Сьогодні у Вінницю прилетів президент Зеленський. Хроніка візиту (ОНОВЛЕНО)

Сьогодні у Вінницю прилетів президент Зеленський. Хроніка візиту (ОНОВЛЕНО)
  • Сьогодні, 29 вересня, відвідує Вінницю з робочою поїздкою президент України Володимир Зеленський. Відомо, що до нас збираються міністри та Міхаїл Саакашвілі.
  • О 14.30 борт №1 підлетів до міста та має приземлитися на аеродромі.
  • Ми ведемо прямий репортаж візиту.

Програма візиту

Борт №1, на якому має прилетіти Зеленський після вшанування трагедії на Бабиному ярі, очікується аеропорту «Вінниця» між 12 і 13 годинами.

Наші джерела повідомляють, що по дорозі з аеропорту планується ознаймлення з ремонтом дороги і моста.

Нам повідомили також, що президент планує заїхати у спорткомплекс «Здоров’я» на Старому місті та  політехнічний університет.

Відео дня

На 15.00 в готелі «Франція» в центрі Вінниці попередньо планується форум «Ради реформ» за участі міністрів. Згідно із попередньою інформацією разом із Зеленським у Вінниці на форумі в готелі «Франція» буде Міхаїл Саакашвілі.

Також на 17.00 запланували візит прем’єра на будівництво лікарні швидкої допомоги.

Наша журналістка буде розповідати про приїзд президента у Вінницю, тож слідкуйте за стрічкою новин на 20minut.ua.

Хроніка візиту

14.00

Президента Володимира Зеленського очікують в аеропорту. Наразі його ще немає, але є прихильники партії Шарія біля нового спорткомплексу «Здоров’я» на Старому місті

Немає опису.

14.30

Борт №1 підлетів до міста та має приземлитися на аеродромі. Дивіться відео, які знімали в селі Лаврівка, що під Вінницею.

14.50 

Журналістів при вході у спортцентр перевіряють: температура, небезпечні предмети у сумках та кишенях, паспорти і посвідчення. Їм дали бахіли та попросили одягнути.

Немає опису.

Немає опису.

Немає опису.

15.00

Президент приїхав у спорткомплекс.

Немає опису.

Немає опису.

15.10

Губернатор Вінниччини Сергій Борзов показує Зеленському комплекс «Здоров’я». Президент прийшов у залу, поговорив з Борзовим, Заболотною, іншими чиновниками. Але журналістів не підпускали, тож не чутно про що вони говорили.

Немає опису.

15.30

Журналістам дали змогу задати лише два-три питання. З головного, Зеленський сказав, що за його каденції вінничани побачать будівництво аеропорту у Вінниці.

Немає опису.

Немає опису.

16.10

На цьому все. Далі Зеленський поїхав в Політехнічний університет, але вже без журналістів. О 19.00 у нього має бути Рада реформ у готелі «Франція».

Немає опису.

16.55

На сайті Президента повідомили, що під час робочої поїздки до Вінницької області Володимир Зеленський ознайомився з перебігом реконструкції об’єктів, яка здійснюється в межах Національної програми «Велике будівництво». В цій програмі робили реконструкцію будівлі СК «Здоров’я». 

«Глава держави оглянув, як відбувається капітальний ремонт шляхопроводу через залізницю на автомобільній дорозі державного значення М-12 Стрий – Тернопіль – Кропивницький – Знам’янка (через Вінницю). Капітальний ремонт шляхопроводу є частиною проекту транспортного коридору GO Highway, який з’єднає чорноморські порти Миколаїв та Одесу з польським Гданськом на Балтійському морі. У межах Вінницької області коридор проходить по автомобільній дорозі М-12 від кордону з Хмельницькою областю до межі з Черкаською. Цього року ремонт дороги на Вінниччині буде завершено», — написали також на президентському сайті.

18.10

Президент України бере участь у засіданні Національної ради реформ. 

Паралельно у соцмережах вінничани постять свої спостереження про зміни в місті, пов'язані з візитом Президента:

Ще сьогодні в Центрі Вінниці був мітинг. «Нас грабує забудовник», — біля ОДА пікетували власники квартир у скандальному ЖК «Комфорт», люди прийшли на Соборну з плакатами, аби привернути увагу до своєї проблеми. 

Також пропонуємо прочитати розповідь нашої журналісти про те, якою була зустріч Володимира Зеленського з вінницькими журналістами, у новині «Дайте нам спокійно поговорити», — президент Володимир Зеленський у Вінниці.
 

Читайте також:

Завтра в місті будуть «пробки». До Вінниці приїде президент Володимир Зеленський

Науковці визначили основний спосіб передачі коронавірусу. Це знання допоможе краще захиститися

Куди везуть інфікованих? ТОП питань до Борзова про COVID-19 в області

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (169)
  • Наталья Кудирко

    О жах, що чекає на місто. Град зливи, потоп. За ним же скрізь ростуть золоті лози.
  • Игорь

    И шо после приезда шапито в городе лучше стало? В таком случае зачем швендяти туди -сюди на народные деньги...
  • аноним

    бе  бе бе тоже здесь
  • Оксана Кулик Кучер

    Президент отримує велику зарплату. Завжди хочеться запитати у них усіх “вам не шкода людей які живуть від
    1700 до 5000”
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука 10:30 Адреси, де у Вінниці 25 квітня тимчасово не буде світла чи води
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up