимів на передовій play_circle_filled photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up