Працівники Nemiroff прийшли до власників за правдою

Працівники Nemiroff прийшли до власників за правдою
Працівники Nemiroff прийшли 2 липня під стіни підприємства, в надії почути думку власників щодо подальшої долі заводу.

Нагадаємо, через  конфлікт акціонерів та тривалу судову тяганину виробництво простоює. 1 липня за постановою про відкриття виконавчого провадження Алла Глусь була поновлена на посаді гендиректора підприємства. Однак ситуацію на виробництві ця подія поки не змінила.

Читайте також:

Війна за Nemiroff продовжується

Відео дня
>Війна за Nemiroff: розбиті двері, кров на сходах. Шестеро поранених в лікарні…

Корпоративне рейдерство «Nemiroff»

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (10)
  • Anonymous

    Звертайтесь до Януковича! Він почує кожного.
  • Anonymous

    А менти ведуть оперативну зйомку. Треба ж антидержавний заколот душити на корню ::))

    Anonymous reply Anonymous

    А можно уточнитьгде тут антидержавным заколотом пахнет ???? может там где хотят продать завод россиянам ??? токо кажисть это не Глуси продают .и видео значит если милиционер снимает то это "оперативная сьёмка" а если журналисты-заказушники , то это "ГОЛОС НАРОДА". смотрел я двужчасовую сьёмку этих с трк вроде "винничина"позор , такие Коментарии за кадром что в селе коты с деревьев падают , .. да и не поверю что нету там у них профспилок , везде есть у них нету .. что то тут мутят , и что то 20 человек что на камеру тут говорят ну никак не "Глас народу". почему все не выходят ??? подумаемс.. кому то это надо .. такой караул устраивать ....

    Anonymous reply Anonymous

    Де це "веде есть" профспілки? Зямік, одупляйся!

    Anonymous reply Anonymous

    хстати забыл добавить .. что то народ после этой "конференции" к джипику чёрненькому подходил .. видать за очередной порцией "коментариев" )))

    Anonymous reply Anonymous

    прогнувся перед Глусями?

    Anonymous reply Anonymous

    прогнувся перед Грібовим?
  • Anonymous

    Дуже прикро що Глусі почали війну. Нічим добрим для них це не закінчиться. Співвласники з найменшою долею акцій (Глусі - 25 %, проти 40 % у Грибова і 35 % у Кіпіша), так от Глусі повністю взяли в свої руки все в Немирофф - фінансові потоки, виробництво, збут. І можна зрозуміти Кіпіша і Грибова, які бачать що всі доходи від компанії осідають в кишені сімейства Глусів, які пристостроїли в компанії і маму Аллу Сигізмундовну і дітей - Сашу, Наташу і Вову, а також зятя і інших родичів. Сімейство Глусів - найбагатше в Вінницькій області (по різним даним володіють від 100 до 140 млн доларів). А запитайте що вони зробили для Немирова і своїх робочих? Чи побудували хоча б один будинок для працівників, чи садочок для їх дітей. Навпаки приватизували садочок Немирівського спиртзаводу і використовують його як запасну резиденцію, коли на їх віллі роблять ремонт. А те що бідним дітям немає куди піти в садочок їх не хвилює. Більшість заводчан працює за мінімальну зарплату в 960 грн. Зате 10-20 приближених підлабузників отримують від 15 до 70 тисяч в місяць. Глусі перевели всю контору в костьол, бо самі були католики і в людей був вибір - або католик в конторі або православний без роботи. А потім самі перейшли в православні, перехитривши всіх. Владика Володимир дарував їм сан - помазаників Божих за те що вони допомогли приватизувати матушкі Херувимі (монашкі!!!) на себе і своїх родичів монастир в НЕмирові і церкву в Немирові і в с Кірово. Мер Качур на зборах критикував Глусів за те що ухиляються від сплати податків в місцевий бюджет, розбивають дороги, викачують воду з системи Немирова і зовсім нічого не роблять для блага міста і немирівчан... Через 2 тижні Качура посадили з фальсифікованими звинуваченнями в хабарництві. Думаю без Глусів тут не обійшлося... Отакі святі... Прошлої осені росіянин Рустам Тарико мав намір купити Немирофф і майже дововився про купівлю, але Глусі стали перешкоджати цьому процесу і фактично обявили війну Грибову і Кипишу - основним власникам НЕмирофф. Тим нічого не залишалося, як прийняти міри по захисту своєї власності. Захват 1 липня Глусями дямаю не кінець. Навіть те що забрали відео про захват показує що Глусі знають що неправі. Немирівський суд в Глусів карманний, але є обласний суд, всеукраїнський і взагалі группа компаній Немирофф зареєстрована в офшорі на Кіпру щоб не платити податки. Думаю суд на Кіпрі, або в Лондоні вміє рахувати в кого більше влади - в 25 чи 75 %. Думаю рано чи піздно справедливість восторжествує і Глусів і їх підлабузників назавжди відібють від Немирофф. Просто жалко простих робочих які стало заложниками ситуації. А поки що війна продовжується!

    Anonymous reply Anonymous

    Слушайте, напишите что-то более свежее, надоели эти бабские сплетни сельского разлива....
  • Anonymous

    бедные холопы. пани б'ються а в холопів чуби тріщать)............................................................
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:17 «Відпочинок на природі — найкраща реабілітація». Дозвілля військових, які лікуються в центрах протезування photo_camera 21:11 До Небесного легіону приєднався Олександр Степанищев з Вінниччини 20:27 Що про мобілізацію ув’язнених думають військові? Ми запитали 20:17 З водойми на Вінниччині дістали тіло 57-річної жінки Від читача 10:24 Пригоди бійців у Європі․ Майбутній "рейнджер" розповів про навчання воїнів ССО за кордоном 19:21 У Вінниці відбудеться аукціон з продажу п'яти об'єктів нерухомості: стартова ціна від 200 тисяч 18:23 Новим командувачем Сил спеціальних операцій ЗСУ став Олександр Трепак родом з Вінниці 17:19 У 23-х громадах Вінниччини посадять трояндові Алеї Слави 16:45 Безкоштовні майстер-класи та багато іншого з благодійним проєктом "Колесо Підтримки"! (Новини компаній) 16:21 Верховна рада збільшить штрафи для ухилянтів 16:00 Цех 9, Токайо, Етно чари - нові заклади, що відкрились у Вінниці в 2023 (партнерський проєкт) 15:23 У Вінниці під колесами потяга загинула 52-річна жінка 14:50 Тисячі вінничан на колінах зустрічали Назарія Гринцевича. Герой повернувся додому на щиті play_circle_filled 14:22 Шахрайський кол-центр ошукав українських фермерів на 2,5 мільйона гривень play_circle_filled photo_camera 13:24 П'яна вінничанка не розминулася з металевим парканом 12:25 Дослідження, яким довіряють: яку медичну лабораторію обрати у Вінниці?" (Новини компаній) 12:21 У Вінниці тимчасово відключатимуть газопостачання деяким споживачам. Адреси 11:55 Тренер Володимир Прошин у 75 років пройшов курси підвищення кваліфікації 11:45 Куди у Вінниці піти на курси: твоя нова робота (партнерський проєкт) 11:17 Без холодної та гарячої води. Де у Вінниці 9 травня відключать послуги
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up