Як вночі реєстрували кандидатів в мери Вінниці. Весь офіційний список

Як вночі реєстрували кандидатів в мери Вінниці. Весь офіційний список
Вчора, 1 жовтня о 23:55 розпочала реєстрацію кандидатів Вінницька міська виборча комісія. Одразу на 15 хвилин оголосили перерву, після якої замінили одного із 15 членів комісії. В результаті ще десятьох кандидатів зареєстрували та двом відмовили

В результаті включили до складу комісії нового члена від партії «Опозиційний блок» замість вибулого члена від цієї ж політсили.

Потім відмовили представнику  Партії пенсіонерів України бути присутнім ще одному представнику їхньої партії на засіданні.

Вінницька міська виборча комісія зареєструвала кандидатом на посаду міського голови

Відео дня
  1. Сергія Моргунова від партії "Вінницька європейська стратегія"
  2. Віктора Маліновського (Партія пенсіонерів України)
  3. Олександра Жамба (Європейської партії України)
  4. Олександра Білошкурського (само висуванець)
  5. Бориса Максимчука (Радикальної партії)
  6. Юрія Кучерука від ВМО партії «Опозиційний блок»
  7. Олексія Фурмана від ВМО ВО «Свобода»
  8. Володимира Воловодюка  від партії «ГО «Народний контроль»
  9. Людмилу Щербаківську від партії «Батьківщина»
  10. Івана Климнюка від партії «Укроп»
  11. Сергія Чумака від партії «УНА-УНСО»
  12. Сергія Поповича (самовисування).

 

Наприкінці засідання комісія розглянула питання про відмови. Кандидату-самовисуванцю на посаду міського голови Івану Надольному було відмовлено в реєстрації, оскільки, за словами голови ТВК, кандидат не оформив належним чином автобіографію (не вказав обов’язкові дані про відсутність судимості, про наявність представницького мандату тощо), не надав додатків до декларації, також протягом відведеного часу не звертався до комісії, щоб виправити документи. З аналогічних причин було відмовлено в реєстрації і кандидату-самовисуванцю на пост міського голови Олегу Китасюку.

Завершилось засідання Вінницької міської виборчої комісії о 01 годині 07 хвилин 2 жовтня. На запитання представника ОПОРИ про причину такого пізнього початку засідання голова комісії Дмитро Шевчук відповів: «Ми розпочали о 23:45 засідання. У нас написано в закону, що прийняття рішення про реєстрацію кандидатів у депутати, кандидатів на посаду міського голови – до 1 жовтня включно. Ми дотримались вимог закону. Як тільки ми опрацювали документи, розпочали засідання. Ми надали партіям час, щоб вони опрацювали свої помилки, щоб всі були рівні у виборчому процесі».

 

 

 

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (12)
  • Дарья

    Не підтримую жодну кандидатуру, нікому не вірю, всі вони однакові, годують обіцянками, а як тільки сядуть в крісло, одразу про все забувають.
  • Дід

    Вночі реєстрували,хотіли спати і Щербаківську Людмилу Михайлівну заєрестрували як Щербаківську Людмилу Миколаєвну. Надіюсь,що це технічна помилка і її виправлять. Але в нас можна чекати чого завгодно...
  • Анонім

    Серега Попович, ты лучший верим в тебя! Дай им всем, покажи,кто есть кто!!! Победа за тобой!
  • Анонім

    Голосуйте за Поповича!! Спортсмен, военный и просто крассавец!!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:04 На Донеччині загинув Юрій Іванина з Іллінців 20:18 Вінничан запрошують на відкриття фотовиставки Максима Кривцова на псевдо «Далі» 19:35 У першому кварталі понад 320 переселенців знайшли роботу на Вінниччині. На яких підприємствах? 19:12 До Міжнародного дня сім'ї у Вінниці проведуть захід «Сильні, вільні та спортивні» Від читача 13:38 На Вінниччині відкрили набір на безоплатний курс із вивчення правил дорожнього руху — як долучитися? 18:44 Після десятків років занепаду легендарний «Шоколадний будинок» відреставрували. Ми побували всередині play_circle_filled 18:23 До п'яти років за ґратами засудили бухгалтерку за привласнення бюджетних коштів 18:05 У Вінниці складно врятувати безпритульну тварину? Історія загибелі кота оголила великі проблеми photo_camera 17:19 Нічний дебош у Вінниці: п'яні хулігани розбили вікно та шуміли у під'їзді photo_camera 17:08 Кому належить недобудова на Соборній? І ще про історію її «вічного ремонту» photo_camera 16:19 Минулої доби у двох ДТП травмувалися троє дітей та троє дорослих photo_camera 15:25 На війні загинув легендарний боєць «Азова» 21-річний вінничанин Назарій «Грінка» Гринцевич play_circle_filled photo_camera 14:22 Захисник з Вінниччини Василь Грабійчук отримав нагороду від Головкома ЗСУ photo_camera 14:20 Від шпаклівки до декору: Як «ВінЄвроБуд» вчить дітей креативності та майстерності (новини компаній) 13:21 У восьми криницях Вінниці виявили неякісну воду. Адреси 12:23 З початку травня на навчальних автівках змінилося маркування 11:51 Запустили масштабний волонтерський проєкт «Подільські дрони». Мета — збирати по тисячі FPV щомісяця photo_camera 11:25 Де смачно пообідати у Центрі Вінниці: огляд бізнес-ланчів і не тільки (партнерський проєкт) 11:21 Небайдужі вінничани повідомили патрульним про п'яного водія photo_camera 10:23 Без води та світла. Де у Вінниці 7 травня відключатимуть послуги
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up