Врятувати життя: у Вінниці курсуватиме автобус з історіями жертв торгівлі людьми

Врятувати життя: у Вінниці курсуватиме автобус з історіями жертв торгівлі людьми
  • З метою підвищення обізнаності українців про проблему сучасного рабства та протидії йому, в Україні розпочинається масштабна інформаційна кампанія.
  • Одним з її елементів стане курсування у Вінниці спеціального автобуса, де транслюватимуться історії реальних людей, які стали жертвами експлуатації та торгівлі людьми.

Сьогодні у Вінниці вперше на маршрут вийде автобус, в якому звучатимуть історії експлуатації та торгівлі людьми та інформація про те, як захистити себе і куди звертатися за допомогою, повідомляють у Вінницькій обласній військовій адміністрації. 

Інформаційний транспорт курсуватиме за маршрутом 19Б. Стартує він 21 травня о 10.00 від Центрального автовокзалу Вінниці (вул. Київська, пам’ятник Чорнобильцям).

Інформаційну компанію впроваджують із метою підвищення обізнаності українців про сучасне рабство та протидію йому. У рамках компанії у 10-ти українських містах транспорт та потяги Інтерсіті зовнішньо маркуватимуть у вигляді історій про найбільш поширені форми експлуатації: трудову експлуатацію, використання у збройному конфлікті, сексуальну експлуатацію, примусове жебрацтво, секс на виживання.

Відео дня

Всередині розміщуватимуться матеріали з ознаками торгівлі людьми та контактами Національної гарячої лінії з протидії торгівлі людьми та консультування мігрантів (527), Урядової гарячої лінії з протидії торгівлі людьми та насильства (15-47), та посилання на сайт www.stoptrafficking.org. 

 

Читайте також:

Рятувальники отримали нову техніку та медикаменти від благодійників

Десять пікапів «Мітсубісі» хоче купити Вінниця для ЗСУ. Скільки витратять грошей?

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up