Літаючі шашки у Вінниці: фестиваль зібрав представників восьми регіонів

Літаючі шашки у Вінниці: фестиваль зібрав представників восьми регіонів

3-й всеукраїнський турнір з шашок-64 Vinnytsia Masters 2019 (за версією літаючих шашок) пройшов з 22 до 27 квітня 2019 року за адресою: м.Вінниця, вул. Театральна, 24, МДЮСШ №6. Це вже третій подібний фестиваль у Вінниці, що став традиційним та проводиться щорічно, повідомляють «Шашки на Вінниччині».

В змаганнях взяли участь 38 спортсменів з 8 регіонів країни: Вінницької, Житомирської, Запорізької, Івано-Франківської, Львівської, Миколаївської, Сумської областей та міста Київ. Гравці були поділені на три турніри залежно від звання чи розряду. Змагання проводилися за правилами літаючих шашок-64 з жеребкуванням початкових дебютів та позицій. Контроль часу: 45 хвилин + 15 секунд за хід (для кожної з двох партій мікроматчу).

У програмі фестивалю було проведено три турніри:
Турнір A: кмс та мс (за запрошенням, з майстерською нормою)
Турнір B: I розряд та кмс (з обрахунком рейтинга)
Турнір С: для дітей II та III розряду (для виконання розрядних нормативів)

До складу турніру A увійшли 6 майстрів спорту та 4 кандидати в майстри. Боротьба була настільки запеклою, що ім’я переможця визначалося лише в додатковому матчі – ним став Микола Степанюк. Чудово у майстерському турнірі виступили молоді вінничани Кирило Леонов та Віталій Луценко, які, маючи звання кмс, зуміли обійти багатьох майстрів та стати призерами основного турніру.

Відео дня

Приємно, що до столиці Поділля завітали Андріан Комарницький (Івано-Франківськ), Віктор Костовський (Львів), Владислав Кульчицький (Житомирська обл.), Олександр Ананєв (Миколаїв), Іван Яшний (Мелітополь / Київ), Лев Поліщук (Київ), Владислав Зимовець та його вихованці Дар’я Моторіна, Анастасія Самбур (усі – Шостка, Сумська обл.). На гостей міста була розрахована різноманітна культурна програма, яка включала відвідини знаменитого вінницького фонтану, спортивні ігри в більярд та настільний теніс.

Технічні дані

Турнір A. 10 гравців, кругова система, 9 турів
1. Микола Степанюк (Вінниця) – 13 очок з 18 (дод. матч – 3:1),
2. Кирило Леонов (Вінниця) – 13 (дод. матч – 1:3),
3. Віталій Луценко (Вінниця) – 12.

Турнір B. 12 гравців, швейцарська система, 7 турів
1. Іван Яшний (Мелітополь / Київ) – 12 очок з 14,
2. Лев Поліщук (Київ) – 11,
3. Петро Ціхановський (Калинівка, Вінницька обл) – 9.

Залік серед жінок
1. Анна Безе (Калинівка, Вінницька обл) – 8,
2. Неллі Федорова (Вінниця) – 3.

Турнір C. 16 гравців, швейцарська система, 7 турів.
1. Артем Панасюк (Калинівка, Вінницька обл) – 13 очок з 14,
2. Владислав Сінько (Вінниця) – 11,
3. Євген Зотов (Вінниця) – 9.

Залік серед дівчат
1. Катерина Брижак (Вінниця) – 7 очок (коеф. 54),
2. Дар’я Моторіна (Шостка, Сумська обл.) – 7 (коеф. 47),
3. Анна Таратухіна (Калинівка, Вінницька обл.) – 7 ( коеф. 38).

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
19:35 «Ми гідно робимо свою роботу». Про історію та випробування війною Ладижинської ТЕС 18:45 Класична, сирна, шоколадна. Знані вінничани діляться рецептами великодньої паски та хліба photo_camera 18:10 Оригінальні автозапчастини від провідних виробників тепер доступні для вінничан (Новини компаній) 18:09 У Вінниці виділять 21 мільйон гривень на потреби Захисників та Захисниць Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 17:48 Шукає ту, яку ніколи не цілував. Вони обоє із Джурина: хвилююча історія двох наших земляків 17:32 Як вінничанам з хронічними захворюваннями безплатно отримати ліки 17:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 27 та 28 квітня 16:35 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 16:33 В останні дні квітня на вулицях біля Київського мосту обмежать рух. Яка причина та скільки це триватиме 14:45 З’явився білий бенгальський тигр. Чим ще здивує Подільский зоопарк у новому сезоні? photo_camera 13:45 У Вінниці чоловік з сокирою накинувся на контролера обленерго 13:32 «Колосівські» тхеквондисти здобули дві бронзи на турнірі «Hereya open» в Болгарії 13:20 Де смачно пообідати на Вишенці: огляд бізнес-ланчі і не тільки (партнерський проєкт) 12:45 За вбивство продавця трактора хмільничанин сидітиме 15 років 12:21 «Коли в темну пору йшли по траві, іскри сипалися з-під ніг». Спогади про аварію в Чорнобилі photo_camera 12:00 Адреси, де у Вінниці 26 квітня тимчасово не буде світла чи води 12:00 Як знайти роботу в Польщі: поради для українців (Новини компаній) 11:45 Знайшли військових, які переховували вбивць поліцейського з Вінниччини 11:00 Ліквідували ще 950 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 26 квітня
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up