Кавказці зняли та виклали у Інтернет відео, де броньована колона російських військ перетинає кордон з Україною

Кавказці зняли та виклали у Інтернет відео, де броньована колона російських військ перетинає кордон з Україною
Кавказець знімає на камеру телефону військову колону та коментує ситуацію, розповідаючи, що «в даний момент відбувається вторгнення в Україну». Він хвалиться тим, що військовою колоні «не видно ні кінця, ні початку».

Декілька кілька разів він вимовляє «Аллах Акбар» і висловлює сподівання, що вони повернуться додому живими.

Коментарі (3)
  • протоукр

    Колонна стоит, а не пересекает, и как определить что это граница? Кавказец что то говорит на непонятном языке, но редакция как о установила, что об Украине.

    cherno-bil reply протоукр

    Кавказец что то говорит на непонятном языке, ...а тебе надо что бы он на ухо у твоей постели прошептал?

    Ооочень богобоязненый мусульманин!

    Как-то так reply протоукр

    Мне кажется, Левадный из мертвых воскрес...такие коментарии в каждой статье...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
15:09 У Вінниці 17-річний хлопець на електросамокаті збив 64-річну жінку 14:04 Мобілізація, пенсії, оновлення ПДР. Що зміниться для вінничан у травні? 13:30 Готові великодні кошики, паски та ковбаски. Де замовити у Вінниці (партнерський проєкт) 13:29 Його смерть підтвердили через п'ять місяців. Спомини про полеглого на Донеччині гранатометника Від читача 16:40 Кіберполіція запускає проєкт "БРАМА" 12:12 Три вулиці без світла, ще не двох — відключили деякі будинки. АДРЕСИ 11:55 Рецепт паски з сирною начинкою від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 11:20 Вакансії в Hannover Agro, Green cool, Грош та 87 актуальних пропозицій роботи у Вінниці 11:06 Більша частина Тяжилова без води. Відключення також діють в інших мікрорайонах 10:20 Де купити жіночу, чоловічу та дитячу вишиванку у Вінниці (партнерський проєкт) 10:01 Сьогодні — Великий вівторок. Суть другого дня Страсного тижня і головні правила play_circle_filled 09:07 Чуєте вибухи — зберігайте спокій! У Писарівці почали підривати кар'єр play_circle_filled 08:11 Сьогодні вітаємо Якова та Максима. Історія та прикмети 30 квітня 21:01 Для вінничан на травень приготували 11 екскурсій і турів. РОЗКЛАД 20:02 У Вінниці на благодійному ярмарку зібрали 39 тисяч гривень на потреби ЗСУ 19:39 Шляхом Наталі Добринської. Вінничани борються за путівки на чемпіонат світу з багатоборства 19:00 Втік з частини? Нові деталі мобілізації 21-річного хлопця з Тульчина 18:24 Вінничан попереджають про планове відключення газу на кількох вулицях міста 17:15 Чоловіки за кордоном: як новий закон про мобілізацію в Україні вплине на них? 15:49 Безпека на Великдень: які заходи посилять в регіоні на свято та проводи
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up