«В чужой монастырь со своим уставом не ходять»

А нам намагаються нав’язати свої правила як Росія так і Європа.   

Стаття 5 Конституції України – основні положення Основного Закону.

Україна є республікою.

Носієм суверенітету і єдиним джерелом влади в Україні є народ. Народ здійснює владу безпосередньо і через органи державної влади та органи місцевого самоврядування.

Право визначати і змінювати конституційний лад в Україні належить виключно народові і не може бути узурповане державою, її органами або посадовими особами.

Ніхто не може узурпувати державну владу.

Ще є якісь запитання, шановні!?!?!?!?! Фактично можна реєструвати в ЕРДР кримінальне правопорушення у вчинення злочину передбаченого статтею 109 КК України за змову, дії, вчинені з метою насильницької зміни чи повалення конституційного ладу, за публічні заклики  до такої зміни чи повалення конституційного ладу, вчинені особами, які є представником влади та організованою групою з використанням засобів масової інформації. Це вам, не розірвати портрет «поважного» чолов'яги.....

Скільки влади не має, завжди її чомусь комусь мало. Кожен Президент намагається змінити Конституцію. В 1996 Кучма. І в 2004 – політична проформа з свинею для Ющенко з безладом у владі з 2005. А в 2010 році квазіпрезидент Януковичем через Конституційний Суд узурпував Україну. Так хочеться і в 2015 президенту Порошенко. Відчувають безкарність. Відсутність відповідальності. Це все для вас "цинічні бандеровці". Кожний Президент, який бажав змінити Конституцію довго не протримався у владі. Хоча і жодний не притягнутий до реальної відповідальності.  

З лютого 2014 року  проведенням реформи децентралізації влади та місцевого самоврядування займається віце-прем'єр-міністра України — міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства пан Гройсман. Думаю, як колишньому меру, та теперішньому голові ВР було достатньо часу щоб зробити таку реформу демократично, прозорою і цивілізованою, з роз’ясненням народу та зменшення непорозумінь. Народ закрив би очі на кардинальність і тяжкість для суспільства інших негайно необхідних реформ. Але про інші реформи якось забуто. Їх невиконання списується на війну. А от для децентралізації війна не мішає?! Вас турбує лише збільшення своєї влади під прикриттям такого гарного гасла «децентралізація».

Я не проти децентралізації і проведення відповідної реформи. Я проти такого способу, поспіхом, провадження цієї реформи. Можливо це велика політична гра? Но вас, політики, можуть в котрий раз переграти. Або ви підігруєте?! Українська нація немає права цього допустити.

P.S. Надання фактично необмежених прав армії президентських префектів (486-тільки районів, з Лугандоном) та питання особливого статусу деяким регіонам – це окрема тема для обговорення та аналізу.   

«Кто установил законы и назначил их исполнителей? Народ. Кто наблюдал, что эти законы не соблюдаются, нарушаются и попираются? Народ. Кто имеет право защищать эти законы и проводить их в жизнь, если слуги народа неспособны к этому? Народ». (c) Коулмен, president Vigilance Committee — Комитет бдительности 1851, Сан-Франциско, штат Колифорния, США.

Коментарі (0)
Президент присягає Українському народові, а не депутатам у Верховні Раді

Новообраний Президент має реальну підтримку 73 відсотка виборців, а депутати ВРУ, за соціальними опитуваннями, мають довіру...

Нова влада має фінансувати з державного бюджету на рівні до 2% відновлення всіх архітектурних об’єктів

Пожежа у соборі Паризької Богоматері знищила його унікальний внутрішній дизайн та оздоблення. Боляче було дивитися на фото...

Права на справедливий суд і “право на надію”

Іван Покотило був незаконно засуджений до смертної кари в кінці 90-х років минулого століття за нібито організацію “бандитських...

Володимир Зеленський – представник покоління, яке формувалося на ідеології незалежної України

Я дуже радий, що мій вибір співпав з вибором більшості (31%) українців. Цілком нормально і реально бачити перемогу у першому...

Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
20:44 Вінницькі гімнастки підкорили Грузію. Привезли 21 нагороду з «Keti Cup Tbilisi» photo_camera 20:29 Родичі та бізнес-партнери у вінницьких МСЕК: знайшли багато цікавого в деклараціях членів комісій 19:35 «Ми гідно робимо свою роботу». Про історію та випробування війною Ладижинської ТЕС 18:45 Класична, сирна, шоколадна. Знані вінничани діляться рецептами великодньої паски та хліба photo_camera Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 18:10 Оригінальні автозапчастини від провідних виробників тепер доступні для вінничан (Новини компаній) 18:09 У Вінниці виділять 21 мільйон гривень на потреби Захисників та Захисниць 17:48 Шукає ту, яку ніколи не цілував. Вони обоє із Джурина: хвилююча історія двох наших земляків 17:32 Як вінничанам з хронічними захворюваннями безплатно отримати ліки 17:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 27 та 28 квітня 16:35 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 16:33 В останні дні квітня на вулицях біля Київського мосту обмежать рух. Яка причина та скільки це триватиме 14:45 З’явився білий бенгальський тигр. Чим ще здивує Подільский зоопарк у новому сезоні? photo_camera 13:45 У Вінниці чоловік з сокирою накинувся на контролера обленерго 13:32 «Колосівські» тхеквондисти здобули дві бронзи на турнірі «Hereya open» в Болгарії 13:20 Де смачно пообідати на Вишенці: огляд бізнес-ланчі і не тільки (партнерський проєкт) 12:45 За вбивство продавця трактора хмільничанин сидітиме 15 років 12:21 «Коли в темну пору йшли по траві, іскри сипалися з-під ніг». Спогади про аварію в Чорнобилі photo_camera 12:00 Адреси, де у Вінниці 26 квітня тимчасово не буде світла чи води 12:00 Як знайти роботу в Польщі: поради для українців (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up