Смертельна аварія на Лебединського: водій на Citroen врізався у маршрутку

Смертельна аварія на Лебединського: водій на Citroen врізався у маршрутку
  • Сьогодні, 10 червня, на вулиці Лебединського зіткнулись автомобіль Citroen та маршрутне таксі.
  • У результаті аварії водій легковика загинув на місці події.
  • Його пасажирка та водій маршрутки знаходяться у реанімації.
  • Слідчі встановлюють причини та обставини ДТП.

Аварія сталась близько п'ятої години ранку.

— За попередньою інформацєю слідства, 27-річний вінничанин, керуючи автомобілем Citroen Berlingo, виїхав на зустрічну смугу руху, де допустив зіткнення з маршрутним таксі Mercedes Sprinter, — кажуть у відділі комунікації поліції Вінницької області..

На момент аварії у салоні маршрутки пасажирів не було.

Відео дня

У результаті зіткнення водій легковика загинув на місці події. Його 32-річна пасажирка та 28-річний водій маршрутного таксі каретами швидкої допомоги доставлені до реанімаціного відділення вінницької лікарні. 

— Обставини та причини автопригоди будуть встановлені після проведення ряду експертиз, — зазначають у поліції.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за статтею 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілого). За таке правопорушення передбачено до 8 років позбавлення волі.

 

Читайте також:

Україна перейшла в зелену зону карантину. Які обмеження ще діють?

В Україні змінили обмеження карантину. Зеленій зоні відповідає 15 областей

На Вінниччині іномарка Renault злетіла в кювет. Водійка загинула дорогою до лікарні

Міжнародний скандал у Вінниці: майбутнім рабинам відмовили у картинг-клубі

Вбивця вінничанки розповів подробиці розправи ще над двома жінками

 

 © Офіційний сайт Національної поліції: https://vn.npu.gov.ua/news/dtp/dkl/

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (18)
  • Жора

  • Василь Марковський

    Біда зарулем
  • Max NonStop

    Водій Сітроєну летів по вул.Лебединського і просто долітався...!!! Думав, що зранку місто пусте, то можна пролетітись з вітерцем. І прилетів, що опинився на тому світі. Він вилетів із-за повороту, і щоб вписатись в поворот вилетів на зустрічну, де в цей момент їхала маршрутка. Питається, нафіга так літати в межах міста??? Водії, ви їдьте адекватніше, а то від ваших гасань одні біди. Не забувайте, ваш автомобіль, це ваша зброя, ви можете вбити себе, як в даній дтп, а можете вбити і інших учасників дорожнього руху, які рухаються по правилам. Тільки строге дотримання правил дорожнього руху, запорука безпеки на наших дорогах. 🐲👽.

    Максим Опря reply Max NonStop

    Дурень, ти знов дурню несеш в коментарях? Життя не вчить?
  • LM Kasas

    Сьогодні в свій день народження довелося почити смерть, на Іваного, шкода🙏
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
15:43 На фронті загинув Микола Калачик з Тульчинської громади 15:20 Втрачена історія: закинуті садиби та палаци Вінниччини 14:25 Під час пожежі на Вінниччині травмувався власник будинку photo_camera 13:07 Вербна неділя: традиції та заборони, куди поставити освячену вербу Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 11:50 Вінницька торгово-промислова палата працюватиме в оновленій будівлі Пошти photo_camera 10:38 Вночі сили ППО збили над Вінниччиною ворожий безпілотник 10:05 Швидкий рецепт сирної паски від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 10:00 Як ви ставитеся до норми про вилучення авто у законі про мобілізацію? Ми запитали вінничан 09:17 В Україні відзначають День працівників швидкої допомоги. Історія, заборони та прикмети 28 квітня 09:00 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт) 21:11 Церковний календар на травень 2024 року: дата Великодня та інших важливих релігійних свят 19:43 На Вінниччині три медзаклади надають безкоштовну допомогу передчасно народженим немовлятам 18:07 Дванадцять класів та три роки профільної освіти: як зміниться навчання у вінницьких школах 17:46 Додому «на щиті» повертається Андрій Коценко, який понад рік вважався безвісти зниклим 17:44 Моделі морських дронів і корвету «Вінниця». Фінішував чемпіонат з судномодельного спорту photo_camera 16:33 Через низький рівень вакцинації на Вінниччині зростає кількість хворих на кашлюк
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up