На Електромережі стукнулись чотири автомобіля. «Toyota» з дороги штовхали ДАІшники

На Електромережі стукнулись чотири автомобіля. «Toyota» з дороги штовхали ДАІшники
Під час аварії постраждали «Peugeot», «Opel», «Fiat» та «Toyota». Найбільше дісталось «Peugeot» та «Toyota».

Аварія сталась сьогодні, 10 липня, близько 10.00, на Електромережі, неподалік офісу «Авіс». Стукнулись чотири амашини, які їхали в сторону «Урожаю».
- Фіат, який стояв попереду, зупинився щоб повернути в ліворуч, - розповідає один з водіїв, автомобіль якого постраждав в ДТП. – За ним зупинилось ще дві автівки. Тойота, яка їхала ззаду, зібрала разом всі машини.

Previous Next

Аварія створила затор тому автомобілі за півгодини з дороги прибрали. «Toyota»  довелось штовхати, бо вона не завелась, водієві допомагали інспектори ДАІ. 
- Тільки замалюйте будь ласка на моєму автомобілі номери, - просить один з водіїв.
- Та немає там що замальовувати, - каже інший. - Від удару номери повідвалювались.
Previous Next

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (4)
  • Anonymous

    Повернути в лiворуч - дуже мелозвучно.
  • Anonymous

    Це ще х...я, там на зупинці мужик схожий на ЯРоша.
  • Anonymous

    На фото №8 зупика пофарбована в кольори ПС. Все сходиться.
  • Anonymous

    Номера закрасили(в опеля і тойоти видно) щоб потім небита-некрашена?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
18:17 Ветерани війни з Вінниччини провели день на кінній стайні photo_camera 17:53 Турніром відкрили стрітбольний сезон. У Вінниці провели чемпіонат із вуличного баскетболу photo_camera 16:43 Кукурудза з Вінниччини користується особливим попитом в країнах ЄС 15:24 З водойми в Іллінцях дістали тіло 47-річного чоловіка Від читача 10:24 Пригоди бійців у Європі․ Майбутній "рейнджер" розповів про навчання воїнів ССО за кордоном 14:17 Захисник з Луки-Мелешківської отримав «Золотий Хрест» від Головкома ЗСУ 14:14 Щоб не плакати, ми сміялись: добірка нових мемів про війну 12:43 До Жмеринки «на щиті» повертається Ілля Снігур з позивним «Безмежний» 12:12 Вінниця в Instagram. Кращі фото за тиждень, що минає 11:43 Поліцейські мають право перевіряти документи вінничан про військовий облік 10:37 Українські військові «приземлили» ворожий штурмовик Су-25 на Авдіївському напрямку 09:17 В Україні відзначають День матері. Історія, заборони та прикмети 12 травня 21:07 Провідна неділя 2024 року: традиції, що нести на кладовище і як правильно вітатися 20:36 «Цій книзі понад 100 років». Музею Пирогова подарували підручник з медицини професора з Німеччини 19:44 Укрпошта продаватиме на аукціонах посилки, які були незатребувані впродовж півроку 18:52 «Небесні янголи Вінниці»: вийшов фільм про загиблих від ракетного удару 14 липня
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up