У Вінницькій області звільнять кожного третього даішника

У Вінницькій області звільнять кожного третього даішника
Актуальне інтерв'ю про аварійність на дорогах Вінниччини та роботу Державтоінспекції.

Чи стало у Вінниці та області менше аварій?
- За минулий рік на території області загальна кількість аварій зменшилася на 20%, - розповідає начальник Державтоінспекції Вінницької області Геннадій Прокопович. - Загиблих у ДТП стало менше на 37% (106, у 2009 було 172) та поранених менше на 14% (591, у 2009 було 692). За минулий рік сталося 82 дорожньо-транспортні пригоди за участю дітей. Загинуло 14 з них. Ще 119 отримали травми різного ступеня важкості. Порівняно з 2009 роком – число загиблих дітлахів зменшилося вдвічі. А травмованих – на 30%. Також було виявлено майже 261 тисячу порушників правил дорожнього руху. Водіїв, котрі керували автомобілями в стані алкогольного сп’яніння – майже 20 тисяч. Це більше на три відсотки, ніж у 2009 році.
Чи буде в цьому році скорочуватися штат працівників Державтоінспекції?
- Так, буде. Більше скоротять «офісних» працівників. Особовий склад, що займається патрулюванням доріг, скорочуватися майже не буде. Загальна кількість звільнених становитиме 30% від нинішнього штату. Щоб не погіршився аварійний стан на дорогах області – будемо більше працювати.
Ви задоволені роботою своїх підлеглих у минулому році?
- Я вважаю, що п’яте місце з 27 регіонів – це досить добре. Будемо робити все, щоб бути кращими. Таких результатів вдалося досягнути, завдяки цілому комплексу робіт. Це і аналіз аварій за минулий рік, і організація роботи дорожніх патрулів, і освітлення роботи Державтоінспекції в ЗМІ.
Чим обзавелися інспектори Державтоінспекції минулого року?
- Для більш ефективної роботи наших інспекторів ми оснастили їх професійними німецькими алкотестерами «Драгер». Розпочинали ми з одного приладу. Зараз їх у нас вже 11. Прилад зручний. Водій дмухає в спеціальну трубку. Прилад сам робить усі розрахунки і видає квитанцію, в якій вказано п’яний водій чи ні. Ця квитанція додається до протоколу.
На яку суму в минулому році оштрафували водіїв?
- Загальна сума штрафів скала 52 мільйони гривень. Але сплатили не всі, ми отримали лише 43 мільйони.

Читайте також:
У Вінницькій області аварій стало менше, а водії заплатили 52 мільйони штрафів

Помогите штраф оплатить!

Відео дня
>Вінницькі даішники "втратили голову"
Начальника облДАІ у Вінниці звільнили за "план по хабарах"?
 
Коментарі (13)
  • Anonymous

    да этих баранов надо всех разогнать ! толку от них никакого!
  • Anonymous

    До ліквідувати ДАІ! ТЕ, що Ющенко не долвершив...
  • Anonymous

    Оце сержантів почне "душити" начальство: і показник давай, і гроші привозь, і машину заправ, і відремонтуй, і на вихідний не ходи... бо ж в минулому році ми дали "такий-то" показник, а в цьому треба більше, а штат буде менший.... «Драгери» довго не витримають)))

    Anonymous reply Anonymous

    Хабарів не даватимемо, хай попробують на саму зарплату жити!
  • Anonymous

    Шоб их сволочей поразрывало.Дармоеды!!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:04 На Донеччині загинув Юрій Іванина з Іллінців 20:18 Вінничан запрошують на відкриття фотовиставки Максима Кривцова на псевдо «Далі» 19:35 У першому кварталі понад 320 переселенців знайшли роботу на Вінниччині. На яких підприємствах? 19:12 До Міжнародного дня сім'ї у Вінниці проведуть захід «Сильні, вільні та спортивні» Від читача 13:38 На Вінниччині відкрили набір на безоплатний курс із вивчення правил дорожнього руху — як долучитися? 18:44 Після десятків років занепаду легендарний «Шоколадний будинок» відреставрували. Ми побували всередині play_circle_filled 18:23 До п'яти років за ґратами засудили бухгалтерку за привласнення бюджетних коштів 18:05 У Вінниці складно врятувати безпритульну тварину? Історія загибелі кота оголила великі проблеми photo_camera 17:19 Нічний дебош у Вінниці: п'яні хулігани розбили вікно та шуміли у під'їзді photo_camera 17:08 Кому належить недобудова на Соборній? І ще про історію її «вічного ремонту» photo_camera 16:19 Минулої доби у двох ДТП травмувалися троє дітей та троє дорослих photo_camera 15:25 На війні загинув легендарний боєць «Азова» 21-річний вінничанин Назарій «Грінка» Гринцевич play_circle_filled photo_camera 14:22 Захисник з Вінниччини Василь Грабійчук отримав нагороду від Головкома ЗСУ photo_camera 14:20 Від шпаклівки до декору: Як «ВінЄвроБуд» вчить дітей креативності та майстерності (новини компаній) 13:21 У восьми криницях Вінниці виявили неякісну воду. Адреси 12:23 З початку травня на навчальних автівках змінилося маркування 11:51 Запустили масштабний волонтерський проєкт «Подільські дрони». Мета — збирати по тисячі FPV щомісяця photo_camera 11:25 Де смачно пообідати у Центрі Вінниці: огляд бізнес-ланчів і не тільки (партнерський проєкт) 11:21 Небайдужі вінничани повідомили патрульним про п'яного водія photo_camera 10:23 Без води та світла. Де у Вінниці 7 травня відключатимуть послуги
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up