Смертельна аварія на Лебединського та інше важливе за 10 червня на 20minut.ua

Смертельна аварія на Лебединського та інше важливе за 10 червня на 20minut.ua
  • Зібрали цікаві та популярні матеріали, які ми написали протягом 10 червня. 
  • Щоб не пропустити важливе, прогляньте ТОП опублікованого на «20 хвилин» минулої доби.

«Чітко підловив момент». У Вінниці 41-річний чоловік потрапив під поїзд

«Чітко підловив момент». У Вінниці 41-річний чоловік потрапив під поїзд

Вчора, 10 червня, близько 17 години на залізничному вокзалі чоловік кинувся під поїзд. Свідки подумали, що він загинув. «Нехай в іншому житті у тебе складеться все краще», — написала на фб жінка, яка все бачила. Чи прочитає чоловік слова Марини?

 

Відео дня

Комуналка Водоканалу. Як у вінницькій Вежі жили люди

Комуналка Водоканалу. Як у вінницькій Вежі жили люди

Башта Артинова на Європейській площі — один з головних символів Вінниці. За свою 109-річну історію вона була складовою водогону, пожежного депо та військовим пунктом. А от період, коли вежа була гуртожитком Водоканалу — досі мало вивчений. Спробували дізнатися, як тут жили люди.

 

Тест: хмаринка чи острів? Впізнай район Вінниці на мапі

Тест: хмаринка чи острів? Впізнай район Вінниці на мапі

Якщо ви вінничанин, то скоріш за все знайдете, де у місті знаходиться Корея, Париж, Тяжилів.  Але ось чи зможете знайти на мапі ДПЗ або Чорнобиль? Садки зі Свердловським масивом не переплутаєте?  Перевірте себе, чи добре знаєте, з яких районів складається місто.

 

На вихідних у Вінниці відкриється Центр вакцинації населення від Covid-19

На вихідних у Вінниці відкриється Центр вакцинації населення від Covid-19

На вихідних центри масової вакцинації працюватимуть у 14 регіонах України. 

У Вінницькій міській територіальній громаді 12 та 13 червня буде працювати Центр вакцинації населення від Covid-19. Він розташується за адресою: вул. Соборна, 68,  Вінницька торгово-промислова палата «Експоцентр».

— Вакцину можуть отримати  охочі вінничани, яким уже виповнилося 18 років, — розповідають у прес- службі «Вінницька міська рада».

 

Смертельна аварія на Лебединського: водій на Citroen врізався у маршрутку

Смертельна аварія на Лебединського: водій на Citroen врізався у маршрутку

Вчора, 10 червня, на вулиці Лебединського зіткнулись автомобіль Citroen та маршрутне таксі. У результаті аварії водій легковика загинув на місці події. Його пасажирка та водій маршрутки знаходяться у реанімації. Слідчі встановлюють причини та обставини ДТП.

 

Читайте також:        

Україна перейшла в зелену зону карантину. Які обмеження ще діють?

В Україні змінили обмеження карантину. Зеленій зоні відповідає 15 областей

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
19:14 Суд залишив під вартою підозрювану в держзраді Віолетту, яка «зливала» розвідувальні дані 18:38 Горіли офіси. Кадри з ліквідації пожежі на вулиці Зодчих у Вінниці play_circle_filled photo_camera 18:36 Надзвичайники врятували жінку з палаючого будинку у Жмеринці photo_camera 18:11 «Хочете квітів?» Дружина загиблого воїна з Кирнасівки розповіла про вандалізм на могилі чоловіка play_circle_filled photo_camera Від читача 23:38 Благоустрій П'ятничанського парку 17:21 П'яний вінничанин протаранив автівки та намагався втекти від патрульних 17:14 За два роки вінницькі бібліотеки списали майже два мільйони книг російською. Це більше ніж в інших містах 16:25 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 16:22 У річках України завершився нерест, але рибалки мають дотримуватися норм вилову риби 15:14 Курс «Управління БПЛА»: як у Вінниці навчають збирати FPV-дрони та керувати ними photo_camera 15:06 У Вінниці перекинулась пожежна машина, яка мчала на ліквідацію пожежі на Поділлі play_circle_filled photo_camera 15:00 Оригінальні автозапчастини від провідних виробників тепер доступні для вінничан (Новини компаній) 14:21 Сирський вручив нагороду «Золотий хрест» військовослужбовцю Петру Большуку з Гайсинщини photo_camera 14:04 До 350 гривень за квиток: Скільки коштує доїхати з Вінниці до міст області 13:27 Під час пожежі у Хмільнику загинула жінка 12:19 Раніше судимий чоловік пограбував пенсіонерку у Вінницькому районі та втік до Києва photo_camera 12:05 Секрети найкращих дитячих стоматологів Вінниці клініки "ПАВЛІН"(Новини компаній) 11:48 Вінницький легкоатлет Антон Нагорняк виконав норматив майстра і поїде на чемпіонат світу 11:21 Додому «на щиті» повертається Юрій Добранський з Вінниччини 10:51 Вінницька збірна тхеквондистів увійшла в трійку кращих серед 127-ми європейських команд
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up