Завтра до Вінниці приїдуть батальйони - знімати Шевцова

Завтра до Вінниці приїдуть батальйони - знімати Шевцова
Автомайданівці, які влаштували у місті акцію протесту на усунення з посади керівника обласної поліції Антона Шевцова, стягують до Вінниці добровольчі батальйони із усієї України. Бійці АТО почнуть з'їжджатися завтра, 14 березня.

Про це повідомила очільниця ГО «Автомайдан Вінниччини», а також ініціатор акції Таїсія Гайда.

– З понеділка до нас починають з’їжджатися активісти – бійці АТО зі всієї України. Отримали підтвердження від добровольчих батальйонів всіх західних та центральних областей. І під будівлею обласної поліції розпочнемо обговорювати призначення посадовців територіальних органів по Україні. Однак вимоги залишаються незмінними: звільнення пана Шевцова та пана Селіверстова, – каже Гайда.

Як уточнила Гайда, цими вихідними автомайданівці не блокуватимуть рух транспорту у Стижавці, а також вони приберуть територію після себе біля обласного управління Національної поліції.

Відео дня

До речі, наступного тижня стануть відомі результати перевірки СБУ щодо підозри начальника ГУ Національної поліції у Вінницькій області Антона Шевцова в сепаратизмі.

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (23)
  • Anonymous

    гайда, не боїшся якось не дійти додому? наривається баба конкретно

    Анонім reply Anonymous

    Та ось недавно Щербаківська скакала, їздила фургоном по Вінниці. Де вона наразі???? Вірно в облраді, туди і мітить Гайда, як тільки десь її працевлаштують так її видно не буде, і всі влаштовуватимуть.
  • Anonymous

    Гайда умничка ... Нечего под Пороха ложиться ....

    8 reply Anonymous

    Так вона лягла під Коломойського,жида на жида міняти -дарма час втрачати
  • Anonymous

    Нечего сепарам в Виннице делать, давно пора снять уже ...
  • Анонім

    От якби перевірити цих активістів,. 100 % у кожного знайдеться не один "скелет" у шафі.

    Анонім reply Анонім

    про свої скелети не забудь розповісти

    Анонім reply Анонім

    А як ти вважаеш розумнику? Наша поліція, суд та прокуратура у повному осязі виконують свою роботу? Вони е абсолютно чесними та непідкупними? Україна правова держава? У Вінниці в поліції немае своїх достойних офіцерів, потрібно запрошувати з інших регіонів країни? Розкажи як правльно потрібно управляти державою, і як повинапрацювати поліція....Як набирати до поліції та суди чесних людей?

    Anonymous reply Анонім

    а ти розумнику вважаєш що саме в такий спосіб треба змінювати систему? палити шини, пробивати водіям колеса, гадити на центральній вулиці міста? так? тоді ти крутий чувак, тобі тільки в європу
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
15:12 У Вінниці через несправність зайнялася вантажівка 14:33 Чи вийде з вас кондитер? Тест від 20хвилин 14:04 Смак історії: Клопотенко знімає відео про традиційну кухню Гончарівки play_circle_filled photo_camera 13:13 Водійка Mazda сіла за кермо п'яною: рівень алкоголю в 14 разів вищий норми photo_camera Від читача 17:22 Кіберполіція запрошує долучитись до проєкту Чатові ОНЛАЙН 12:19 Вчора ворог завдав понад 180 ударів по Україні. Є жертви серед цивільного населення 11:15 Похолодання вже близько: синоптики прогнозують зниження температури до +12°C 10:20 Готові великодні кошики, паски та ковбаски. Де замовити у Вінниці (партнерський проєкт) 10:18 Більше десятка вулиць у Вінниці без води та світла. Адреси 09:52 Рецепт до Великодня: Мамина паска завжди найсмачніша, бо вона правильна photo_camera 09:05 Сьогодні — Страсна п'ятниця. Про суть п'ятого дня Страсного тижня та що не можна робити 08:40 «Роби так, щоб тебе порекомендували». «ВінЄвроБуд» провели незвичний майстер-клас для дітей (новини компаній) 08:25 Сьогодні вітаємо Петра та Тимофія. Історія та прикмети 3 травня 21:01 У терцентрі відновили заняття з психології: навчаються долати стрес у воєнний час 20:28 Дешевше спекти чи купити? Порахували, у скільки обійдеться великодня паска у Вінниці play_circle_filled photo_camera 20:11 Ліквідували три канали переправлення військовозобов'язаних через кордон play_circle_filled photo_camera 19:15 Дружині та сину загиблого прикордонника Андрія Павлюка вручили орден photo_camera 18:29 Чому тут трапляються ДТП? Розібрали з експертом перехрестя Вінниці з найбільшою кількістю аварій play_circle_filled photo_camera 18:02 Травень-червень без гарячої води: адреси, де проводитимуть ремонтні роботи 17:56 Просто неба у центрі Вінниці відкрили виставку подільських писанок play_circle_filled
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up