Хто прийшов на прощання з начальником міської поліції Юрієм Куцим

Хто прийшов на прощання з начальником міської поліції Юрієм Куцим
Прощалися з полковником Куцим, який більше семи років очолював Вінницьку міську міліцію, сьогодні, 30 грудня. У вестибюлі "Плеяди" відправили прощальну панахиду. На неї прийшли тисячі людей. Більшість - чекала перед входом в приміщення.


В середину не можна було пройти через велику кількість бажаючих покласти квіти біля труни і висловити співчуття дружині та сину покійного полковника. Серед таких були теперішні та колишні посадовці. 

Із відомих вінничан на прощанні бачили музиканта Віктора Бронюка з букетом червоних троянд.    

Теж з червоними, але гвоздиками, прийшов Анатолій Хорзов, який сьогодні на пенсії, а тривалий час був керівником слідчого управління обласної міліції. 

Приїхав на прощання з Юрієм Куцим також екс-начальник обласної міліції Віктор Нонік, який після звільнення не живе у Вінниці. 

Ці колишні працівники УМВС запізнилися на панахиду. Крайній справа - екс-начальник обласної міліції Віктор Нонік, який після звільнення не живе у Вінниці


Колишній мер Вінниці, а нині спікер Верховної ради Володимир Гройсман на панахиді був. Подейкують, що він кум подружжя Куцих. Юрій Куций, доречі, не підтверджував цього, коли його питали. Тим не менше, про це кумівство вінничани говорять, як про факт. 

На прощанні бачили музиканта Віктора Бронюка з букетом червоних троянд

Біля труни покійного приймали співчуття Світлана Куца з сином. Перед труною на спеціальному столику родичі виклали всі нагороди офіцера міліції. 

Багато людей на прощанні були у формі, але більшість – в штатському. В камуфляжах прийшли самооборонівці, начальник батальйону «Вінниця» Руслан Мороз та керівник вінницького проводу УНА-УНСО Сергій Чумак. Теперішнє керівництво поліції було не у форменому одязі.

В камуфліжній куртці став у чергу на прощання Сергій Чумак. На фото нижче - Руслан Мороз у камуфляжі  

В «Плеяді» стояла почесна міліцейська варта зі зброєю, з якої на кладовищі зроблять поминальні залпи на честь офіцера, що пішов з життя. Люди в повсякденній міліцейській формі товпилися під будівлею. Коли вони заходили в вестибюль, то знімали кашкети. 

Почесна міліцейська варта на кладовищі зробить поминальні залпи на честь офіцера, що пішов з життя через хворобуБіля труни приймали співчуття родичі полковника. Син Юрія Куцого підтримував матір

Нагадаємо, Юрій Куций помер 28 грудня в київській клініці «Феофанія» від двосторонньої пневмонії. Полковнику було 47 років. Що згадують про нього друзі, як реагували на передчасну смерть начальника його підлеглі та які слова вони чули від нього за життя - читайте тут.


Previous Next


Previous Next

 

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (13)
  • Дід

  • Анонім

    Гройсман був, а Юрій Іванович був похресником Гройсмана старшого

    Анонім reply Анонім

    А Петя був? Петя ткож має багато похресників...
  • Анонім

    Зачем из трагедии делать светскую новость? Есть совесть у вас?

    Анонім reply Анонім

    так важный вопрос решали, кто займет такое хлебное место !!!
  • Анонім

    земля йому пухом, але чому стільки уваги якомусь менту, а воїну х АТО якого привезли мертвого на тій неділі, крім односельчан ніхто з влади не показався...

    Анонім reply Анонім

    На фотографіях облич місцевого українського населення майже немає. Сматрящіє прийшли "прастіцца" зі своїм паханом.

    Анонім reply Анонім

    СУДЯЧИ З ТОГО, СКІЛЬКИ ПІДЛИЗ ПРИЙШЛО - У НАС ЯВНО БУДУЄТЬСЯ ПОЛІЦЕЙСЬКА ДЕРЖАВА.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 На Вінниччині випустили марку на честь 32-річчя прикордонного загону photo_camera 20:05 Вічна пам'ять Героям: 13 захисників з Вінниччини відзначили посмертно photo_camera 19:23 БК «Вінниця» виграв Першу лігу, а Юрія Шкондю визнали найкращим гравцем чемпіонату photo_camera 19:17 Великдень онлайн: де дивитися богослужіння ПЦУ та УГКЦ play_circle_filled Від читача 15:59 Командир батальйону полку ССО «Рейнджер» розповів про службу у спецпідрозділі 18:31 Пожежа у недіючому столярному цеху: вогонь охопив площу у 100 квадратів photo_camera 18:22 Скільки їсти і що краще не їсти взагалі, щоб великодні святкування не перетворити на лікарняні 18:16 У Хмільнику під час пожежі загинула людина 17:55 В Єрусалимі зійшов Благодатний вогонь play_circle_filled 17:09 Є 25 вакансій для медиків у Вінницькій області: де шукати пропозиції 17:05 Ведучий «Орел і Решка» відвідав Вінницю. Розповів про місцевих малих виробників play_circle_filled photo_camera 17:00 Три види пасок та шоколадні яйця готували на майстер-класі разом з учасницею МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 16:16 У 16-му ліцеї провели «Парад капелюшків» на підтримку українських військових play_circle_filled 15:12 Освітяни Калинівщини приготували для українських захисників майже три тисячі пасок photo_camera 14:45 Збірна України зіграє у Польщі на чемпіонаті Європи з хокею-5 14:25 Щоб не плакати, ми сміялись: добірка нових мемів про війну photo_camera 13:13 У Вінниці водій ВАЗу збив жінку на пішохідному переході. Потерпіла в лікарні 13:05 Футболісти, черлідери і фрізбісти згуртувалися, аби разом прибрати рідне місто 12:35 Як поводяться вінничани під час хвилини мовчання? Ми запитали 12:17 Великдень у Вінниці: правила безпеки та обмеження play_circle_filled
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up