Вперше в Україні проведуть Smile Fest. Програма вінницького фестивалю посмішок

Вперше в Україні проведуть Smile Fest. Програма вінницького фестивалю посмішок
  • Вінницькі громадські активісти розказали, що чекає гостей на першому в Україні «фестивалі посмішок» – Smile Fest.
  • Запрошують всіх бажаючих, але обов’язково в карнавальних костюмах та з посмішкою.
  • Головний символ свята – величезний смайлик.

Наступної п’ятниці, 7-го жовтня 2016 року, у Вінниці проведуть Smile Fest. Захід розпочнеться о 14-ій години святковим Smile парадом з площі біля Літнього театру. В ньому візьмуть участь вінницькі студенти та представники танцювальних студій, ходулісти.

«Вінниця має розпочати в Україні традицію проведення подібних фестивалів, коли люди одне одному даруватимуть посмішки», - розказує одна з організаторів фестивалю, активістка БФ «Подільська громада» Леся Найчук.

На фестивалі буде організований збір допомоги зони АТО. Військовим передадуть «листи щастя», які виготовлять  дітки.

Відео дня

Голова ГО «Творче Покоління» Діана Подолянчук зазначає, що наші захисники отримають від нас також гарний настрій та посмішки.

- 7 жовтня вінницькі активісти вирішили вирішили започаткувати нову традицію - відзначати всесвітній день посмішки. «Зроби добру справу- допоможи з'явитись хоч одній посмішці». Звичайно, у нас зараз складна ситуація у країні. Але якщо ми перестанемо посміхатися- значить наш ворог переміг. А не збираємось здаватись! На фестивалі буде святковий карнавал, тематичні локації, де діти зможуть виготовити листівки щастя та печиво, яке ми відправимо в АТО, будуть різноманітні майстер-класи. Буде «смішна кухня», концерт , вечір іронічної поезії в «Артинові» та багато іншого, – розказує Діана журналістці 20 «хвилин».

Програма фестивалю:

  • 14:00-15:00 святковий Smile парад (вихід від Літнього театру до Вежі, та до Майдану Незалежності) .До "SMILE FEST" запрошують долучатися усіх охочих. Головна умова - карнавальні костюми і посмішки.
  • 15:00-17:00 робота тематичних локацій (виготовлення листівок, конкурси фото, розмальовка печива, майстер-класи, фейс арт, тощо)
  • 15:00-17:00 проведення конкурсів та тематичних виступів на сцені, робота аніматорів та ляльок велетнів
  • 16:30-18:00 Круглий стіл “Сатира – як складова українських реформ” (креативний простір «Артинов»)
  • 19:00- 21:00 проведення вечору іронічної поезії (креативний простір «Артинов»).

А ми тим часом презентуємо вам десять заповідей добра, під якими підписались вчора, 29 вересня, організатори Smile Festу:

  1. Посміхайся кожного дня
  2. Радій життю
  3. Тримай своє слово
  4. Обіймай щонайменше 5 людей кожного дня
  5. Будь завтра кращим, ніж ти був сьогодні та вчора
  6. Будь вірним другом
  7. Допомагай тим, хто цього потребує
  8. Твори! Творчість – радість нашого життя
  9. Бережи природу, бережи наш світ
  10. Будь завжди усміхненим!

Серед співорганізаторів фестивалю представники різних організацій: ГО «Вінницька Європейська Стратегія», ГО «Творче покоління», Молодіжна рада Вінниці, БФ «Подільська громада», КП «Спорт для всіх», ГО «Фундація регіональних ініціатив», ВІП «Вежа»

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:07 На Вінниччині відбудеться ретро-тур найдовшою вузькоколійкою в Європі photo_camera 20:19 У Вінницькій області з початку року народилося 2151 немовля 19:21 Нічні заморозки та погіршення погодних умов прогнозують на Вінниччині play_circle_filled 19:03 Робили все без дозволів: через будівництво у селі Прибузьке затоплює ліс play_circle_filled photo_camera Від читача 17:14 Проект Брама вступив у боротьбу за чистоту медіа-простору 18:43 На Калинівщині відкрили меморіальну дошку в пам'ять про полеглого Віталія Кулака photo_camera 18:09 Затримали «бізнесмена», у якого «квиток» до Молдови коштував $9000 17:24 У Хмільницьку громаду «на щиті» повертається Олександр Бойко, який вважався безвісти зниклим 16:38 У Вінниці затримали жителя Чернігова, який пограбував аптеку та втік 15:45 Куди вступити після 9 класу: огляд навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 15:16 Відібрали п’ять найбагатших депутатів Вінницької міськради. Рейтинг від «20хвилин» 14:55 Хабарники вимагали у фермера 42 тисячі доларів за оренду та приватизацію землі play_circle_filled photo_camera 14:22 Хірурги-ортопеди «Пироговки» успішно вилікували вроджену ваду ноги в дитини photo_camera 14:00 Де поставити зубні імпланти у Вінниці? Огляд кращих стоматологій Вінниці (партнерський проєкт) 13:21 Вінницька громада передала військовим три пікапи, 60 FPV-дронів і шість Mavic 3T photo_camera 12:31 Спершу передали на фронт 11 дронів, а потім — 184 паски. У «Карамельної банди» зі Жмеринки новий збір 12:19 Неповнолітній пасажир мотоцикла потрапив до лікарні після зіткнення з п'яним водієм автівки 11:24 СБУ затримала чоловіків, які готували масовані авіаудари по Вінниччині напередодні Великодня photo_camera 11:15 Три види пасок та шоколадні яйця готували на майстер-класі разом з учасницею МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 10:17 Тисячі людей прийшли до кафедрального собору Вінниці, аби посвятити великодні кошики photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up