Ліквідували три канали переправлення військовозобов'язаних через кордон

Ліквідували три канали переправлення військовозобов'язаних через кордон
  • Поліцейські та співробітники СБУ ліквідували три канали незаконного переправлення військовозобов'язаних чоловіків через державний кордон.
  • Затримали шість людей, які брали від 6000 до 8500 доларів США за переправлення втікачів з України до Молдови та Румунії.
  • Їм загрожує до дев'яти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Зловмисники брали від 6000 до 8500 доларів США за переправлення людей до Молдови та Румунії. Загалом за підозрою у цій незаконній діяльності затримали шістьох людей. Про це інформує поліція вінницької області.

  • Могилів-Подільський: 28 квітня поліцейські та оперативники СБУ затримали трьох осіб, які намагались переправити військовозобов'язаного до Молдови за 8500 доларів США.
  • Ямпіль: Того ж дня затримали ще двох людей, які за 6000 доларів США пропонували переправлення через кордон до Румунії.
  • Рахни-Лісові: 50-річного вінничанина затримали після отримання 6000 доларів США за допомогу у незаконному перетині кордону до Румунії.

Всі затримані знаходяться під вартою. Їм інкриміновано злочин — незаконне переправлення осіб через державний кордон України, який карається позбавленням волі на строк до дев'яти років.

Відео дня

Розслідування кримінальних проваджень триває. 

Важливо: Якщо вам пропонують подібні послуги, негайно повідомте про це правоохоронним органам. Не піддавайтеся на провокації та не ризикуйте своїм життям та свободою.

 

Читайте також:

«Робимо ставки, де знову перейдуть дорогу на Соборній». Чому вінничани байдужі до полеглих воїнів?

«Піду за тата воювати». Після загибелі батька син вступив до військового ліцею

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Валерій Світельський

    Багатіє нарід соборний, багатіє...

keyboard_arrow_up