Шашковий фестиваль “Бершадська нива” став міжнародним

Шашковий фестиваль “Бершадська нива” став міжнародним
З 31 липня по 2 серпня у Бершадській школі №1 відбувся 37-й міжнародний турнір «Бершадська нива -2015» з шашок-64. Він був приурочений до 24-й річниці незалежності України.

Стартували 56 учасників – з м.Тернопіль, Черкаської, Одеської, Миколаївської та Вінницької областей, а також з Республіки Молдови. Серед них було 2 майстри спорту і 25 кандидатів у майстри спорту. Про це повідомляє сайт "Шашки на Вінниччині".  

На урочистому відкритті з вітальним словом до учасників і гостей звернувся голова районної ради Микола Грабчак. Змагання пройшли у  цікавій і видовищній грі. Майже всі учасники продемонстрували високий рівень майстерності. Цього року в турнірі не було очевидних  фаворитів. Отож, по завершенню останнього туру призові місця визначались за допомогою додаткових коефіцієнтів.

Переможці та призери змагань були нагородженні грошовими та цінними призами. Всі школярі отримали солодкі подарунки. Також були нагороджені найстарший учасник турніру – Іван Мельник (м. Умань, 1937 р.н.) і наймолодша учасниця – Олена Князева (м. Бершадь, 2009 р.н.).

Відео дня

Незмінним організатором фестивалю був тренер з Бершаді Олександр Дьомін.

 

Призери змагань:

Класична гра

Серед чоловіків:                                                   

1. Дашко Віктор (м.Тернопіль)                           

2. Дьомін Олександр (м.Бершадь)                      

3. Новицький В’ячеслав (м.Южноукраїнськ)    

 

Серед жінок:

1. Масенко Катерина  (м.Бершадь)

2. Колібабчук Вікторія (м.Бершадь)

3. Бойко Надія (м.Бершадь)

 

Серед школярів:

1. Ціхановський Петро (м.Калинівка)

2. Криницький Дмитро (м.Бершадь)

3. Матвієнко Богдан (м.Бершадь)

 

Блискавична гра

Чоловіки:                                                              

1. Новицький В’ячеслав (м.Южноукраїнськ)  

2. Гончаренко Ярослав (м.Балта)                        

3. Луценко Віталій (м.Вінниця

 

Жінки:

1.Колібабчук Вікторія (м.Бершадь)

2.Грабчак Катерина (м.Бершадь)

3.Масенко Катерина (м.Бершадь)

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
22:29 Втричі збільшились випадки повторної «дорослої» вітрянки, а після 50-ти років може статися ще один сюрприз 21:56 Концерт «Sound of Ukraine» і оркестр, що скорив Європу, скоро у Вінниці! Буде до мурах photo_camera 21:12 Пандемія поставила на паузу, а війна переформатувала. На що перетворюють дитячі літні табори? 21:01 «Ти чесно жив, любив життя і ось пішов у небуття». Пам'ятаємо про героя Леоніда Паламарчука Від читача 16:27 Розкажи бабусі про очищення судин 20:02 Кліщі повилазять разом з теплом: як уберегтися в парках і садах 19:06 Біля Гайсина легковик в'їхав у вантажівку. Обоє водіїв — не місцеві 18:27 Почали з дефіле в українському вбранні. У техуніверситеті відновили конкурс «Міс ВНТУ» 18:10 Від завтра ближнє світло фар за межами населеного пункту стає обов’язковим 17:13 Судитимуть бізнесмена, який привласнив та легалізував понад два мільйони «Укрзалізниці» 16:01 На «зебрі» по Зодчих легковик збив вінничанина. Потерпілий у лікарні 15:09 У Вінниці 17-річний хлопець на електросамокаті збив 64-річну жінку 14:04 Мобілізація, пенсії, оновлення ПДР. Що зміниться для вінничан у травні? 13:30 Готові великодні кошики, паски та ковбаски. Де замовити у Вінниці (партнерський проєкт) 13:29 Його смерть підтвердили через п'ять місяців. Спомини про полеглого на Донеччині гранатометника 12:12 Три вулиці без світла, ще не двох — відключили деякі будинки. АДРЕСИ 11:55 Рецепт паски з сирною начинкою від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 11:20 Вакансії в Hannover Agro, Green cool, Грош та 87 актуальних пропозицій роботи у Вінниці 11:06 Більша частина Тяжилова без води. Відключення також діють в інших мікрорайонах 10:20 Де купити жіночу, чоловічу та дитячу вишиванку у Вінниці (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up