Наліпками помічали на Соборній неправильно припарковані автівки

Наліпками помічали на Соборній неправильно припарковані автівки
Вінницькі активісти разом з даішниками провели акцію «Паркуйся за правилами». Порушників чекав сюрприз з поміткою «Зупинка заборонена» на машині.

Сьогодні, 5 березня, по вулиці Соборній водії, які залишили свою автівку як попало, повернувшись до машини дещо знаходили на передньому склі під двірниками. Це була наліпка зі словами «Зупинка заборонена».

Як розказують у прес-службі ДАІ, сьогоднішня акція «Паркуйся за правилами» таким чином позначила понад сотню неправильно припаркованих автівок по вулиці Соборній, Грушевського та Театральній. Мета цього заходу, за словами даішників – навчити порушників правилам зупинки. Адже неправильно припарковані автівки створюють затори на дорогах та інші незручності, які інколи призводять до ДТП.

Водії та пішоходи підтримали такий захід та погодились, що це дієвіше ніж штраф.

Відео дня

Як зазначають працівники ДАІ, протягом 2015 року склали понад 300 адмінпротоколів за зупинку, де зупинка заборонена.

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (23)
  • Дарья

    Шо за цирк з цими наліпками, цим мають займатися даішники, а не активісти і штрафувати, а не ліпити наліпки. Там вообщє на Соборній твориться бєспрідєл. Там ніхто на заборонені знаки не звертає уваги, на скільки я знаю, там мають їздити лише громадські транспорти та таксі, а їздять всі хто попало і паркуються де їм заманеться. Дурдом короче. І ці даішники бояться лишній раз тормознути, шоб потім не влипнути і не натрапити на якусь шишку. Для всіх, значить для всіх має бути закон однаковий.
  • Black

    меня интересует, на что живут все эти активисты-волонтеры, зарплату им вроде никто не платит.
  • Анонім

    Что за страна, когда львиную часть роботы государства выполняют волонтеры. И вроде не начала - 90 годов, и налоги плотим.
  • Дёмин Олег

    а в чем проблема  была  Даи выписать протоколы?

    тойота на последней фотке нарушает сразу несколько правил

    Хотя если подойти с другой стороны есть куда более проблемные места в городе та же Привокзальная, на соборной то машин по меньше

    Кими Райкин reply Дёмин Олег

    На 200м крузаке - чмо в кубе, нет слов какой уе*ан, при пустой парковке слева ему просто впадло, он срал на всех.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
19:23 БК «Вінниця» виграв Першу лігу, а Юрія Шкондю визнали найкращим гравцем чемпіонату photo_camera 19:17 Великдень онлайн: де дивитися богослужіння ПЦУ та УГКЦ play_circle_filled 18:31 Пожежа у недіючому столярному цеху: вогонь охопив площу у 100 квадратів photo_camera 18:22 Щоб великодні святкування не перетворити на лікарняні Від читача 15:59 Командир батальйону полку ССО «Рейнджер» розповів про службу у спецпідрозділі 18:16 У Хмільнику під час пожежі загинула людина 17:55 В Єрусалимі зійшов Благодатний вогонь play_circle_filled 17:09 Є 25 вакансій для медиків у Вінницькій області: де шукати пропозиції 17:05 Ведучий «Орел і Решка» відвідав Вінницю. Розповів про місцевих малих виробників play_circle_filled photo_camera 17:00 Три види пасок та шоколадні яйця готували на майстер-класі разом з учасницею МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 16:16 У 16-му ліцеї провели «Парад капелюшків» на підтримку українських військових play_circle_filled 15:12 Освітяни Калинівщини приготували для українських захисників майже три тисячі пасок photo_camera 14:45 Збірна України зіграє у Польщі на чемпіонаті Європи з хокею-5 14:25 Щоб не плакати, ми сміялись: добірка нових мемів про війну photo_camera 13:13 У Вінниці водій ВАЗу збив жінку на пішохідному переході. Потерпіла в лікарні 13:05 Футболісти, черлідери і фрізбісти згуртувалися, аби разом прибрати рідне місто 12:35 Як поводяться вінничани під час хвилини мовчання? Ми запитали 12:17 Великдень у Вінниці: правила безпеки та обмеження play_circle_filled 11:13 Понад сотня відбитих атак та 13 збитих Shahed: Україна дає жорстку відповідь окупантам 10:45 Вінниця в Instagram. Кращі фото за тиждень, що минає photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up