Гра мільйонів

Нарешті відбувся довгоочікуваний фінал турніру з гри в боулінг «Шалений страйк».
12 жовтня 2015 року у ТРЦ «МЕГАМОЛЛ» змагалися найкращі команди вінницьких ВНЗ III-IV рівня акредитації. Фінальна гра поєднала у дружній атмосфері студентів ВНМУ, ВТЕІ КНТЕУ, ВНПУ, ВНТУ та ВНАУ.

Нагадаємо, що 18 листопада 2014 року благодійна організація «БЛАГО» 
розпочала проводити відбіркові тури турніру «Шалений страйк». Перший відбірковий тур в якому змагалися команди ВНМУ ім. М.І.Пирогова. Це були вражаючі три кола змагань. 

За підсумками вирішального останнього кола були визначені двоє беззаперечних лідерів: неповторна команда "Black Hawk"(капітан Шавахна Аднан) та яскрава і запальна команда"NonStop"(капітан Христич Дмитро).

 Другий відбрковий тур (2 грудня 2014 року) визначив кращу команду з 4 представлених студентами ВТЕІ КНТЕУ, якою стала неймовірна команда
"Dream Team" зі своїм неперевершеним лідером  Ільящуком Андрієм.
Кількістю страйків здивувала команда "NonStop"( капітан Гнатюк Вадим),
що також вийшла у фінал. Крім того до змагання активно залучився
ВНПУ ім. М.Коцюбинського.  Його команди «Сало» та «Посіпаки» гідні суперники
та завзяті гравці у боулінг. Загалом в турнірі пийняло участь 17 команд і 85 гравців.
У фіналі грало 8 найкращих команд : вище зазначені  Black Hawk (ВНМУ) ,
Non Stop (ВНМУ), Сало (ВНПУ), Посіпаки(ВНПУ),а також  Общажка №1 (ВТЕІ КНТЕУ), Катальники Шаров (ВНАУ), Fireball (ВНАУ), Power(ВНТУ).

Для початку учасникам турніру дали можливість розігрітися, так би мовити налаштуватися на гру. Невелика розминка всього у пару кидків не на жарт
підігріла дух суперництва. Фінальне змагання проходило в одне вирішальне коло,
кожен гравець зробив 10 кидків до своєї перемоги. Напруга зростала з кожним страйком, вир емоцій переповнював вболіваючих та організаторів.
Гра була неймовірною!

Отож, фінальні результати:
1 місце - Black Hawk (ВНМУ)- 643 очка
2 місце - Non Stop (ВНМУ)- 632
3 місце - Сало (Педунивер)- 536
Усі три команди отримали медалі, грамоти, "УМК"(health card) від НП "БЛАГОМЕД"
та солодощі від магазину "Здорове харчування". Переможці були нагороджені абонементами в тренажерний зал «МАКСИМУС», а команда що посіла друге
місце – квитками у кінотеатр "BROADWAY".

А також кращі гравці фіналу, були нагороджені сертифікатами від поліграфії 
"Ідеї Успіху" на 200, 150 та 100 грн.
1 місце - Сергій Дзьоник (4 страйки; 155 очок) Non Stop
2 місце - Влад Осташевський (4 страйки; 117 очок ) Посіпаки
3 місце - Влад Клєйманов (3 страйки 167 очок) Сало

Щиро дякуємо, засновнику благодійної організації «БЛАГО»
Андрію Прусу та засновнику Студентського Братства Вінниччини
Олександру Струсевичу, за організацію турніру «Шалений страйк». 

Боулінг – це сучасна унікальна гра, що поєднує спорт, відпочинок та розваги,
дарує приємні спогади та незабутнє відчуття перемоги. Скільки очікування та зосередженості можна побачити у очах гравця, який спостерігає як котиться кинутий ним шар. Справжні неповторні щирі емоції несе кожен наступний страйк. 
Боулінг, як спортивна гра навчає терпінню та роботі в команді, виховує лідерство в капітана. А як розвага – приємна альтернатива буденності.

Міжвузівський турнір «Шалений страйк» - це приклад того, що нашу молодь можна об’єднати не тільки проблемами сьогодення, а й спільними розвагами та захопленнями. Саме у такій захоплюючій командній грі проявляється наш нездоланний український дух.

Катерина Галаган,
журналіст благодійної організації «БЛАГО».

 

 

Коментарі (0)

Усім привіт! Любий наш читач, раді що ти звертаєш свою увагу на нашу чергову статтю по проекту «Профілактика крок до...

  Трошки нагадаємо усім правила гри. Одна партія складається з 10 фреймів. У кожному фреймі у гравця є два...

12 листопада 2016 року у ВНМУ ім. М.І.Пирогова відбулася відкрита лекція з офтальмології в рамках проекту «Профілактика...

Проект «Профілактика – крок до здоров’я» направлений на навчання жителів м. Вінниця здоровому способу життя. Буде реалізований...

Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:00 ТОП важливих новин на «20 хвилин» від 22 по 29 квітня, які ви могли пропустити photo_camera 19:50 Сестри Тельнюк приїдуть у Сугаки. Коли і кого запрошують на зустріч з ними? 19:44 Магнітні бурі в травні-2024: коли очікувати на погіршення самопочуття 19:10 «Потрібна підтримка!» Зірка «Перелесника» з Вінниці братиме участь у новому проєкті Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 18:38 «Вінницький» ліфт встaновлять в одній із бaгaтоповерхівок містa 17:42 На Вінниччині до Реєстру корупціонерів за 2023 потрапили 169 осіб 17:07 П'ять вулиць у Вінниці назвуть іменами загиблих захисників 15:43 На фронті загинув Микола Калачик з Тульчинської громади 15:20 Втрачена історія: закинуті садиби та палаци Вінниччини 14:25 Під час пожежі на Вінниччині травмувався власник будинку photo_camera 13:07 Вербна неділя: традиції та заборони, куди поставити освячену вербу 11:50 Вінницька торгово-промислова палата працюватиме в оновленій будівлі Пошти photo_camera 10:38 Вночі сили ППО збили над Вінниччиною ворожий безпілотник 10:05 Швидкий рецепт сирної паски від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 10:00 Як ви ставитеся до норми про вилучення авто у законі про мобілізацію? Ми запитали вінничан 09:17 В Україні відзначають День працівників швидкої допомоги. Історія, заборони та прикмети 28 квітня 09:00 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up