З нагоди Дня медика Зеленський відзначив чотирьох вінничан

З нагоди Дня медика Зеленський відзначив чотирьох вінничан
  • Напередодні професійного свята Президент України Володимир Зеленський своїм Указом державними нагородами відзначив медичних працівників Вінниччини. Звання отримали четверо наших земляків.

Почесне звання «Заслуженого лікаря України» Володимир Зеленський сьогодні особисто вручив Ігорю Матковському — директору обласного Клінічного Центру інфекційних хвороб. Він один із перших, хто на Вінниччині почав лікувати ковідних хворих — з 17 квітня 2020 року. Про це у фейсбук пише голова Вінницької ОДА Сергій Борзов.

— Лікар-інфекціоніст із 25 річним стажем з 2006 року керував Вінницьким обласним клінічним центром профілактики та боротьби зі СНІДом. На його базі відкрили Клінічний центр, який сьогодні й очолює Ігор Анатолійович, — зазначає Борзов.

Відео дня

Також державні нагороди отримали:

  • Орден Княгині Ольги ІІІ ступеня — Лариса Мороз — завідувачка кафедри Вінницького національного медичного університету імені М.І.Пирогова.
  • Звання «Заслужений працівник охорони здоров'я України» — Ольга Задорожня — директор Департаменту Вінницької обласної державної адміністрації.
  • Звання «Заслужений працівник охорони здоров'я України» — Галина Потапенко —головна медична сестра комунального некомерційного підприємства «Вінницький обласний спеціалізований клінічний диспансер радіаційного захисту населення Вінницької обласної ради».

 

Читайте також:

COVID-19 в Україні. Від недуги вакцинували понад два мільйони людей

У Жмеринці та Гайсині безкоштовно вакцинуватимуть проти COVID-19

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (4)
  • Alena Hisham

    Мороз в прямому єфірі відмовилася від вакцинації Астра зенека, весь світ схвалив і вакцинується ціею вакцину, ВОЗ рекомендую, а мороз -,, ні, напевне за то й орден
  • Сергій Сазонський

    Зарплати дайте гідні.

    Volodymyr Mayboroda reply Сергій Сазонський

    Сергій Сазонський 4000 євро мало???
  • Вадим Дмитриев

    Не понимаю подобных награждений. Ни в коем случае не умаляя заслуги перед обществом всех награжденных!!! Директора и управленцы в своих кабинетах по ним получаются молодцы, а тысячи врачей, которые на передовой борьбы и делают свои заведения и своих управленцев красавчиками как бы так...подучетный, но легко заменяемый ресурс. От этого несет чем-то...зеленским. Чем то убогим как Ваш стaрпeрcкий СССР. Надеюсь и о простых врачах система не забывает. Всех награжденных ще раз вітаю.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 Для вінничан на травень приготували 11 екскурсій і турів. РОЗКЛАД 20:02 У Вінниці на благодійному ярмарку зібрали 39 тисяч гривень на потреби ЗСУ 19:39 Шляхом Наталі Добринської. Вінничани борються за путівки на чемпіонат світу з багатоборства 19:00 Втік з частини? Нові деталі мобілізації 21-річного хлопця з Тульчина Від читача 16:40 Кіберполіція запускає проєкт "БРАМА" 18:24 Вінничан попереджають про планове відключення газу на кількох вулицях міста 17:15 Чоловіки за кордоном: як новий закон про мобілізацію в Україні вплине на них? 15:49 Безпека на Великдень: які заходи посилять в регіоні на свято та проводи 15:00 У пошуках школи англійської мови для своєї дитини? Зверніть увагу на огляд кращих шкіл Вінниці (партнерський проєкт) 14:59 «Невже не пустять на цвинтар?» - Що треба знати про обмеження в’їзду у прикордоння 14:23 Спомини про воїна, який отримав смертельні поранення, прикриваючи тил побратимам 13:21 Пожежа на Замостянській: загинула 71-річна жінка, трьох дітей госпіталізували photo_camera 12:50 Скільки заробляють вінницькі нардепи? Друга частина огляду декларацій за 2023 рік 12:15 Тромбоз: чому виникає і чи можливо його уникнути? (Новини компаній) 12:12 Легковик зіткнувся з потягом: загинув начальник Хмільницького центру зайнятості Юрій Шевченко photo_camera 10:44 Без води та світла. Де у Вінниці 29 квітня відключають послуги 10:27 Оновити салон авто за 5000 грн - не просто, але реально! (Новини компаній) 09:37 На фронті відбулося понад 130 бойових зіткнень, найбільше — на Авдіївському напрямку 09:20 Готові великодні кошики, паски та ковбаски. Де замовити у Вінниці (партнерський проєкт) 08:31 Сьогодні вітаємо Богдана та Артема. Історія та прикмети 29 квітня
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up