Перекрита дорога та гучні сигнали машин. Що відбувалося біля «Авторинку»?

Перекрита дорога та гучні сигнали машин. Що відбувалося біля «Авторинку»?
  • До редакції надіслали відео, на якому видно, що дорога з Луки до Вінниці перекрита. Люди ходять по колу пішохідним переходом. Ми з'ясували деталі.

Інцидент стався ввечері 7 травня на Тиврівському шосе.

З відео стає зрозуміло, що на акцію вийшли жителі ЖК, що розмістився поруч. Люди обурені тим, що залишилися без газу та електроенергії. Саме це розповідає автор ролику, він же один із водіїв, який потрапив у затор. 

Керманич не задоволений, що така ситуація зачепила і його. Чоловік говорить, що йому треба їхати та просить пропустити. 

Відео дня

На місце події прибула поліція та поліція діалогу.

Як все було, можна побачити у наступному відео. Відзначимо, що ролик містить нецензурну лексику.

Коментар стосовно ситуації ми взяли у відділі комунікацій поліції Вінницької області.

— Це відбувалася акція. З 20 до 21 години. Вийшли жителі ЖК, які хотіли привернути увагу влади до своєї проблеми, — розповідають поліцейські у коментарі для 20minut.ua. — Було близько 30 осіб. Правоохоронці забезпечували охорону та підтримували порядок. Правопорушень не було.

Також нам додали, що люди не постійно перекривали дорогу. З протестувальниками спілкувалася поліція діалогу.

Чи дійсно причиною акції були проблеми з комунікаціями жителів ЖК — у поліції не коментують.

 

Читайте також:

Небезпечний маневр. На Пирогова легковик в'їхав під вантажівку

«Виглядає страшно». На Стрілецькій в аварію потрапив мотоцикл

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (5)
  • Андрей Иванов

    Пытаются решить свои проблемы, создавая проблемы другим.
    Разве в кодексе нет статьи за перекрытие дороги? Или хождение по кругу на пешеходном не считается перекрытием?
  • Читач32

    перекрывайте мэру дорогу домой, зачем вы  другим людям создаете проблемы? Стадо баранов, чеснслово
  • роман додчук

    Мені цікаво ,вони вважають що створюючи іншим людям проблеми щось вирішать ? З таким підходом хай сидять без газу та води ! А хочете протестувати до мерії!!! Егоїсти ганьба
    !!!

    Читач48 reply роман додчук

    НЕ ЭГОИСТ
  • Валентин Коваль

    в  чем  вина  водителя  это  ж  не  он  им  комуникации   перекрыл
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up