Саакашвілі затримали. Як це було та що пишуть про політика вінничани

Саакашвілі затримали. Як це було та що пишуть про політика вінничани

У столиці затримали Михайла Саакашвілі. Затримати його мали 5 грудня, але вдалося це лише ввечері 8 грудня. Як це було та як на скандал навколо Саакашвілі реагують вінничани дізнавайтеся у матеріалі.

Саакашвілі ввечері 8 грудня затримали в квартирі колишнього глави МВС Луганської області.

Як він там опинився пояснив соратник Саакашвілі Коба Накопія.

— Михайло захворів. У нього піднялася температура під 40. Його потрібно було терміново кудись вивозити, щоб підлікувати. Тому його перевели на квартиру. Я не знаю, хто цей хлопець, у якого він зупинився", - сказав він.

Відео дня

Власник квартири записав відео та розповів про затримання:

Затримання Саакашвілі поліції вдалося провести без кровопролиття.

Тим часом, політик не визнає обвинувачення, оголосив про голодування та закликає українців йти на "мирну недільну акцію".

 

Відреагували на скандал навколо Саакашвілі і за кордоном.

Washington Post називають політика активістом по боротьбі з корупцією. У своїй статті вони розповіли про шлях Саакашвілі у Грузії та Україні. Також вони зазначають, що у політика “незвичайна енергія та сильна харизма”.

Також уже з'явилися перші коментарі на Заході про затримання Саакашвілі.

— Якщо висунуті проти Саакашвілі звинувачення правдиві, це означатиме сумне завершення стрімкої кар’єри Міхеїла Саакашвілі. Якщо ж справа розвалиться, це прискорить проведення нових парламентських виборів, оскільки чинна влада втратить довіру і всередині країни, і за кордоном. Лише про одне можна говорити точно – Саакашвілі винен у тому, що уник арешту. Це незначний злочин, але суспільство, яке прагне до верховенства права, не може його ігнорувати», – заявив Адріан Каратницький у коментарів «Голосу Америки».

Читайте також: Скандал навколо Саакашвілі: у столиці постраждало 11 поліцейських. Серед них є вінничани

Що пишуть про Саакашвілі вінничани дізнавайтеся далі:

— В наш час закон існує лише для осіб, чия поведінка та дії не відповідають вимогам правлячої верхівки, — пише Olga Gandurska.

— Не є соратником М.Саакашвілі, й не на його захист цей допис. На захист прав та свобод людини і громадянина, утвердження законності, — зазначає Василь Вовк.

— І хто тепер повірить, що безпека країни взагалі існує після того, як прості люди з вулиці відбили у Служби безпеки України Саакашвілі, — пише Таїса Гайда.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (31)
  • Жора

    Что это за шоу если нет секса ? Рекламная пауза.....
  • Жора

  • Жора

  • Жора

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up