«Чітко підловив момент». У Вінниці на залізничному вокзалі чоловік потрапив під поїзд

«Чітко підловив момент». У Вінниці на залізничному вокзалі чоловік потрапив під поїзд
  • Сьогодні, 10 червня, близько 17 години на залізничному вокзалі чоловік кинувся під поїзд. Свідки подумали, що він загинув.
  • «Нехай в іншому житті у тебе складеться все краще», — написала на фб жінка, яка все бачила.
  • Чи прочитає чоловік слова Марини?

«Та ну блін. Нахрен таке. Тільки що чоловік кинувся під поїзд просто переді мною. І у нього все вийшло. Жесть, жесть, жесть», — написала Марина Говорухіна на фб.

За словами очевидців, на пероні стояв чоловік та курив. Кажуть ніби цигарка з рук випала, він нахилився і впав, не встиг вилізти, під'їхав потяг. Стан чоловіка невідомий. Проте видно було, що його винесли на носилках.

Відео дня

У поліції підтвердили факт та уточнили, що чоловік вижив.

— Близько 17 години надійшло повідомлення про те, що чоловік на другій платформі кинувся під поїзд. Відомо, що чоловік 1989 року народження. Він травмувався та каретою швидкої допомоги його доставили у лікарню. Чоловік живий, — розповідає журналістці «20 хвилин» пресофіцер відділу комунікації вінницької обласної Ірина Добровольська.

У соцмережах виклали відео, як на перон приїжджає швидка допомога та медики дістають носилки:

Варто додати, що Марина Говорухіна подумала, що чоловік загинув. Вона навіть написала допис у фб. Ми викладаємо мовою оригіналу:

«Когда я пишу, мне становится легче. Так что простите, пишу.

Я всегда приезжаю на поезд заранее. Раньше за час, теперь вот, научилась за 30 минут. Бродила по пустынному винницкому перону в ожидании поезда, который задерживался на 15 минут.

Стали подтягиваться другие люди. Влюбленная парочка подростков, которые постоянно целовались, парень в спортивной куртке, уставшие строители с пивом...

Ожидание затягивалось. Наконец объявили прибытие. Показался поезд, пассажиры засуетились, пытаясь угадать, с западной или с восточной стороны будет вагон.

И вдруг под вагон машиниста, слегка пошатываясь, кинулся хрупкий невысокий мужчина. Четко подгадал момент.

Послышался всеобщий "ох", я отвернулась и увидела, как это сделали другие.

Как будто по мановению волшебной палочки место, где только что произошла трагедия, очистилось от людей. Тех, кто это видел можно было вычислить по ужасу в глазах. Мы понимающе переглядывались типа "ты тоже это видел? Это жесть".

А потом я села в поезд и начала думать об этом невысоком мужчине. Что же произошло с момента, когда он родился, и мама с папой целовали его розовую пухлую пяточку, восхищаясь его младенческим лепетанием.

Когда он сделал выбор, который привел к такому финалу?

Может поцеловал не ту девочку в школе? Взял в долг не у того человека? А может потерял кого-то очень близкого и не смог смириться с утратой.

Что он думал перед тем, как уйти. Не колебался ли он, принимая за знак задержку поезда?

Почему он решил уйти так болезненно, так нарочито. Это же чертовски больно, когда поезд ломает тебе кости. Самая страшная в жизни боль, хоть и последняя.

Я думаю о тебе, человек, прыгнувший под поезд, думаю о твоем выборе. О том, что если ты на такое решился, значит ты не из робких.

Пусть в другой жизни у тебя сложится все лучше».

 

Читайте також:        

Україна перейшла в зелену зону карантину. Які обмеження ще діють?

В Україні змінили обмеження карантину. Зеленій зоні відповідає 15 областей

На Вінниччині іномарка Renault злетіла в кювет. Водійка загинула дорогою до лікарні

Міжнародний скандал у Вінниці: майбутнім рабинам відмовили у картинг-клубі

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (14)
  • Олег Володимирович

    Укрзалізницю треба закрити. Ось чоловік впав з полиці, тут кинувся під потяг. Куди керівник дивляться.

    Igor Sapognikov reply Олег Володимирович

    Ну кинулся, то кинулся! Верёвки тоже запретить, потому, что вешаются? Че за бред ты несешь?
  • Igor Sapognikov

    Если сам кинулся - его выбор. Если за сигаретой... Возникает вопрос... А табак ли был забит в той сигарете или может что то другое?
  • Yevheniia Bardiak

    FYI Maryna Hovorukhina
  • Юралюбава Изотовы

    Якщо це була спроба самогубства, Нехай Господь збереже та укрепить його душу,бажаю йому здоров'я міцного,і щоб не було жахливих наслідків такого дійства,бережи
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:04 На Донеччині загинув Юрій Іванина з Іллінців 20:18 Вінничан запрошують на відкриття фотовиставки Максима Кривцова на псевдо «Далі» 19:35 У першому кварталі понад 320 переселенців знайшли роботу на Вінниччині. На яких підприємствах? 19:12 До Міжнародного дня сім'ї у Вінниці проведуть захід «Сильні, вільні та спортивні» Від читача 13:38 На Вінниччині відкрили набір на безоплатний курс із вивчення правил дорожнього руху — як долучитися? 18:44 Після десятків років занепаду легендарний «Шоколадний будинок» відреставрували. Ми побували всередині play_circle_filled 18:23 До п'яти років за ґратами засудили бухгалтерку за привласнення бюджетних коштів 18:05 У Вінниці складно врятувати безпритульну тварину? Історія загибелі кота оголила великі проблеми photo_camera 17:19 Нічний дебош у Вінниці: п'яні хулігани розбили вікно та шуміли у під'їзді photo_camera 17:08 Кому належить недобудова на Соборній? І ще про історію її «вічного ремонту» photo_camera 16:19 Минулої доби у двох ДТП травмувалися троє дітей та троє дорослих photo_camera 15:25 На війні загинув легендарний боєць «Азова» 21-річний вінничанин Назарій «Грінка» Гринцевич play_circle_filled photo_camera 14:22 Захисник з Вінниччини Василь Грабійчук отримав нагороду від Головкома ЗСУ photo_camera 14:20 Від шпаклівки до декору: Як «ВінЄвроБуд» вчить дітей креативності та майстерності (новини компаній) 13:21 У восьми криницях Вінниці виявили неякісну воду. Адреси 12:23 З початку травня на навчальних автівках змінилося маркування 11:51 Запустили масштабний волонтерський проєкт «Подільські дрони». Мета — збирати по тисячі FPV щомісяця photo_camera 11:25 Де смачно пообідати у Центрі Вінниці: огляд бізнес-ланчів і не тільки (партнерський проєкт) 11:21 Небайдужі вінничани повідомили патрульним про п'яного водія photo_camera 10:23 Без води та світла. Де у Вінниці 7 травня відключатимуть послуги
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up