Перший день Опера фест Тульчин: дощ був, але святу не завадив

Перший день Опера фест Тульчин: дощ був, але святу не завадив

Перших два дні фестивалю присвячені дітям. На KIDS OPERAFEST 4 червня глядачі насолоджувалися казковою оперою «Король Дроздобород» та унікальним концертом-шоу «Colours of the wind!» від солістів Disney Entertainment. Мало ще бути захоплююче вогняне шоу, але його відмінили через негоду

Ще задовго до початку фестивальної програми на територію палацу Потоцьких почали сходитися глядачі. Здебільшого це батьки з дітьми, підлітки, шкільні екскурсійні групи. Вони фотографувалися біля численних фотолокацій, брали участь у майстер-класах, розважалися з аніматорами та відвідували музей у палаці.

Operafest відкрила казкова опера «Король Дроздобород» у виконанні Київського муніципального академічного театру опери та балету для дітей та юнацтва.

Відео дня

Поставлена за мотивами однойменної казки Братів Грімм, саме ця поставка  за результатами найпрестижнішої театральної премії України «Київська пектораль» була визнана «Кращою дитячою виставою» 2018 року.

Перед початком другого концерту почав накрапати дощ, але глядачі не розходилися, повідкривали парасолі і приготувалися дивитися шоу від Діснея. Прозвучали всі улюблені пісні з мультфільмів «Король Лев», «Красуня і чудовисько», «Попелюшка», «Бембі», «Тарзан», «Пінокіо» та багато інших у виконанні американських співаків, які озвучують нові роботи компанії Дісней.

Сьогодні, 5 червня о 17.00 на юних глядачів чекає мюзикл «Пригоди Гекльберрі Фінна». До речі, перед концертом в палаці Потоцьких можна навчитися плести справжню кольчугу і дізнатися найбільш захоплюючі факти про цей унікальний захисний обладунок. Будуть тут і майстер-класи з виговлення старовинних прикрас.

Завтра у роботі фестивалю перерва, а вже 7 червня о 19.00 Grand Operafest Tulchyn відкриє грандіозний концерт «Гала-Опера» та прем'єра всесвітньовідомої оперної ораторії Роберта Шумана «Рай і Пері». Цього ж дня о 22.00 глядачів чекає оперета у стилі «українського танго» «Гуцулка Ксеня». Але це ще не все! Після півночі, з 00.15 до 2.00 усіх буде вражати нічна програма: хорове шоу та балет «Історії у стилі танго»

Читайте також:
Краса вогню і містики: «Вампіри» повертаються на OPERAFEST TULCHYN!
Гарячі тропіки на OPERAFEST TULCHYN: готуйтесь до атмосфери кубинського карнавалу!
OPERAFEST TULCHYN: розповіли, яким буде цьогорічний фестиваль (програма)
«Тисяча і одна ніч» під відкритим небом Палацу Потоцьких
Секрети давніх ювелірів! Виготовити старовинні прикраси V–VІ століть може кожен
«Кольчуги колись робили і на слонів!» Краєзнавчий музей запрошує діток на майстер-клас з кольчугоплетіння
Найвідоміший тенор Польщі виступить на фестивалі OPERAFEST TULCHYN на Вінниччині

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
12:00 Де у Вінниці 14 травня немає світла та води: адреси 11:10 Під цех, майстерню або склад: у Вінниці пропонують приватизувати комунальне приміщення (Новини компаній) 10:21 ЗСУ вчора знищили 212 безпілотників, 11 танків та 43 бойових броньованих машин ворога 09:45 День відкритих дверей! Запрошуємо у Вінницькій національний технічний університет (Новини компаній) Від читача 18:55 Споруджувати укріплення в “мінус три поверхи” просто на кордоні неможливо 09:27 Вінниця прощається з воїном-добровольцем Дмитром Батюком 08:36 Сьогодні вітаємо Максима. Історія, заборони та прикмети 14 травня 08:30 Де смачно пообідати на Вишенці: огляд бізнес-ланчі і не тільки (партнерський проєкт) 08:10 Вакансії в Green cool, Грош та 85 актуальних пропозицій роботи у Вінниці 23:36 За церковними канонами чи народними традиціями, як правильно вшановувати померлих 21:23 На Вінниччині проводи відзначають аж до Трійці. Історія та традиції поминальних днів photo_camera 21:01 Вісім фільмів про історію України та війну, які варто подивитися play_circle_filled 20:16 Гвардієць з бригади «Червона Калина» ремонтує зброю для побратимів на передовій play_circle_filled photo_camera 19:10 Конференц-зали та коворкінги у Вінниці: де орендувати та за скільки? (партнерський проєкт) 19:04 Без паніки: вінничан попереджають про роботи з підриву кар'єру play_circle_filled 18:36 «Приємно відчувати, що ти щось зробив». В Агрономічному плетуть сітки для захисників play_circle_filled photo_camera 18:06 Понад десяток пожеж на Вінниччині за добу: є потерпілий та загибла photo_camera 17:17 «Новобудова зруйнує наш дім». Жителі центру Вінниці хочуть скасувати результат громадських слухань photo_camera 17:10 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 17:08 У Вінниці рятувальники вилучили з річки Південний Буг тіло чоловіка
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up