Ейфелева вежа, Лувр, зовсім невідомий Париж і представництво раю на землі – в програмі «Орел і решка» (Прес-служба "Інтер")

Ейфелева вежа, Лувр, зовсім невідомий Париж і представництво раю на землі – в програмі «Орел і решка» (Прес-служба "Інтер")

Ейфелева вежа, Лувр, зовсім невідомий Париж і офіційне представництво раю на землі – Камбоджа. Все це в двох випусках програми «Орел і решка».

У неділю, 9 липня, о 10.00 ведучі шоу «Орел і решка. Рай і пекло» Леся Никитюк та Регіна Тодоренко відправляться на уїк-енд в стародавню Камбоджу. Цю країну можна сміливо назвати «офіційним представництвом раю на Землі». Заможний турист буде кататися на різних видах дорогого транспорту і жити в готелі, в якому любила зупинятися Жаклін Кеннеді. Але найголовніше – побачить величний древнє місто Ангкор. Але і бідний турист в Камбоджі буде жити, як у Будди за пазухою! Він зможе поселитися в готелі на першій лінії, купатися в море весь день, побачить безліч островів, та ще й безкоштовно поїсть. Все це – в райській Камбоджі!

А об 11.00 дивіться новий випуск шоу «Орел і решка. Перезавантаження». Антон Птушкін і Настя Івлеєва проведуть уїк-енд в столиці Франції – Парижі. Місто, яке не потребує реклами, – його називають містом-казкою, містом-мрією кожної дівчини. Але на цей раз ведучі «Перезавантаження» відкинуть весь цей пафос та подивляться на Париж, як ніби нічого про нього не чули і приїхали сюди вперше. Якщо трохи прогулятися вулицями французької столиці, то можна побачити зовсім інше місто, яке не покажуть в романтичних фільмах.

Відео дня

Але, звичайно ж, Антон і Настя не могли залишити без уваги головні визначні пам'ятки Парижу – Ейфелеву вежу, Лувр, кабаре «Лідо» і навіть кладовище Пер Лашез, де прийнято загадувати бажання і де поховані такі знаменитості, як Мольєр, Оноре де Бальзак, Шопен і Едіт Піаф.

Крім того, ведучі відвідають арт-галерею з дивною назвою «У Робера, вільний електрон», де живуть, створюють і виставляють свої роботи 30 сучасних художників. А також багатий турист вирушить на шопінг по найдорожчим магазинах з персональним шопером і повечеряє в одному з найвишуканіших ресторанів в компанії справжнього ресторанного критика.

В продовження французької теми в неділю, 9 липня, о 12.00 в рамках лінійки «Життя по-французьки» «Інтер» покаже комедію «Зразкові сім'ї» (оригінальна назва – Belles familles). У головній ролі – Матьє Амальрік.

Прагнучи відстояти інтереси сім'ї, успішний бізнесмен Жером Варен починає діяти як шибайголова. Він перериває ділову поїздку і відправляється в родовий маєток, що стало причиною судового позову. Тут, зустрічаючись з друзями дитинства, герой опиняється в полоні немислимих інтриг, в центрі яких - жінка. У неї він закохується без оглядки ...

 

 

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up