Хто у Вінниці найкращий блогер? Розпочалося голосування

Хто у Вінниці найкращий блогер? Розпочалося голосування
  • Фундація YUCCIE спільно з 20minut.ua проводять онлайн голосування за кращого та найпопулярнішого блогера міста. 

Сьогодні лідером думок або трендмейкером прагне стати кожен, хто не уявляє свого життя без соціальних мереж. Щодня нове фото, пост або заклик – це все для збільшення аудиторії підписників. Конкуренція серед молодих людей вражаюча. 

Хтось будує спеціальний план постів та публікацій, інші просто пишуть про те що найбільше турбує, а треті просто фіксують життя міста у своїх блогах. 

Відео дня

Тепер вінничани мають можливість обрати того, хто заслуговує на найбільшу кількість лайків та поширень, а також вирбляє якісний, сучасний контект. 

До речі, завдяки YUCCIE блогери змогли вийти в офлайн та зустрітися зі своїми підписниками наживо,

А відсьогодні розпочато голосування і продовжуватиметься до 25-го грудня. Отже, за 12 днів у вінничан є можливість віддати свій голос за того, хто займає значну частину стрічки новин у соціальних мережах. 

Проголосувати можна за посиланням. 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (12)
  • Косс Косс

    прикольно. вмієш фотографувати свою дупу та цицьки - і ти вже блогер))))
  • Natalia Mazur

    Круто . Тепер ми дізнаємось , хто ж він, трендмейкер регіону
  • Vladimir Molotov

    разбил всё лицо фэйспалмами...
  • Pylyp Stepanovych Podatkovyi

    Супер!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:00 ТОП важливих новин на «20 хвилин» від 22 по 29 квітня, які ви могли пропустити photo_camera 19:50 Сестри Тельнюк приїдуть у Сугаки. Коли і кого запрошують на зустріч з ними? 19:44 Магнітні бурі в травні-2024: коли очікувати на погіршення самопочуття 19:10 «Потрібна підтримка!» Зірка «Перелесника» з Вінниці братиме участь у новому проєкті Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 18:38 «Вінницький» ліфт встaновлять в одній із бaгaтоповерхівок містa 17:42 На Вінниччині до Реєстру корупціонерів за 2023 потрапили 169 осіб 17:07 П'ять вулиць у Вінниці назвуть іменами загиблих захисників 15:43 На фронті загинув Микола Калачик з Тульчинської громади 15:20 Втрачена історія: закинуті садиби та палаци Вінниччини 14:25 Під час пожежі на Вінниччині травмувався власник будинку photo_camera 13:07 Вербна неділя: традиції та заборони, куди поставити освячену вербу 11:50 Вінницька торгово-промислова палата працюватиме в оновленій будівлі Пошти photo_camera 10:38 Вночі сили ППО збили над Вінниччиною ворожий безпілотник 10:05 Швидкий рецепт сирної паски від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 10:00 Як ви ставитеся до норми про вилучення авто у законі про мобілізацію? Ми запитали вінничан 09:17 В Україні відзначають День працівників швидкої допомоги. Історія, заборони та прикмети 28 квітня 09:00 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up