Володимир Зеленський – представник покоління, яке формувалося на ідеології незалежної України

Я дуже радий, що мій вибір співпав з вибором більшості (31%) українців. Цілком нормально і реально бачити перемогу у першому турі президентських виборів Володимира Зеленського з великим відривом в 16%.

Старі політики повинні відійти в минуле. До них немає ні віри, ні надії. Вони викривили поняття “політика” і паразитували на державі та народові. Їх час пройшов.

Мені також імпонують інші кандидати: Ігорь Смешко та Анатолій Гриценко. Я бачу подальше об'єднання молодого ентузіазму, політичної мудрості та державницького професіоналізму.  

Перемога Зеленського – це протистояння поколінь  

Володимир, як і я, - представник того покоління, свідоме формування національних цінностей та ідеології якого відбувалося в перші роки незалежності України. Нам тоді було по 13-18 років, і ми вірили в зміни, успішність України, як однієї з найбільш розвинутих республік колишнього СРСР, в побудову демократичного суспільства, ринкової економіки. Політична еліта, яка отримала Україну у спадок, за ці 28 років фактично приватизувала країну та народ, розбазарила ті здобутки, яких досягли наші попередні покоління. Отже перемога Зеленського – це протистояння поколінь, вимога часу: тут і зараз піднімати країну, налагоджувати економіку, впроваджувати реальні реформи в усіх сферах життя, будувати реально демократичну, соціальну і сильно економічну державу.

Мені імпонує, що команда переможця скористалась розробкою сучасних айті-технологій для моніторингу виборчої кампанії та підрахунку голосів. Система контролю за процесом голосування, яку вони запровадили, надзвичайно проста та легка. Команда Зеленського показала, що потрібно застосовувати найновіші розробки вітчизняних айті-технологій, не потрібно боятись втілювати в життя нові розробки.

Багато хто називає Зеленського клоуном, звинувачуючи у нищівній критиці влади, не маючи державницького досвіду. Та зважте, що він один, хто при будь-якій владі висміював її недолугість, критикуючи за політичне кумівство, викриваючи моральну злиденність політиків та ненажерливість. Політики посміхалися, але не розуміли кварталівців, не виправляли свої помилки.  

Він завжди на позитиві, завжди з посмішкою. Зеленський, щоб не говорили його опоненти, - не феномен цієї передвиборчої кампанії, він - цілковита закономірність. Україна тим і відрізняється від багатьох держав, які були у складі Радянського Союзу, що у нас не показна демократія, а реальна. Ми вільні робити свій вибір попри будь-які тиски та фальшування. Ми не Росія, Білорусія, Казахстан чи інші пострадянські країни, у яких демократією, спотворюючи вибір народу, прикривають прояви диктатури та тоталітаризму,

Українці неодноразово доводили світовій спільноті, що ми демократична держава, вільна країна, яка спроможна впроваджувати європейські цінності, не втрачаючи національної сутності та історичного надбання. І ми будемо розвиватись, створюючи привабливу економіку, втілюючи нові технології, змінюючи недіючі закони на дієві, поліпшуючи соціальні стандарти, відстоюючи мир. Переконаний, що найближчому майбутньому, ми всі зрозуміємо, наскільки Україна зробила крок вперед та правильний вибір. Я вірю в зміни, і на своєму рівні буду робити все, що від мене залежить.  

 

Коментарі (5)
  • Дмитрий Григоренко

    Не удивлюсь если Порох с потрохами начнет выкупать голоса под второй тур. Трехкратное отставание от оппонента - разрыв серьезный. И маячат перед сладеньким не молочные берега в Испании, но реальная перспектива кукареканья на параше. А потому Зеленского с его командой сейчас будут топить изо всех сил. Остается ВладСанычу только терпения пожелать и довести начатое до логичного завершения.
  • Vera Shestakova

    Я тоже считаю, что Зеленский не феномен, а закономерность.  Украинцам настолько осточертела действующая власть, которая полностью себя дискредитировала, что они готовы собрать всю волю в кулак и смести этот мусор на выборах.
  • Мария

    Зеленский - представитель молодого поколения,  а т.е. будущего Украины. Люди полностью разочарованы в "профессиональных политиках" из старой школы. "Зе" - это реально глоток свежего воздуха, думаю, что он как политик войдет в историю.
  • Артем Вишенский

    У Зе нет опыта? Да Бог с вами. Ребята с момента создания Квартала всю нашу политику вдоль и поперек прошерстили. И в отличии от Порошенки не за спинами ховались, а со сцены правду-матку рубили несмотря на то, кто был у власти. А попрошенко потихому на чужом горбу на трон засел, рабство и продажу с молотка устроил всего, что хоть какую-то ценность представляло, страну разделил так, что и не собрать теперь до купы. Зеленский творческий трудяга, но не барыга. Сладких речей не говорит и громкими заявлениями про "кули в лоб" не бросается. А потому есть надежда на то, что бережет силы на реальные дела уже во главе государства. А молодость (политическая), в сплаве с отсутствием привычки перекладывать проблемы и ошибки на других, сейчас для него скорее один из важных плюсов. Не замыленным взглядом легче будет трезво оценить тот ущерб, что причинили стране барыги при власти.
  • Maryna Myshuk

    Згодна на всі 210% з Вами. Прийшов час зректися старого політиканства, корупції, знущання над людьми. Зеленський не профі політик, але має бажання допомогти країні рухатись вперед, а не переливати з пустого в порожнє. Дуже сподіваюсь, що він переможе в другому турі, що його молодість, оптимізм, креативність та віра допоможуть знайти правильні шляхи співпраці з досвідченими незаплямованими професіоналами, а молодь отримає шанс формувати політичне проєвропейське ядро України
Президент присягає Українському народові, а не депутатам у Верховні Раді

Новообраний Президент має реальну підтримку 73 відсотка виборців, а депутати ВРУ, за соціальними опитуваннями, мають довіру...

Нова влада має фінансувати з державного бюджету на рівні до 2% відновлення всіх архітектурних об’єктів

Пожежа у соборі Паризької Богоматері знищила його унікальний внутрішній дизайн та оздоблення. Боляче було дивитися на фото...

Права на справедливий суд і “право на надію”

Іван Покотило був незаконно засуджений до смертної кари в кінці 90-х років минулого століття за нібито організацію “бандитських...

Володимир Зеленський – представник покоління, яке формувалося на ідеології незалежної України

Я дуже радий, що мій вибір співпав з вибором більшості (31%) українців. Цілком нормально і реально бачити перемогу у першому...

Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera 14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera 13:20 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт) 13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня пошкоджені всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС 12:57 Чому «Долина» має забрати водомати з Вінниці? Отримали пояснення від мерії 12:12 Судитимуть ділків, які пропонували «посприяти» отримати посаду ректора медуніверситету
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up