«Невчасно... Від сьогодні лікуюся вдома». Петро Порошенко заразився коронавірусом

«Невчасно... Від сьогодні лікуюся вдома». Петро Порошенко заразився коронавірусом
  • П'ятий президент України і лідер партії «Європейська солідарність» захворів на Covid-19.
  • Про це він написав у Фейсбуці зі словами «Сподіваюся на швидке одужання і закликаю всіх українців берегти себе».

Петро Порошенко — український політик, підприємець, п'ятий президент України — заразився коронавірусом. Сьогодні, 29 вересня, на його сторінці у Фейсбуці з'явився такий пост:

«Отримав позитивний тест на Covid.

Невчасно. Дуже шкодую, що змушений зробити перерву в поїздках регіонами.

Відео дня

За шість останніх років звик переносити хвороби на ногах. Але ця підступніша. Значно підступніша.

Тому від сьогодні лікуюся вдома.

Сподіваюся на швидке одужання і закликаю всіх українців берегти себе!»

Про перебіг хвороби Петро Порошенко не пише. Відомо, що він хворіє на цукровий діабет, а люди з таким діагнозом знаходяться в групі ризику.  

Раніше, нагадаємо, так само через соціальні мережі розповідали про те, що підхопили Covid-19, дружина діючого Президента Володимира Зеленського, деякі зірки шоу-бізнесу та інші знані в країні люди.

У Вінниці про коронавірус писав депутат облради Андрій Ковальов та розповідала, що перехворіла на «ковід», відома волонтерка Людмила Бобровська.

Про свій досвід розповідали журналістам 20minut.uа вінницькі лікарі, які борються з пандемією у Вінниці. Психолог Валерій Андросов також ділився з читачами історією своєї хвороби, перебіг якої докладно прокоментувала лікарка.  

Ще маємо розповідь від вінничан, які вважають, що хворіли на COVID-19 ще взимку, до того, коли був офіційно зареєстрований перший випадок зараження.

Проте вінницький інфекціоніст Євген Щербина каже, що в нас ще триває перша хвиля, і про другу не йдеться. Його роз'яснення ситуації читайте тут: «За кілька тижнів будемо мати лавину хворих». Ковід-прогнози від лікаря-інфекціоніста.  

Останні дані про кількість людей, які заразилися, перехворіли або залишаються активними хворими, читайте в цих новинах:

Також ми аналізували статистичні дані. Радимо звернути увагу на ці матеріали: 


Читайте також:

Сьогодні у Вінницю прилетів президент Зеленський. Хроніка візиту (ОНОВЛЕНО) 

«Дайте нам спокійно поговорити», — президент Володимир Зеленський у Вінниці

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (91)
  • аноним

    маска  даже с вышиванкой не помогла
  • Ігор Кошилка

    Якій бідний) Якщо помре принесу 2 гвоздички)

    Ігор Кошилка reply Ігор Кошилка

    Тетяна Нечипорук на свою зарплату, 2 це для нього розкіш)

    Тетяна Нечипорук reply Ігор Кошилка

    Ігор Кошилка 4.... не будь скупим!!!!
  • Gala Golumbievska

    Я думаю, що з Порошенко все буде добре). Одне не розумію: завозят ім ковід спеціально чи що, Порошенко на відкритті фонтану був в масці та рукавичках в захворів. Більше хвилювання викликає той факт, що більшість простих людей мають більше ризиків захворіти і відсутність коштів на лікування.
  • Дед Коля

    Чтоб ви все здохли без денег и лечения,как стелется народ!!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up