У Вінниці біженців катали на паровозику «Чух-Чух»

У Вінниці біженців  катали на паровозику «Чух-Чух»
Близько 40 переселенців з Криму побували на екскурсії по Південному Бугу на катері «Ляля Ратушна» та каталися містом на паровозику "Чух-Чух". Також біженців, більшість з яких були діти, ознайомили з історією Вінниці.

Представники однієї з громадських організацій міста звернулись до міської ради з проханням організувати дозвілля для вимушених переселенців. Ідею підтримали.  1 серпня для близько 40 переселенця  з Криму, більшість з яких були діти, організували  цікаву та пізнавальну програму.

За словами заступника начальника відділу молоді та туризму міської ради Віктора Мазурика  спочатку для цих людей провели екскурсію по Південному Бугу на катері «Ляля Ратушна» до Сабарова та назад. Потім переселенці проїхалися центром міста на паровозику «Чух-Чух». Людям розповіли про історію Вінниці, чим живе місто сьогодні і як розвиватиметься надалі.  Вони були вдячні за екскурсію та навіть запропонували у наступний раз прогулятися  Центральним парком культури та відпочинку.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (2)
  • Торонтуй

    Как это трогательно,  разбомбить,  убить, покалечить - а потом на паровозике катать.

    123 reply Торонтуй

    Близько 40 переселенців з Криму. Сначала вдумчиво прочитай, а потом в буквы тыкай.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
19:17 Великдень онлайн: де дивитися богослужіння ПЦУ та УГКЦ play_circle_filled 19:01 БК «Вінниця» виграв Першу лігу, а Юрія Шкондю визнали найкращим гравцем чемпіонату 18:31 Пожежа у недіючому столярному цеху: вогонь охопив площу у 100 квадратів photo_camera 18:22 Щоб великодні святкування не перетворити на лікарняні Від читача 15:59 Командир батальйону полку ССО «Рейнджер» розповів про службу у спецпідрозділі 18:16 У Хмільнику під час пожежі загинула людина 17:55 В Єрусалимі зійшов Благодатний вогонь play_circle_filled 17:09 Є 25 вакансій для медиків у Вінницькій області: де шукати пропозиції 17:05 Ведучий «Орел і Решка» відвідав Вінницю. Розповів про місцевих малих виробників play_circle_filled photo_camera 17:00 Три види пасок та шоколадні яйця готували на майстер-класі разом з учасницею МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 16:16 У 16-му ліцеї провели «Парад капелюшків» на підтримку українських військових play_circle_filled 15:12 Освітяни Калинівщини приготували для українських захисників майже три тисячі пасок photo_camera 14:45 Збірна України зіграє у Польщі на чемпіонаті Європи з хокею-5 14:25 Щоб не плакати, ми сміялись: добірка нових мемів про війну photo_camera 13:13 У Вінниці водій ВАЗу збив жінку на пішохідному переході. Потерпіла в лікарні 13:05 Футболісти, черлідери і фрізбісти згуртувалися, аби разом прибрати рідне місто 12:35 Як поводяться вінничани під час хвилини мовчання? Ми запитали 12:17 Великдень у Вінниці: правила безпеки та обмеження play_circle_filled 11:13 Понад сотня відбитих атак та 13 збитих Shahed: Україна дає жорстку відповідь окупантам 10:45 Вінниця в Instagram. Кращі фото за тиждень, що минає photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up