Яким буде бюджет Вінниці-2020. Рахуємо у квартирах

Яким буде бюджет Вінниці-2020. Рахуємо у квартирах
  • Сесія міськради, 27 грудня, ухвалила бюджет Вінницької міської ОТГ на наступний рік.
  • За ним наше місто матиме 4,3 мільярда гривень доходів та 4,4 мільярда гривень видатків. Щоб покрити дефіцит — місто візьме 162 мільйони у кредит.
  • Але ці суми важко уявити. Тому ми їх перевели в більш зрозуміле вінничанам «витратили» на двокімнатні квартири у новобудовах.

Для кращого розуміння усі видатки бюджету перевели у двокімнатні квартири. За даними сайту DOM.RIA, середня ціна такого житла у новобудовах складає 1 мільйон 33 тисячі 883 гривні (на 17 грудня).

Для прикладу, міського бюджету на 2020 рік вистачило б, щоб купити 4 228 двокімнатних квартир. Або це 52 багатоповерхівки, кожна з яких складається з 80 квартир, чи увесь 9-й мікрорайон.

Відео дня

Читайте минулі матеріали про бюджет міста. Зокрема про те, як ми «трансформували» міську казну 2019 року в кілометри доріг та як «перекладали» гроші Вінниці-2018 у валізи.

І дивіться наш матеріал про те, як будуть розбудовувати Вінницю у 2020 році: Нова школа на Поділлі та п’ять VinLine. Плани розбудови Вінниці на 2020 рік

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (6)
  • уцуцуц уцуцуц

    Цифри гарні)
  • Человек

    И на медицину потрачено почти  меньше всего. Как же печально. ЛЮДИ ОДУМАЙТЕСЬ!!! , пока все забивают на то что врачи получают минимальную зарплату, меньше уборщицы или посудомойщицы, мы все вымрем!!!!! Некому будет лечить, все кто мог из умных и толковых врачей, уже сбежали за границу и никогда не вернутся !!!!! Относительно нормальные зарплаты сейчас только у Терапертов и главврачей больниц.  А так остальных сокращают, и упрозняют. Говорят Госпиталь ветеранов войны весной вообще закроет перестанет делать операции, которых сейчас и так столько, что с трудом находятся койкоместа. С хорошими специалистами и относительно современным оборудованием, даже лапароскопическим, когда через несколько отверстий, могут проводить операции без вскрытия.  Там люди работают за идею и минимальную зарплату, а ещё каждый день огромный стресс и посадить могут. А всем плевать.
  • Анатолий Гордий

    дорогу за счет засстройщика
  • AK

    Дорога на Гонти — економічно не обгрунтований проект. Нехай її будують ті забудовники, хто там курники з 400% наваром буде вздовж неї будувати, а не місто побудує, а землю там по 2 копійки вже потрібним людям продали.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 «Вінниця у коміксах»: оголосили конкурс для дітей і молоді 20:05 Про «Щедрик»: у Вінниці покажуть матеріали із українських, чеських, канадських та американських архівів photo_camera 20:02 Командиру розвідгрупи з Вінниччини вручили орден 19:40 Сонячні електростанції: для чого вони вам, яка їх вартість та терміни окупності (Новини компаній) Від читача 18:58 смс для Анечки 19:01 Сміттєзвалище посеред кварталу: по вулиці Чайковського майже немає місця для виносу сміття 18:27 Помер колишній директор 23-го ліцею Григорій Поліщук 17:28 Вибори на посаду ректора Вінницького медуніверу: хто претендує photo_camera 17:26 ФК «ЯСКО» підтвердив звання чемпіона області з футзалу 16:20 «Сцену любощів знімали у холодній воді». Актор з Вінниці — про фільм «Перелесник» і не тільки 16:17 Прикордонники викрили 12 ухилянтів, які сиділи в старій будівлі та чекали коли втечуть до Молдови play_circle_filled 15:10 «Долину плюс» знову виганяють з Вінниці? Ми розбиралися, що сталося 14:51 Вінницькі прокурори повідомили про підозру жінці, яка здавала ворогу позиції ЗСУ 13:55 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:53 У Козятині нетверезий водій пропонував поліцейським 20 тисяч гривень 12:50 Вже можна записуватись на безоплатну комп’ютерну томографію в онкоцентр 12:23 Вінничанин дерев'яною палкою побив знайомого. Потерпілий в лікарні 11:26 На території Кунківської сільської ради виявили 10 стихійних сміттєзвалищ photo_camera 11:05 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 10:19 Без води та світла. Де у Вінниці 18 березня відключають послуги
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up