"Нива" в гостях переграла «Арсенал-Київщину», здобувши третю поспіль перемогу

"Нива" в гостях переграла «Арсенал-Київщину», здобувши третю поспіль перемогу

Команді із Вінниці вдалося здобути третю поспіль перемогу в чемпіонаті України і другу поспіль – на виїзді. Перед матчем з «Арсеналом-Київщиною» в Обухові (Київська область) не було недооцінки суперника, в чому наші гравці запевняли. Навіть незважаючи на аутсайдерський статус білоцерківської команди. Адже раніше не раз «Арсенал-Київщина» псував нерви вінничанам і відбирав очки у непотрібний момент!

На матчі був присутній почесний президент «Ниви» - генерал-майор Василь Васильович Вовк. А також група вінницьких вболівальників, які, як завжди, палко підтримували своїх улюбленців.      

Матч розпочався невчасно, із запізненням на понад 15 хвилин. Справа в тому, що на стадіоні не було швидкої допомоги. Якби карета не прибула, арсенальці мали б отримати технічну поразку.

Господарі розпочали матч активніше, із «вогником». Вони продавлювали нивівський захист, виконували небезпечні простріли. Вже на 17-й хвилині «Арсенал-Київщина» відкрив рахунок. У нашого форварда Павла Федосова відібрали м’яча, захисник киян перевів м’яч уперед. Послідував несподіваний дальній удар, до якого наш голкіпер Кирило Злотар був неготовий. І круглий залетів під поперечину воріт «Ниви». 1:0.

Відео дня

Але досить швидко вінничани відігралися. Це стало наслідком того, що гра вирівнялася і почала переходити під наш контроль. Після флангового проходу і прострілу м’яч у сітку на 21-й хвилині перевів Тимофій Брижчук. 1:1!

Другий гол на 24-й хвилині після флангового прострілу провів Ігор Маляренко. Взагалі проходи і навіси у першому таймі нашій команді вдавалися. 

А на 41-й хвилині «Нива» забила й втретє. Відзначився Андрій Маляренко після виходу віч-на-віч. Чудово – 1:3!

У вінничан було ще кілька небезпечних моментів. До перерви у воротах «Арсеналу-Київщини» м’яч опинився ще одного разу, але суддя не зарахував гол через офсайд.

Другий тайм проходив інакше. Спочатку гра була спокійною, багато боролися в центрі поля. У вінничан гольових моментів практично не було. Напевно, вони дещо намагалися «засушити» гру, адже рахунок цілком влаштовував.

Але в другій половині тайму «Арсенал» помітно активізувався. На 70-й хвилині господарі провели непогану атаку, яка завершилася ударом по воротам Кирила Злотаря. Вадим Хохлов сміливо кинувся під удар, і м’яч знайшов його руку. Пенальті чітко реалізував Володимир Тименко. 2:3.

Господарі продовжували тиснути на ворота «Ниви». За 5 хвилин до фінішу вони навіть завели м’яч у сітку, але арбітр не зарахував гол через офсайд. Кінцівка виявилася дуже нервовою. Суддя додав до основного часу чотири хвилини. У ворота Кирила Злотаря пробивали кілька небезпечних штрафних. Після одного з них круглий пролетів над поперечиною. Біля наших воріт подавали й неприємні кутові удари. Але нивівці вчергове проявили характер і втримали переможний рахунок! Наша команда міцно закріпилася на третьому місці.

Наступну гру «Нива» проведе вдома проти «Прикарпаття» (Івано-Франківськ), яке посідає другу сходинку турнірної таблиці. Матч відбудеться 19 травня на Центральному міському стадіоні. Початок – о 17.00. 

 

 

 

 

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up