Вбивця вінничанки розповів подробиці розправи ще над двома жінками

Вбивця вінничанки розповів подробиці розправи ще над двома жінками
  • Поліцейські затримали безхатченка за підозрою у вбивстві 88-річної мешканки Вінниці в кінці травня. 
  • В ході слідства з’ясувалося, чоловік намагався вбити ще двох жінок в минулому році у Вінниці.
  • Нападник завдав потерпілим ножових поранень та втік.

25 травня працівники кримінальної поліції затримали підозрюваного у вбивстві 88-річної вінничанки. Жінку знайшли мертвою у своєму будинку по вулиці Станіславського. Подробиці ми писали в цій новині:

— Зловмисник, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, ввечері проник до помешкання пенсіонерки через вікно. Між ним та потерпілою виник словесний конфлікт, під час якого підозрюваний руками та ногами наніс численні удари по голові та тілу жінки. Від отриманих тілесних ушкоджень жінка померла, — казали тоді у відділі комунікації поліції Вінницької області.

Відео дня

За словами начальника обласної поліції Івана Іщенка, попереднім слідством встановили, що підозрюваний 17 травня 2020 року близько четвертої години ранку через вікно проник до помешкання двох сестер віком 69 та 72 роки з корисливих мотивів.

— Він накинувся на потерпілих з ножем та наніс обом потерпілим численних поранень, — розповідають слідчі подробиці розправи. — Жінки чинили активний опір нападнику, кликали на допомогу, відтак, він втік з місця злочину, не довівши задумане до кінця.

Наразі затриманому, який перебуває під вартою, оголосили про підозру у незаконному проникненню до житла особи згідно статті 162 Кримінального Кодексу України та у вчиненні  незакінченого замаху на умисне вбивство двох людей згідно другої частини статті 115 КК України.

За такі злочини підозрюваному загрожує довічне ув’язнення. 

 

Читайте також:

У Вінниці зник 21-річний Ростислав Малков. Допоможіть знайти

Грабіж на Космонавтів: бандит приставив пістолет до жінки-двірника

На Богуна нетвереза водійка збила хлопчика, який йшов по тротуару (ОНОВЛЕНО)

Моторошна аварія біля Універмагу. Перекинулась «Тойота», водія забрала швидка

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (4)
  • Руслан Гусятинський

    Люди стоять в черзі на донорську нирку роками, а в цього гуманоїда їх є аж 2 штучки...
  • Сергей Скаржевский

    Казнить!
  • Валентин Зозуля

    Ше кормити ! ?

    Руслан Гусятинський reply Валентин Зозуля

    Валентин Зозуля,на органи!!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
14:45 З’явився білий бенгальський тигр. Чим ще здивує Подільский зоопарк у новому сезоні? photo_camera 13:45 У Вінниці чоловік з сокирою накинувся на контролера обленерго 13:32 «Колосівські» тхеквондисти здобули дві бронзи на турнірі «Hereya open» в Болгарії 13:20 Де смачно пообідати на Вишенці: огляд бізнес-ланчі і не тільки (партнерський проєкт) Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 12:45 За вбивство продавця трактора хмільничанин сидітиме 15 років 12:21 «Коли в темну пору йшли по траві, іскри сипалися з-під ніг». Спогади про аварію в Чорнобилі photo_camera 12:00 Адреси, де у Вінниці 26 квітня тимчасово не буде світла чи води 12:00 Як знайти роботу в Польщі: поради для українців (Новини компаній) 11:45 Знайшли військових, які переховували вбивць поліцейського з Вінниччини 11:00 Ліквідували ще 950 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 26 квітня 10:00 Сьогодні день пам'яті Чорнобиля. Історія та прикмети 26 квітня 09:44 Чи знаєте історію Чорнобильської катастрофи? Тест від 20minut.ua 09:00 Конференц-зали та коворкінги у Вінниці: де орендувати та за скільки? (партнерський проєкт) 21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up