Уроки на дивані: як не запустити навчання на карантині

Уроки на дивані: як не запустити навчання на карантині
У вінницьких школах вже третій тиждень зачинені двері. «Грипозні» канікули ризикують порушити навчальний процес школярам та позбавити навесні суботніх вихідних. Щоб залишити час на розваги, коли потепліє, редакція 20minut.ua пропонує повчитись на дивані просто зараз.

Вінницькі вчителі фізико-математичної гімназії №17 розробили інтерактивний інтернет-ресурс , де можна дистанційно слухати лекції та "наздоганяти" програму.

Сайт наповнюється уроками з базових  предметів  за діючими шкільними програмами. Користуватись системою може будь-який учень, для цього потрібно пройти нескладну систему реєстрації. Після реєстрації можна обрати матеріал для вивчення. Статистика його  проходження буде доступною та збереженою в системі.  В онлайн-режимі консультації надають вчителі, що виклали урок.

Випускникам, яких через півроку чекає іспит ЗНО, стане в нагоді україномовний освітній ресурс Prometheus. З  1 лютого на сайті стартуватимуть масові безкоштовні онлайн-курси з підготовки до успішного складання ЗНО з математики, фізики та хімії, української мови та літератури, історії та англійської мови. Курси складаються з ілюстрованих відеолекцій, інтерактивних завдань і форуму, на якому слухачі можуть спілкуватися з викладачами.

Відео дня

Читайте також:

Вінниця на канікулах: як провести час з користю, якщо не хворієш

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (2)
  • Дарья

    Чудово, що знайшли вихід із ситуації.
  • Анонім

    Наповнюють цей ресурс вчителі всіх шкіл Вінниці, а не лише ФМГ №17. І розробила цей ресурс одна особа, Пасіхов, а не "вчителі фізико-математичної гімназії №17". Будьте об'єктивними
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
18:22 Щоб великодні святкування не перетворити на лікарняні 18:16 У Хмільнику під час пожежі загинула людина 17:55 В Єрусалимі зійшов Благодатний вогонь play_circle_filled 17:09 Є 25 вакансій для медиків у Вінницькій області: де шукати пропозиції Від читача 15:59 Командир батальйону полку ССО «Рейнджер» розповів про службу у спецпідрозділі 17:05 Ведучий «Орел і Решка» відвідав Вінницю. Розповів про місцевих малих виробників play_circle_filled photo_camera 17:00 Три види пасок та шоколадні яйця готували на майстер-класі разом з учасницею МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 16:16 У 16-му ліцеї провели «Парад капелюшків» на підтримку українських військових play_circle_filled 15:12 Освітяни Калинівщини приготували для українських захисників майже три тисячі пасок photo_camera 14:45 Збірна України зіграє у Польщі на чемпіонаті Європи з хокею-5 14:25 Щоб не плакати, ми сміялись: добірка нових мемів про війну photo_camera 13:13 У Вінниці водій ВАЗу збив жінку на пішохідному переході. Потерпіла в лікарні 13:05 Футболісти, черлідери і фрізбісти згуртувалися, аби разом прибрати рідне місто 12:35 Як поводяться вінничани під час хвилини мовчання? Ми запитали 12:17 Великдень у Вінниці: правила безпеки та обмеження play_circle_filled 11:13 Понад сотня відбитих атак та 13 збитих Shahed: Україна дає жорстку відповідь окупантам 10:45 Вінниця в Instagram. Кращі фото за тиждень, що минає photo_camera 10:01 Сьогодні — Велика субота. Традиції, прикмети та що не можна робити 09:54 «Нива» дев’ятий раз у сезоні зіграла внічию. Розійшлася миром з «Чайкою» в гостях 09:01 Вінниця сьогодні проводжає у вічність трьох військових play_circle_filled
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up