Більше двох з половиною тисяч бійців АТО отримали статус учасника бойових дій

Більше двох з половиною тисяч бійців АТО отримали статус учасника бойових дій
На засіданні міжвідомчої комісії з питання надання статусу учасника бойових дій розглянули 2 608 справ. 2 550 бійців АТО отримали статус учасника бойових дій.58 справ відправили на доробку.

Про це "Українським Новинам" повідомив голова Державної служби у справах ветеранів війни та учасників АТО Артур Дерев'янко, - пише УП.

Станом на понеділок було проведено шість засідань комісії.

Зі слів Дерев'янка, причиною відправлення деяких справ на доробку було надання неповного пакета документів.

Відео дня

Дерев'янко також зазначив, що комісія не прийняла рішення про відмову за жодною з розглянутих нею справ, а у разі виявлення неточностей лише направляла справи на доробку.

Загалом в міжвідомчу комісію було спрямовано 3 552 особисті справи громадян, які претендують на отримання статусу учасника бойових дій.

Читайте також:

Статус учасника АТО нададуть не всім. Добровольців не врахували

 

Коментарі (1)
  • БСВ

    Автор прочитай заголовок  "двох з половиною"

    можливо двох з половиною тисяч  
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
10:01 Сьогодні — Великий вівторок. Суть другого дня Страсного тижня і головні правила play_circle_filled 09:07 Чуєте вибухи — зберігайте спокій! У Писарівці почали підривати кар'єр play_circle_filled 08:11 Сьогодні вітаємо Якова та Максима. Історія та прикмети 30 квітня 21:01 Для вінничан на травень приготували 11 екскурсій і турів. РОЗКЛАД Від читача 16:40 Кіберполіція запускає проєкт "БРАМА" 20:02 У Вінниці на благодійному ярмарку зібрали 39 тисяч гривень на потреби ЗСУ 19:39 Шляхом Наталі Добринської. Вінничани борються за путівки на чемпіонат світу з багатоборства 19:00 Втік з частини? Нові деталі мобілізації 21-річного хлопця з Тульчина 18:24 Вінничан попереджають про планове відключення газу на кількох вулицях міста 17:15 Чоловіки за кордоном: як новий закон про мобілізацію в Україні вплине на них? 15:49 Безпека на Великдень: які заходи посилять в регіоні на свято та проводи 15:00 У пошуках школи англійської мови для своєї дитини? Зверніть увагу на огляд кращих шкіл Вінниці (партнерський проєкт) 14:59 «Невже не пустять на цвинтар?» - Що треба знати про обмеження в’їзду у прикордоння 14:23 Спомини про воїна, який отримав смертельні поранення, прикриваючи тил побратимам 13:21 Пожежа на Замостянській: загинула 71-річна жінка, трьох дітей госпіталізували photo_camera 12:50 Скільки заробляють вінницькі нардепи? Друга частина огляду декларацій за 2023 рік 12:15 Тромбоз: чому виникає і чи можливо його уникнути? (Новини компаній) 12:12 Легковик зіткнувся з потягом: загинув начальник Хмільницького центру зайнятості Юрій Шевченко photo_camera 10:44 Без води та світла. Де у Вінниці 29 квітня відключають послуги 10:27 Оновити салон авто за 5000 грн - не просто, але реально! (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up