На Вінниччині при спробі затримання застрелився екс-заступник голови «Нафтогазу України»

На Вінниччині при спробі затримання застрелився екс-заступник голови «Нафтогазу України»
Фото з http://wanted.mvs.gov.ua/searchperson/result/?FIRST_NAME=%D0%AE%D1%80%D1%8C%D0%B5%D0%B2&LAST_NAME=%D0%93%D0%B5%D0%BD%D0%BD%D0%B0%D0%B4%D0%B8%D0%B9&MIDDLE_NAME=&OVD=&SEX=&BIRTH_DATE1=&BIRTH_DATE2=&LOST_DATE1=&LOST_DATE2=
  • Сьогодні, 21 грудня 2016 року, виявили під час спроби затримання тіло екс-заступника голови "Нафтогазу" часів Януковича, фігуранта справи братів Кацубів, Геннадія Юр'єва.
  • Прес-секретар генпрокурора зауважила, що він напевно, злякався та застрелився.

В одному з приватних будинків Вінницькій області наклав на себе руки імовірно колишній заступник голови "Нафтогазу" Геннадій Юр'єв, повідомляє Цензор.НЕТ.

Військова прокуратура і СБУ проводили операцію із затримання чотирьох учасників у справі Кацуби. Слідчі військової прокуратури виявили передбачуване місце притулку Юр'єва.

За інформацією інформресурсу, сьогодні вранці співробітники військової прокуратури, служби безпеки, державної охорони, у якій був договір на охорону будинку, а також поняті зайшли у двір приватного будинку, в якому імовірно знаходився Юр'єв. Потім пролунав постріл. Група захоплення зламала двері та виявила біля пульта відеоспостереження тіло чоловіка, імовірно, Геннадія Юр'єва. Поруч лежав мисливський карабін.

Відео дня

Прес-секретар генпрокурора Лариса Сарган зауважила, що колишній заступник голови НАК «Нафтогаз України», напевно, злякався.

Трьох інших фігурантів справи  успішно затримали. Йдуть слідчі дії.

Довідка: Геннадій Юр'єв з 30 вересня оголошенний в розшук і переховувався. Він діяв спільно з братами Кацубами, підозрюваними в розкраданні 17 мільярдів гривень. Кацуби - одні з найближчих довірених осіб Віктора і Олександра Януковичів і Сергія Арбузова. Юр'єв був одним з довірених осіб Кацубів.

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (3)
  • Тролль 80 lvl

    Речник Нацполції Ярослав Тракало зазначив, що у середу працівники військової прокуратури з'явилися до будинку екс-чиновника в селі Селище в Тиврівському районі.



    При спробі затримання екс-заступник голови "Нафтогазу" застрелився.

    http://patrioty.org.ua/blogs/pid-chas-zatrymannia-zastrelyvsia-eks-zastupnyk-hlavy-naftohazu-147900.html

  • Тролль 80 lvl

    Застрелился двумя выстрелами в голову как Кравченко?
  • Задунайский Торонтуй

    ==Йдуть слідчі дії.==

    Паяльником их.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up