Артеріальна гіпертензія - «тихий вбивця». Критерії вибору тонометра (Новини компаній)

Артеріальна  гіпертензія - «тихий вбивця». Критерії вибору тонометра (Новини компаній)

На сьогоднішній день підвищений артеріальний тиск, або артеріальна гіпертензія - одне з найпоширеніших захворювань. Вважається, що люди похилого віку частіше стикаються з цією проблемою. Проте останнім часом артеріальна гіпертензія значно «помолодшала» і все більше молодих людей страждають від підвищеного артеріального тиску. Не так давно ВООЗ розмістила дослідження, у якому йде мова про те, що у кожного третього після 18 років нестабільний артеріальний тиск.

Тому в даному випадку працює правило: «Попереджений - отже, озброєний». Адже найкращим способом профілактики розвитку гіпертензії є знання про саму хворобу та про способи захисту від неї. Що потрібно знати про підвищений артеріальний тиск кожному?

Артеріальний тиск (АТ) – це тиск крові на стінки артеріальних судин, по яких кров розносить кисень від серця до всіх органів та клітин.Згідно з оцінкою експертів Всесвітньої організації охорони здоров’я, нормальний тиск для дорослої людини становить 120/80 мм.рт.ст., а рівень 135/85 мм.рт.ст. є верхньою межею норми. Артеріальний тиск здорової людини змінюється постійно протягом доби, часто виходячи за рівень 140/90 мм.рт.ст. Це трапляється при фізичних навантаженнях, піднесеному емоційному стані та т.п.

Підвищення АТ рідко коли виявляється помітними симптомами, тому гіпертензію часто називають «тихою вбивцею». Адже навіть при відсутності будь-якої симптоматики у людини з підвищеним тиском в організмі відбуваються зміни, що погіршують нормальне функціонування внутрішніх органів. Найчастіше ігнорування та халатне ставлення до цієї недуги призводить до ускладнень: інфаркт, інсульт, проблеми з нирками, зором, порушення кровообігу.

Роблячи висновок, кожному незалежно від віку та статі дуже важливо контролювати рівень артеріального тиску. Тому тонометр - річ першої необхідності в кожній родині! Він стане незамінним помічником, і  дасть змогу контролювати та аналізувати дані про стан Вашого артеріального тиску. 

Одним з основних критеріїв при виборі тонометра, поза всяким сумнівом, є точність вимірювання. Не менш важливим є комфорт у використання та надійність. Тонометр має відповідати умовам клінічного виміру та міжнародним протоколам, мати додаткові функції та можливості.

Фахівці світового та українського рівня рекомендують тонометри виробництва OMRON HealthcareJapan, які відповідають усім вищесказаним вимогам. Корпорація OMRON є беззаперечним лідером на світовому ринку електронних вимірювачів АТ.

Тонометри OMRON - це найсучасніші прилади для вимірювання АТ, в яких поєднані якість та інновації, тонометр який не бреше.

В чому унікальність тонометрів OMRON?

  1. Надійність і точність медичної техніки OMRON підтверджена Європейською директивою з медичного обладнання 93/42/ ЕСС (MDD) – СЕ 0197 і міжнародними протоколами клінічних випробувань: AAMI, BHS, IP, ESH.
  2. Intellisense – запатентована технологія інтелектуального вимірювання. Управляє процесом подібно до лікаря, враховуючи індивідуальні особливості кожного користувача, що дозволяє провести вимірювання максимально комфортно і швидко. Проводить детальний аналіз пульсової хвилі навіть при порушеннях ритму серця.
  3. В ході останніх досліджень було виявлено, що кожна третя людина у світі, вимірюючи тиск, робить помилку при накладанні манжети і як наслідок, отримує некоректний результат. Рішення - унікальна манжета IntelliWrap, яка має велику площу вимірювання (360 градусів) та забезпечує точні результати в будь-якому положенні навколо руки. Комфорт у використанні, завдяки жорсткому каркасу -манжета легко одягається на плече за допомогою однієї руки.
  4. Мобільний додаток OMRON Connect для контролю за артеріальним тиском, який можна безкоштовно завантажити для Android (PlayMarket) і IOS ( AppStore) та синхронізувати автоматичні моделі OMRON MIT5 Connect та M7 Intelli IT з Вашим гаджетом. Це дає можливість переносити і зберігати свої показники, вести щоденник вимірювань, відслідковувати динаміку.
  5. Надійність і неперевершена японська якість, довговічність роботи до 20-ти років бездоганних вимірювань.

Фірмовий магазин OMRON у місті Вінниці, за адресою – вул. Келецька, 78. Контактний телефон: (067)249-31-85, (043)250-21-78, а також на сайтах: www.ingalyator.com.ua, www.ime.com.ua.

OMRON – Ваше здоров’я варте найкращого!
 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
22:29 Втричі збільшились випадки повторної «дорослої» вітрянки, а після 50-ти років може статися ще один сюрприз 21:56 Концерт «Sound of Ukraine» і оркестр, що скорив Європу, скоро у Вінниці! Буде до мурах photo_camera 21:12 Пандемія поставила на паузу, а війна переформатувала. На що перетворюють дитячі літні табори? 21:01 «Ти чесно жив, любив життя і ось пішов у небуття». Пам'ятаємо про героя Леоніда Паламарчука Від читача 16:27 Розкажи бабусі про очищення судин 20:02 Кліщі повилазять разом з теплом: як уберегтися в парках і садах 19:06 Біля Гайсина легковик в'їхав у вантажівку. Обоє водіїв — не місцеві 18:27 Почали з дефіле в українському вбранні. У техуніверситеті відновили конкурс «Міс ВНТУ» 18:10 Від завтра ближнє світло фар за межами населеного пункту стає обов’язковим 17:13 Судитимуть бізнесмена, який привласнив та легалізував понад два мільйони «Укрзалізниці» 16:01 На «зебрі» по Зодчих легковик збив вінничанина. Потерпілий у лікарні 15:09 У Вінниці 17-річний хлопець на електросамокаті збив 64-річну жінку 14:04 Мобілізація, пенсії, оновлення ПДР. Що зміниться для вінничан у травні? 13:30 Готові великодні кошики, паски та ковбаски. Де замовити у Вінниці (партнерський проєкт) 13:29 Його смерть підтвердили через п'ять місяців. Спомини про полеглого на Донеччині гранатометника 12:12 Три вулиці без світла, ще не двох — відключили деякі будинки. АДРЕСИ 11:55 Рецепт паски з сирною начинкою від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 11:20 Вакансії в Hannover Agro, Green cool, Грош та 87 актуальних пропозицій роботи у Вінниці 11:06 Більша частина Тяжилова без води. Відключення також діють в інших мікрорайонах 10:20 Де купити жіночу, чоловічу та дитячу вишиванку у Вінниці (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up