Гніванчанина, який став безхатьком після смерті дружини, затоптав бик

Гніванчанина, який став безхатьком після смерті дружини, затоптав бик

У Вінницькій області бик забив чоловіка. На жаль, чоловік помер через кілька годин.

Нещасний випадок стався в селі Гришівці Тиврівського району. На фермі бик затоптав 56-річного чоловіка.

Його знайшла працівниця ферми. Одразу викликала лікарів. Але чоловік помер через кілька годин від травм.

"Тварина була в загорожі. Чоловік пішов давати бику їсти. Саме тоді тварина напала на нього. Якби чоловік був молодший, встиг би втекти. Але у нього ще були хворі ноги. Він помаленьку ходив", - каже сільська голова Галина Ільницька.

Відео дня

Загиблий був родом із міста Гнівань. Після смерті дружини став безхатьком. Його вигнали її діти. Чоловік тинявся по селах. Прибився до фермера села Гришівці. Той його взяв до себе. Саме фермер організував похорон і замовив поминальний обід.

Джерело  Gazeta.ua.

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (2)
  • Виктория Якивец

    Фермер з великим серцем: прихистив людину, і після такої трагедії поступив великодушно, оплативши всі витрати!!!! Дітям ганьба, як таке можна зробити ??? Вигнати батька, не знайшлось місця на обійсті??? То треба було знайти у селі вільну хату, зараз  їх можна купити за копійки, бо села  вимирають!!!!

    Tanya Matveeva reply Виктория Якивец

    Нажаль не все так просто в житті.А раптом він все життя кривдив жінку й знущався над нею. І навіть коли вона лежала у лікарні, то діти чергували біля неї.А він жодного разу не провідав.Пішов у запой.Є ж причина по якій жоден з родичів чи знайомих не захотів прихистити його в себе
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up