Ще одна сумна звістка з війни – загинув старший солдат Леонід Мазур із Зарванців

Ще одна сумна звістка з війни – загинув старший солдат Леонід Мазур із Зарванців

Завтра у Зарванцях проведуть в останню путь загиблого у зоні бойових дій на Донбасі Леоніда Мазура. Трагічну новину повідомила пізно увечері на своїй сторінці у Фейсбук вінницький волонтер Олена Верлан

-Сіла писати, а серце стискає від болю, - йдеться у повідомленні Олени Верлан. - Слова прості до страхіття. Завтра, 6.06.2016 року, в селі Зарванці відбудеться прощання із загиблим в АТО бійцем 53 ОМБР старшим солдатом Мазуром Леонідом Сергійовичем.

Прощання і панахида розпочнуться об 11.00 за адресою: с.Зарванці, вул.Кармалюка, 34. Люди, прошу всіх максимальний репост! Світла пам'ять Герою! Прийдіть, віддайте шану Захиснику!

Пані Олена не уточнила подробиць загибелі нашого земляка. З’ясуємо їх завтра. «20 хвилин» висловлює щирі співчуття рідним, близьким, друзям, побратимам Леоніда Мазура. У небайдужих земляків ще ятрить рана від похорону 19-річного Жені Костюка, бійця ДУК «Правий сектор», якого провели в останню путь вчора, у суботу, 4 червня. У нас знову горе… Вічна пам'ять Герою! 

Відео дня

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (2)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
16:25 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 16:22 У річках України завершився нерест, але рибалки мають дотримуватися норм вилову риби 15:14 Курс «Управління БПЛА»: як у Вінниці навчають збирати FPV-дрони та керувати ними photo_camera 15:06 У Вінниці перекинулась пожежна машина, яка мчала на ліквідацію пожежі на Поділлі play_circle_filled photo_camera Від читача 23:38 Благоустрій П'ятничанського парку 15:00 Оригінальні автозапчастини від провідних виробників тепер доступні для вінничан (Новини компаній) 14:21 Сирський вручив нагороду «Золотий хрест» військовослужбовцю Петру Большуку з Гайсинщини photo_camera 14:04 До 350 гривень за квиток: Скільки коштує доїхати з Вінниці до міст області 13:27 Під час пожежі у Хмільнику загинула жінка 12:19 Раніше судимий чоловік пограбував пенсіонерку у Вінницькому районі та втік до Києва photo_camera 12:05 Секрети найкращих дитячих стоматологів Вінниці клініки "ПАВЛІН"(Новини компаній) 11:48 Вінницький легкоатлет Антон Нагорняк виконав норматив майстра і поїде на чемпіонат світу 11:21 Додому «на щиті» повертається Юрій Добранський з Вінниччини 10:51 Вінницька збірна тхеквондистів увійшла в трійку кращих серед 127-ми європейських команд 10:19 Де у Вінниці 21 травня не буде світла та води. Адреси 10:07 Чому знайомі люди, звичні речі і продукти пахнуть не так? Що спотворює наш нюх, розкаже лікар 09:35 Куди у Вінниці піти на курси: твоя нова робота (партнерський проєкт) 09:32 Врятувати життя: у Вінниці курсуватиме автобус з історіями жертв торгівлі людьми 09:02 Минулої ночі оборонці неба знищили 28 з 29-ти ворожих дронів 08:17 Сьогодні з іменинами вітаємо Олену та Ярослава. Історія, заборони та прикмети 21 травня
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up